Verenička i Partner viza - Australija

Hval puno:)...znam sta me ceka ..ali sada sam okupirana pripremom za nase vencanje ..za 2 meseca pa su mi misli u tom pravcu.. ali ce mi svakako biti mnogo teze posle toga...moja tetka je cekala mog tecu 3 god da se vrati iz vojske pa ce mi ona biti na umu i biti mozda lakse:zcepanje:....

blago tebi pa si pozitiva hahahahaha

- - - - - - - - - -

Ne vredi... Zvao sam,pisao sam ali dobijam samo uopstene odgovore koje mogu naci i na njihovoj stranici. :/

Stvarno ne znam sta reci......do koga je sve ovo i zasto

Neko mi je pricao pre par godina da kada apliciras za US verenicku mozes da pratis svoju aplikaciju kako napreduje na nekom njihovom sajtu..sto je super..kod AU ne znam imali tako nesto.

Ima ako elektronski apliciras, a ovako papirnu aplikaciju jedino golubom da pratis hehehehe (kao i ja)

- - - - - - - - - -

Mozda imam malo:zcepanje: vise godina od svih vas ovde pa zato..ali u svakom slicaju treba da mislimo pozitivno jer samo tako mozemo pozitivno i da privucemo:)

E nemas od mene, garant

Hoću. Inače mene uvek moj dragi teši i navodi mi primere ljudi koje poznaje, a dobili su bračne vize za 3 meseca, 5 meseci i sl..

Mislim da mozes za vizitor, ali nisam sigurna za partner....provjeri.....i mene moj tjesi, a evo prije par minuta sam razgovarala sa jednom zenom koju sam upoznala preko ovog foruma, ceka 20 mjeseci i misli da ce joj ova aplikacija biti odbijena.....ma ludilo, ne znam sta da kazem

Jeste nazalost i kaze koliko je shvatila da ce joj ova biti odbijena

Baš sam se uvek pitala šta je sa njom, baš bzv :-( Njen slučaj je ipak malo drugačiji jer ima dete na aplikaciji, koliko se sećam, a verujem da to komplikuje stvar. 20 meseci je mnogo dug period, a da te na kraju odbiju.. Nadam se da se to neće dogoditi.
Meni nije jasno što se Qichin slučaj toliko razvukao... Kada sve ovo vidim kako da zadržim pozitivan stav? :'(

Baš sam se uvek pitala šta je sa njom, baš bzv :-( Njen slučaj je ipak malo drugačiji jer ima dete na aplikaciji, koliko se sećam, a verujem da to komplikuje stvar. 20 meseci je mnogo dug period, a da te na kraju odbiju.. Nadam se da se to neće dogoditi.
Meni nije jasno što se Qichin slučaj toliko razvukao... Kada sve ovo vidim kako da zadržim pozitivan stav? :'(

Ona je rekla da se nece vise oglasiti na forumu osim sa vatrometom, ali ocito nista od toga. Jeste slucaj drugaciji nego kod nas, ali ipak je partner partner, mislim mozda mogu da odbiju aplikaciju za dijete(jer je starije od 18), ali sve???? Zao mi je.....zao mi je svih nas sto cekamo ovoliko, ali.......
A ne znam, cini mi se da je kod Qicha slucaj 100% cist i gdje je zapelo pitanje je

Back