Verenička i Partner viza - Australija

Ovde se nalazi vrsta vize za koju je potrebno da apliciras http://www.immi.gov.au/Visas/Pages/300.aspx tu sve pise kako i sta da pripremite od papira.
To je verenicka viza koja se kasnije prebacuje na partner. Od dana kada se udje u Australiju oni daju rok, mislim 8 meseci da morate da se vencate i nakon toga se prebacujes na partner vizu.

Hvala milenaja :)..Upravo sam pogledala taj link i sve o toj Prospective Marriage visa i nije mi jasno sta se desava ako se mi vencamo pre nego sto oni donesu odluku ili ako dobijemo visu pre vencanja(mada je to malo verovatno ,jer je to samo 4 meseca od podnosenja)..Oni kazu da se podnosi kancelariji sertifikat o vencanju i
pise se zahtev o povlacenju Prospective Marriage visa .I sta onda..da li se ponovo aplicira za Partner visa( i sve iznova) ili se proces samo nastavlja sa vec postojecom.

Amela,ako je dobio e-mail u kome ga obavestavaju da treba ici na lekarski,onda bi u istom tom e-mailu trebalo da stoji i datum za intervju.meni je bilo tako.

Ej stvarno nema za razgovor zakazaano ne pise nigde u pismu, samo vise informacija ako imamo da posaljemo Im I da ide na lekarski u roku od 70 Dana na tom pismu stoji stranica za doktora I e-medical nekoliko pitanja online (tj pismo da stampa i ponese doktoru)..

Back