Qicha
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
Srecno i da ti odobre sto pre!Juce sam i ja predala nase aplikacije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecno i da ti odobre sto pre!Juce sam i ja predala nase aplikacije![]()
Nista... Mrtvo more 25-tog ce biti 16 meseci...Hvala ti od srca Qicha sto i tebi isto zelim..sta se kod tebe desava imali nesto novo?
Nista... Mrtvo more 25-tog ce biti 16 meseci...![]()
Juce sam i ja predala nase aplikacije![]()
Nista... Mrtvo more 25-tog ce biti 16 meseci...![]()
Ne vredi... Zvao sam,pisao sam ali dobijam samo uopstene odgovore koje mogu naci i na njihovoj stranici. :/Uf, uf, uf......zovi, pisi, ovo je stvarno grozno......ja sam vec u depresiji, a tek su 2 mjeseca
Sa srecom.....sad se naoruzaj strpljenjem![]()
Hval puno...znam sta me ceka ..ali sada sam okupirana pripremom za nase vencanje ..za 2 meseca pa su mi misli u tom pravcu.. ali ce mi svakako biti mnogo teze posle toga...moja tetka je cekala mog tecu 3 god da se vrati iz vojske pa ce mi ona biti na umu i biti mozda lakse
....
Ne vredi... Zvao sam,pisao sam ali dobijam samo uopstene odgovore koje mogu naci i na njihovoj stranici. :/
Neko mi je pricao pre par godina da kada apliciras za US verenicku mozes da pratis svoju aplikaciju kako napreduje na nekom njihovom sajtu..sto je super..kod AU ne znam imali tako nesto.
Mozda imam malovise godina od svih vas ovde pa zato..ali u svakom slicaju treba da mislimo pozitivno jer samo tako mozemo pozitivno i da privucemo
![]()
Možemo li mi iz Srbije da apliciramo online?
Hoću. Inače mene uvek moj dragi teši i navodi mi primere ljudi koje poznaje, a dobili su bračne vize za 3 meseca, 5 meseci i sl..
20meseci čeka partner vizu? Da to nije zendeli ranije je bila aktivna na forumu?
Jeste nazalost i kaze koliko je shvatila da ce joj ova biti odbijena
Baš sam se uvek pitala šta je sa njom, baš bzv :-( Njen slučaj je ipak malo drugačiji jer ima dete na aplikaciji, koliko se sećam, a verujem da to komplikuje stvar. 20 meseci je mnogo dug period, a da te na kraju odbiju.. Nadam se da se to neće dogoditi.
Meni nije jasno što se Qichin slučaj toliko razvukao... Kada sve ovo vidim kako da zadržim pozitivan stav? :'(