destiny86
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Mislim da je Qicha na turističkoj vizi u Aus godinu dana,tako mi se čini,I valjda to produzava dobijanje vize.
Ako je tako onda nije čudno, jer se partner aplikacija stopira dok si u Australiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je Qicha na turističkoj vizi u Aus godinu dana,tako mi se čini,I valjda to produzava dobijanje vize.
Jesam na turistickoj vizi u Australiji,Ali pitao sam ambasadu pre nego sto sam krenuo da li to produzava cekanje za partner vizu,oni su rekli da ne produzava.Mislim da je Qicha na turističkoj vizi u Aus godinu dana,tako mi se čini,I valjda to produzava dobijanje vize.
Da li neko zna kako se zove potvrda ili uverenje da nema zakonskih smetnji na engleskom, jer je potrebna mom vereniku za nase vencanje ovde u Srbiji. on je u Australiji NSW.i tamo treba da je izvadi...ovde u par opstina nisu znali da mi kazu ..spominje se naziv Nulla Ostea,ali njemu je to nepoznato..pita me kako se to tacno zove na engleskom...pomozi te ako znate pls
Vencao sam se u Srbiji. Ali mislim da bi mnogo brze to sve islo da smo se ovde vencali.Qicha da li si se ti vencao u AU ili u ovde ..ako je isuvise intimno pitanje nemoras da mi odgovoris...moj verenik je zeleo da ja odem turisticki i da se tamo vencamo ali ja nisam zelela jer smatram da je to malo komplikovaniji put..morala bih u tom slucaju da se vratim i cekam partner vizu u Srbiji..tako sam razumela nekoga sa ovog foruma
Vencao sam se u Srbiji. Ali mislim da bi mnogo brze to sve islo da smo se ovde vencali.[/QU
Verovatno je tako kako kazes i imas iskustva sada..ja to ne znam ,ali ima logike..ali ne znam zasto bih se i u ovoj tvojoj situaciji nesto menjalo..predali ste za vizu , dostupni ste im preko e maila ili tel.cekate je, a gde cete biti u medjuvremenu mozda ne bih trebalo da je toliko vazno i kada je dobijes samo treba da budes u drzavi apliciranja i to je to
Mnogo stvari su mi nelogicne,Ali to je valjda njihov sistem rada..?Vencao sam se u Srbiji. Ali mislim da bi mnogo brze to sve islo da smo se ovde vencali.[/QU
Verovatno je tako kako kazes i imas iskustva sada..ja to ne znam ,ali ima logike..ali ne znam zasto bih se i u ovoj tvojoj situaciji nesto menjalo..predali ste za vizu , dostupni ste im preko e maila ili tel.cekate je, a gde cete biti u medjuvremenu mozda ne bih trebalo da je toliko vazno i kada je dobijes samo treba da budes u drzavi apliciranja i to je to
Dobrodosla u nas klub Veccika :-)
Ja sam u 6. mesecu :-) cekanja :-) ... Show must go on
Jesam na turistickoj vizi u Australiji,Ali pitao sam ambasadu pre nego sto sam krenuo da li to produzava cekanje za partner vizu,oni su rekli da ne produzava.
Kakva glupost... Prvo kazu jedno a posle drugo,kazem nisu mi logicni neki njihovi postupci nikako.I meni su isto rekli i otisla sam u aus na turist. Kad sam se vratila po isteku turisticke,opet cekala cekala.. Nazovem i kazu da mi je to produzilo rok cekanja.. I nakon ukupno 15mjes dobijem.
Nema dugo nekog vatrometa,sta se desava..?![]()
Dragi forumasi, VIZA ODOBRENA! Nakon 8 meseci i 10 dana cekanja!
06.11.2013. aplicirala u Beogradu
11.02.2014. lekarski
16.07.2014. odobrenje
15.10.2014. rok za uselenje
Zelim vam svima puno srece i strpljenja!![]()
Da znas da bi bio redOvo vise nije normalno...
![]()
Cestitaaaam!!!
11.02.2014. lekarski
16.07.2014. odobrenje
Izgleda da sam prizvao vatrometeSvaka cast.........pa to je samo 8 mjeseci
Sretno draga moja
- - - - - - - - - -
evo krenulo je, sad od tebe cekamo vatromet)))
11.02.2014. lekarski
16.07.2014. odobrenje
Izgleda da sam prizvao vatromete
Valjda ce I meni uskoro da svane![]()
11.02.2014. lekarski
16.07.2014. odobrenje
Iz tvojih usta u Bozje usiHoce sad ce ih biti cesce, ispucali su bili kvotu za 2013, a od 01.07.2014. krenulo se sa novim vizama
Sretno svima, da svi sto prije ostvarimo svoj san