Koliko dugo se čeka od momenta predaje za partner vizu pa do zakazivanja lekarskog,bar prosečno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko dugo se čeka od momenta predaje za partner vizu pa do zakazivanja lekarskog,bar prosečno.
Ja sam usao u 13-ti mesec.jel ima neko da ceka partner vizu duze od 10 meseci ?
Ja i moj verenik jos nismo aplicirali za vizu ,ali koliko sam sam razumela za Verenicku ka Prospective Marriage su potrebna samo dva svedoka koji ce potvrditi nasu vezu i da nas dvoje jos napisemo nasu love story.Ja ne mam iskustva jos pa cekam da tebi neko odgovori.Mislim da oni treba da samo opisu vasu vezu .Ali eto posto i mene to itneresuje cekacu odgovor zajedno sa tobom.Zdravo svima,interesuje me posto sam predao za partner vizu i traze mi 3-4 napisane izjave od prijatelja i porodice da napisu kako podrzavaju nasu vezu i da objasne prirodu nase veze pa pitam kako se to pise?Hvala
jel ima neko da ceka partner vizu duze od 10 meseci ?
Mildon, ne znam da li si vec predao 2 statutory declaration na formu 888 popunjene od strane aus drzavljana? Svrha tih izjava je da je vasa veza drustveno prihvatljiva. Ako jesi predao to, sledece sto traze potvrdu da je veza "genuine and continuing", znaci zajednicki racuni na istoj adresi, zajednicki kredit u banci, licne karte na istoj adresi a ako to nemas onda prijatelji I rodbina pisu izjave da podrze vasu vezu, ali se to tretira kao najslabiji dokaz.
Kako imati zajednicki racun na istoj adresi ,zajednick kredit u banci, licnu kartu na istoj adresi ako je jedan partner u Australiji a drugi u Srbiji ,Bosni il ne znam gdje vec ??
Kako imati zajednicki racun na istoj adresi ,zajednick kredit u banci, licnu kartu na istoj adresi ako je jedan partner u Australiji a drugi u Srbiji ,Bosni il ne znam gdje vec ??
Nije tacno da nije potrebno, nego nije neophodno.Znaci za partnere koji su u nekom periodu ziveli zajedno u Srbiji (a takvih ima) dokaz su zajednicki racuni na istoj adresi I licne karte takodje na istoj adresi, a za one koji nisu ziveli zajedno I takve dokaze nemaju-onda izjave prijatelja I porodice. Uostalom, pitajte svog case officer-a pa cete cuti odgovor.To ti ne treba sad,trebace ti kad budete zajedno zivjeli pa kad budes aplicirala za permanent ili drzavljanstvo..sad ne..
Mozeli mi neko reci u vezi izjave prijatelja o nasoj vezi :jel mora taj dokument da bude na engleski ili na srpski i gde se to overava,treba li sudski prevodilac da prevede taj dokument ako je na srpskom?
Naravno, brak sklopljen u Srbiji tj. bilo gde zakonski sklopljen brak se priznaje I po australijskom zakonu.Znaci ista prava I obaveze.Tvoja licna prava I obaveze vise zavise od toga da li si na temporary visa, PR ili citizen.Da li je neko sa foruma upoznat detaljnije sa Australijskim zakonom sto se tice braka i bracnih odnosa..Ako si vencan-a u Srbiji ,da li je to potpuno isto tj.imas isti tretman i zastitu (u smislu zakona i prava) kao da je vencanje obavljeno u Australiji?.Hvala puno !!!![]()
Naravno, brak sklopljen u Srbiji tj. bilo gde zakonski sklopljen brak se priznaje I po australijskom zakonu.Znaci ista prava I obaveze.Tvoja licna prava I obaveze vise zavise od toga da li si na temporary visa, PR ili citizen.