Verenička i Partner viza - Australija

Qicha da li si se ti vencao u AU ili u ovde ..ako je isuvise intimno pitanje nemoras da mi odgovoris...moj verenik je zeleo da ja odem turisticki i da se tamo vencamo ali ja nisam zelela jer smatram da je to malo komplikovaniji put..morala bih u tom slucaju da se vratim i cekam partner vizu u Srbiji..tako sam razumela nekoga sa ovog foruma

Da li neko zna kako se zove potvrda ili uverenje da nema zakonskih smetnji na engleskom, jer je potrebna mom vereniku za nase vencanje ovde u Srbiji. on je u Australiji NSW.i tamo treba da je izvadi...ovde u par opstina nisu znali da mi kazu ..spominje se naziv Nulla Ostea,ali njemu je to nepoznato..pita me kako se to tacno zove na engleskom...pomozi te ako znate pls

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako se zove potvrda ili uverenje da nema zakonskih smetnji na engleskom, jer je potrebna mom vereniku za nase vencanje ovde u Srbiji. on je u Australiji NSW.i tamo treba da je izvadi...ovde u par opstina nisu znali da mi kazu ..spominje se naziv Nulla Ostea,ali njemu je to nepoznato..pita me kako se to tacno zove na engleskom...pomozi te ako znate pls

Certificate of No Impediment (CNI), izdaje se u Ministarstvu inostranih poslova (koliko se sjecam)

Qicha da li si se ti vencao u AU ili u ovde ..ako je isuvise intimno pitanje nemoras da mi odgovoris...moj verenik je zeleo da ja odem turisticki i da se tamo vencamo ali ja nisam zelela jer smatram da je to malo komplikovaniji put..morala bih u tom slucaju da se vratim i cekam partner vizu u Srbiji..tako sam razumela nekoga sa ovog foruma
Vencao sam se u Srbiji. Ali mislim da bi mnogo brze to sve islo da smo se ovde vencali.

Vencao sam se u Srbiji. Ali mislim da bi mnogo brze to sve islo da smo se ovde vencali.[/QU

Verovatno je tako kako kazes i imas iskustva sada..ja to ne znam ,ali ima logike..ali ne znam zasto bih se i u ovoj tvojoj situaciji nesto menjalo..predali ste za vizu , dostupni ste im preko e maila ili tel.cekate je, a gde cete biti u medjuvremenu mozda ne bih trebalo da je toliko vazno i kada je dobijes samo treba da budes u drzavi apliciranja i to je to

Vencao sam se u Srbiji. Ali mislim da bi mnogo brze to sve islo da smo se ovde vencali.[/QU

Verovatno je tako kako kazes i imas iskustva sada..ja to ne znam ,ali ima logike..ali ne znam zasto bih se i u ovoj tvojoj situaciji nesto menjalo..predali ste za vizu , dostupni ste im preko e maila ili tel.cekate je, a gde cete biti u medjuvremenu mozda ne bih trebalo da je toliko vazno i kada je dobijes samo treba da budes u drzavi apliciranja i to je to
Mnogo stvari su mi nelogicne,Ali to je valjda njihov sistem rada..?

Evo i ja da se nadovezem ..tek sto sam predala nase aplikacije pre par dana nastao je problem...mi smo aplicirali za verenicku prospective marriage 40sp i 47sp..sve smo popunili i predali sto treba sem jednog dokumenta od strane mog verenika a to je Marriage sertificate ...znamo da mozemo da ga ga dostavimo u toku procedure...E sada ja kazem mom vereniku da verovatno nasa aplikacija nije jos startovala jer nam nedostaje taj certificate,a on mi kaze da nije tako i da je procedula krenula..e onda im je on pisao i pitao ih a oni mu odgovore da nam je potrebno ovo:

Za dalju obradu vaseg partnera potrebno je(posto sam aplicirala za pod klasu 300 prospective marriage)

- Statement of withdrawal of subclass 300 Prospective marriage visa application signed by the applicant (TO SAM JA)

- Marriage certificate (certified copy of the document followed by English translation)

Oni mom vereniku nisu daLI odgovor na njegovo pitanje Oni su mu samo poslali ovo sto sam napisala..mnogo su cudni ili je to cuveni sukob interesa
Mi cemo se vencati u Septembru i ne znam sta ovo traze..nije nam oboma jasno..zvuci kao da apliciramo za Partner a ne za Prospective Marriage

Sta im ovo znaci ??? Da li ovo pod 1 traze od mene a ono pod 2 od njega ??? ili oba za njega ili oba za mene.sludese me skroz:dash:

Poslednja izmena:
Nema dugo nekog vatrometa,sta se desava..?:dosadno:

Ti si na redu :-)

Meni su odgovorili na mail koji sam poslala: We are unable to estimate when exactly your application will be finalised.

As a guide, the majority of applications are expected to be finalised
within 9 to 12 months. However, processing times for individual
applications will vary and some applications will take longer.

I tako recitacija vec naucena :-(

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Dragi forumasi, VIZA ODOBRENA! Nakon 8 meseci i 10 dana cekanja!

06.11.2013. aplicirala u Beogradu
11.02.2014. lekarski
16.07.2014. odobrenje
15.10.2014. rok za uselenje

Zelim vam svima puno srece i strpljenja! :srecna::srecna::srecna:

Svaka cast.........pa to je samo 8 mjeseci

Sretno draga moja

- - - - - - - - - -

Da znas da bi bio red :) Ovo vise nije normalno... :(

evo krenulo je, sad od tebe cekamo vatromet :))))

Back