Verenička i Partner viza - Australija

Imam jedno pitanje za sve koji mozda znaju odgovor :) Da li postoji pravilo da ne smemo dve godine izlaziti iz AU kad uselimo. Tako nesto se prica, a meni u obavestenju da sam dobila partner vizu nista od toga ne pise. Svakako cu zvati ambasadu u ponedeljak da pitam...

Ja mislim da smijes,samo odbija ti se taj rok sto si bila izvan aus..sabiraju se mjeseci provedeni u aus i kad skupis 2god onda dobijas permanent...
Ja sam tako shvatila...

Imam jedno pitanje za sve koji mozda znaju odgovor :) Da li postoji pravilo da ne smemo dve godine izlaziti iz AU kad uselimo. Tako nesto se prica, a meni u obavestenju da sam dobila partner vizu nista od toga ne pise. Svakako cu zvati ambasadu u ponedeljak da pitam...

Da, niko ne moze da ti zabrani da ides, to bi bilo suludo, ali moras da budes efektivno 2 godine u AU da bi dobila uslove za sledeci korak... PR.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
@tema

Ubuduce bi bilo dobro da sve cestitke i pozdrave i druzenja pisete u off-topic temi St. George Tavern da bi ovde striktno ostale sazete informacije na temu radi boljeg informisanja i preglednosti.

Poslednja izmena:
opet ja sa jednim pitanjem, sve sam papire popunila, imam jednu nedoumicu. meni ce poslati mama od muza da cemo ziveti kod nje I da ce ona garantovati I svojim novcem pored njegovog izvestaja sa posla. da li postoji neki obrazac koji se popunjava ili je dovoljno da ona uz prilozene izvestajeiz banke I da poseduje dve kuce, dostavi samo papir na kome ce pisati navedeno.
takodje nisam sigurna za ljude koji treba da potvvrde da se mi znamo, da smo se zabavljal, sada da smo vencani...da li on popunjavaju ona form888 ili napisu na papiru I potpisu se?
hvala unapred

opet ja sa jednim pitanjem, sve sam papire popunila, imam jednu nedoumicu. meni ce poslati mama od muza da cemo ziveti kod nje I da ce ona garantovati I svojim novcem pored njegovog izvestaja sa posla. da li postoji neki obrazac koji se popunjava ili je dovoljno da ona uz prilozene izvestajeiz banke I da poseduje dve kuce, dostavi samo papir na kome ce pisati navedeno.
takodje nisam sigurna za ljude koji treba da potvvrde da se mi znamo, da smo se zabavljal, sada da smo vencani...da li on popunjavaju ona form888 ili napisu na papiru I potpisu se?
hvala unapred

Ja sam isla isto kod svekrve u kucu..slala mi je racune neke
Od gasa,struje,da dokaZe da ima na svoje ime kucu,napisala je izjavu da ce pomoci,da me prima u kucu,potpisala i ovjerila.ako on nema
Bas dobru zaradu nek
I ona posalje 3 zadnje platne liste i stanje racuna u banci...

hvala unapred

Nas kum je napisao da se znamo da smo se zajedno druzili,potpisao i ovjerio...a za form taj ne znam...

Back