Bubamara86
Obećava
- Poruka
- 80
Iiiiii iii sta ima novo ljudi?
ja u ponedjeljak zovem velicanstvenu gospodu u Beč da vidim sta ce mi reci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iiiiii iii sta ima novo ljudi?ja u ponedjeljak zovem velicanstvenu gospodu u Beč da vidim sta ce mi reci
![]()
![]()
Naoruzaj se strpljenjem,ja kad sam zvala bila 23 u redu i naravno odustala.Iiiiii iii sta ima novo ljudi?ja u ponedjeljak zovem velicanstvenu gospodu u Beč da vidim sta ce mi reci
![]()
![]()
Naoruzaj se strpljenjem,ja kad sam zvala bila 23 u redu i naravno odustala.
i ja zovem bec i budem 20 i neka,na koji broj zoves?Ja zovemo Beč i uvijek budem prva,hoću naravno da cu javiti![]()
Zar ne treba ako se vencate da dodate neke pare,jer se prelazi na bracnu vizu? Aaaw vencate se cim on dodje i krenete KUCI zajedno aawEvo mene sa informacijom,zvala sam ih rekla mi je da bi najbolje bilo da se vjenčamo ovdje kada dodje.Godina dana mi ističe za tri dana a ona ne vjeruje da ce se do tad riješiti.Pitala sam ju da li treba da predamo aplikacije za bracnu vizu i koliko da uplatimo.Rekla mi je nista se nece promjeniti samo kada se vjenčamo da joj posaljemo potvrdu da smo sevvjencali.Proces nece kretati iz početka kada se vjenčamo već se sve isto nastavlja.Pitala me koliko ce on biti tu rekla sam 4 nedelje.Ona kaze vjencajte se čim on dodje i mozda krenete kuci zajedno.
Eto toliko od meneda je uredu nije ali sta bih sad.
Eeeee dragi moji nakon dugog ocekiva danas dobijem poziv od Ambasade i kazu da je viza gotova samo trebam dostaviti ponove potvrde o nekaznjavanju i poslati pa ce mi onda poslati mailom sve sta i kako jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imali jos neko da je dobio vizuuuuuu sretno svima koji cekaju ljubimmmmmmmmmm vasssss
Eeeee dragi moji nakon dugog ocekiva danas dobijem poziv od Ambasade i kazu da je viza gotova samo trebam dostaviti ponove potvrde o nekaznjavanju i poslati pa ce mi onda poslati mailom sve sta i kako jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imali jos neko da je dobio vizuuuuuu sretno svima koji cekaju ljubimmmmmmmmmm vasssss
Zar ne treba ako se vencate da dodate neke pare,jer se prelazi na bracnu vizu? Aaaw vencate se cim on dodje i krenete KUCI zajedno aaw![]()
ovo kuci bas zvuci slatko..Jedino sta ne zvuci je da je Bec kao sto je vecina pisala brza varijanta ..Sta ce biti sa nama koji smo aplicirali u Bg..Cekacemo 2 godine
![]()
Cestitam TRAVNICANKA, super, sad cemo valjda i mi ostali)) Srecan put!
![]()
Neka vam je sa srecom,jeli u pitanju bracna viza..i koliko ste cekali..ssve najbolje ipak LJUBAV na kraju pobijedi SRECNO![]()
Srecan put i sve najlepse na drugoj strani sveta!
![]()
hajde sretno,neka se pomaklo nekom od nas.mada me ni malo ne tjesi ta tvoja duzina cekanja.Eeeee dragi moji nakon dugog ocekiva danas dobijem poziv od Ambasade i kazu da je viza gotova samo trebam dostaviti ponove potvrde o nekaznjavanju i poslati pa ce mi onda poslati mailom sve sta i kako jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imali jos neko da je dobio vizuuuuuu sretno svima koji cekaju ljubimmmmmmmmmm vasssss