od kud ti ta informacija za F80?neko ti u ambasadi rekao ili je nesto ne zvanicno?
Ovde na forumu sam nekada procitala da se kao duze ceka ko je predao i form80,jer on kao detaljno se provjerava,ne znam da li je to istina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od kud ti ta informacija za F80?neko ti u ambasadi rekao ili je nesto ne zvanicno?
Partner viza odobrena!!! Juuuupi!
))
Predala 7.novembra 2012.
Odobrena 29.avgust 2013.
Rok za ulazak 18. jul 2014.
Puno srece svima koji cekaju!
Ovde na forumu sam nekada procitala da se kao duze ceka ko je predao i form80,jer on kao detaljno se provjerava,ne znam da li je to istina...
Hvala, puno srece svima koji cekaju!Cestitam...sretno![]()
Da i meni su u ambasadi rekli da se provera tog form 80 dugo ceka ,medjutim ja sam shvatila da taj form 80 najcesce traze BIH drzavljanima ,jer ja imam dvojno ,hrvatsko i srpsko zato sam i pitala dali treba da ga dostavim,medjutim nisu mi trazili.Istina je da se nesto duze ceka, jer su mi trazili da potvrdim da imam samo jedno drzavljanstvo, kad sam pitala sto je to bitno rekli su mi da ako se popunjava form80 ceka se duze.
- - - - - - - - - -
Hvala, puno srece svima koji cekaju!![]()
***Čestitam*** Sve najbolje!Partner viza odobrena!!! Juuuupi!
))
Predala 7.novembra 2012.
Odobrena 29.avgust 2013.
Ja sam predala 5.oktobra, a krajem meseca su me pozvali i rekli da dođem na intervju 19.novembra i da uradim lekarski. Oni ti pošalju broj i gde da se javiš i zakažeš za lekarski. Istog dana sam zakazala za lekarski (ujutru sam bila na lekarskom od 9 i 30 i završila do 12 h), a u 14 h sam imala zakazan intervju. Dobićeš instrukcije šta i kako.je li mozda netko prvo urado lijecnicki pregled pa onda predao papire ili poslije?
Ja kontam prvo predati papire a onda ce valjda javiti kada da se obavi lijecnicki? jel tak ili?
Unaprijed zahvaljujem i cekam vase odgovore/iskustva
nemoj da te zbunjuje F80,to nije obavezno,ako ti je potrebno oni ti jave da ga posaljes.pozdrav svima, i cestitam dobitnici vize!
Ja sutra predajem, jedino me sad zbunjuje ova forma 80 sto je sad pak to?
Molim vas recite nakon sto se preda forma kada se ide na lijecnicki pregled i kada pozovu na intervju?
Hvala, jos par pitanja prije predaje sutra!
Partner viza odobrena!!! Juuuupi!
))
Predala 7.novembra 2012.
Odobrena 29.avgust 2013.
hvala***Čestitam*** Sve najbolje!
Cestitam...sretno![]()
Obavestice te oni o s dvemu kada predas zahtev, poslace ti poziv na lekasrki i intervju, sve ces znati, nista ne brini, samo slusaj sluzbenicu koja bude zaduzena za tvoj slucaj! Srecno!je li mozda netko prvo urado lijecnicki pregled pa onda predao papire ili poslije?
Ja kontam prvo predati papire a onda ce valjda javiti kada da se obavi lijecnicki? jel tak ili?
je li mozda netko prvo urado lijecnicki pregled pa onda predao papire ili poslije?
Ne ide tako vec duze vreme. Ambasada ti posalje uputnicu za lekarski i sa tom uputnicom ides na lekarski, naravno, prethodno zakazan. Nema vise onih formulara kao pre.Predas papire pa zakazes pregled. Imas broj tu negde pise koja zvanicna klinika radi sa podacima. Tako ide. Ako bi bilo suprotno onda ispada da radis pregled na prazno, bez aplikacije, a klinika radi samo ambasadine aplikacije. Ili je bar bilo tako.
Znaci predas aplikaciju i dokumenta sve i zakazes prlegled, nemoj da cekas oni da ti jave jer onda cekas duze. Ovako odma' imas rezultate do intervjua kad je i samo cekas posle... Oni kad krenu da rade tvoj slucaj automatski vade tvoj case file i sve podatke obradjuju, ukljucujuci i pregled.
Ne ide tako vec duze vreme. Ambasada ti posalje uputnicu za lekarski i sa tom uputnicom ides na lekarski, naravno, prethodno zakazan. Nema vise onih formulara kao pre.
Konacno!!! Srecno!![]()
Ne ide tako vec duze vreme. Ambasada ti posalje uputnicu za lekarski i sa tom uputnicom ides na lekarski, naravno, prethodno zakazan. Nema vise onih formulara kao pre.
Ajte da jos jednom rezimiramo ovo za lijecnicki pregled.
Kada posaljemo dokumente onda: zakazemo pa cekamo uputnicu od njih ili cekamo uputnicu pa onda zakazemo. Ili zakazemo pa odemo pa onda sa nalazima na intervju.
Kontam da je ovo drugo.
Molila bih vas odgovor
Hvala
Beba80, kada si radila lekarski? Interesuje me da li se mora raditi ponovo ako viza ne bude odobrena u roku od godine dana (od lekarskog)..
I daaaaaaaa HVALA PUNOOOOOOOOO svima.... JA SPAKOVANA!!!!
Jedva cekaaaaam!
Crveno crno... Odobrili su mi sest meseci.
Veliki pozdrav za sve a sledece javljanje iz Au![]()