Bebo80 CESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM....Izgleda su procepili sa vizama
![]()
Hvala

Srecan put i uzivaj tamo

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bebo80 CESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM....Izgleda su procepili sa vizama
![]()
Radila sam ga u januarau, a ja se 20ak dana pre toga vracam iz Australije.. :-/ Valjda necu morati ponovo raditi. Hvala!Oni ce gledati da ti uklope lekarski i potvrdu o nekaznjavanju da dotle uselis, ja sam sve to kasno dostavila tako da mi vazi. Reci ce ti oni da li ces morati ponovo da radis lekarski, ne brini uputice te.
Ima li kod nekog nesto novo po pitanju partner vize..?Ambasado, volimo te!!))
Cestitam!!!Partner viza odobrena!!! Juuuupi!
))
Predala 7.novembra 2012.
Odobrena 29.avgust 2013.
Rok za ulazak 18. jul 2014.
Puno srece svima koji cekaju!
Imam jedno pitanje za sve koji mozda znaju odgovorDa li postoji pravilo da ne smemo dve godine izlaziti iz AU kad uselimo. Tako nesto se prica, a meni u obavestenju da sam dobila partner vizu nista od toga ne pise. Svakako cu zvati ambasadu u ponedeljak da pitam...
Imam jedno pitanje za sve koji mozda znaju odgovorDa li postoji pravilo da ne smemo dve godine izlaziti iz AU kad uselimo. Tako nesto se prica, a meni u obavestenju da sam dobila partner vizu nista od toga ne pise. Svakako cu zvati ambasadu u ponedeljak da pitam...
Svi su se nesto ucutali..? Ima li kod nekog ikakvih novina..?![]()
Ma,nije on takav..zaplasio nas battlecatcekamo da nam napise ..."ajd pisite sta god hocete"
Cestitam shimmer!Dobila sam turističku na 12 meseci! Sreća, sreća, radost!!![]()
Dobila sam turističku na 12 meseci! Sreća, sreća, radost!!![]()
Odobrena viza danas! Predala 4.oktobar,2012., dobila vizu danas, rok za useljenje 26.novembar, 2013.
![]()
Odobrena viza danas! Predala 4.oktobar,2012., dobila vizu danas, rok za useljenje 26.novembar, 2013.
![]()
![]()
opet ja sa jednim pitanjem, sve sam papire popunila, imam jednu nedoumicu. meni ce poslati mama od muza da cemo ziveti kod nje I da ce ona garantovati I svojim novcem pored njegovog izvestaja sa posla. da li postoji neki obrazac koji se popunjava ili je dovoljno da ona uz prilozene izvestajeiz banke I da poseduje dve kuce, dostavi samo papir na kome ce pisati navedeno.
takodje nisam sigurna za ljude koji treba da potvvrde da se mi znamo, da smo se zabavljal, sada da smo vencani...da li on popunjavaju ona form888 ili napisu na papiru I potpisu se?
hvala unapred
opet ja sa jednim pitanjem, sve sam papire popunila, imam jednu nedoumicu. meni ce poslati mama od muza da cemo ziveti kod nje I da ce ona garantovati I svojim novcem pored njegovog izvestaja sa posla. da li postoji neki obrazac koji se popunjava ili je dovoljno da ona uz prilozene izvestajeiz banke I da poseduje dve kuce, dostavi samo papir na kome ce pisati navedeno.
takodje nisam sigurna za ljude koji treba da potvvrde da se mi znamo, da smo se zabavljal, sada da smo vencani...da li on popunjavaju ona form888 ili napisu na papiru I potpisu se?
hvala unapred
da, sadasam se setila. postoji pitanje kada smo se prvi put upoznali. u nasem slucaj je to jos davne 1996 godine dok smo bili klinci I od tada se znamo, nasa veza je pocela 2008 godine pa me interesuje sta da naisem, da li zaista kada smo se sreli ili kada nam je veza zapocela ?