Bubamara86
Obećava
- Poruka
- 80
Ja se trudim da ne pisem I zovem ali moj zarucnik ima problema sa tim LOL iz razloga zato sto meni nece nista da kazu njemu salju mail da su mi stigli dokumenti,da im se javi kada bude dolazio,objasnili mu koliko ih bude u komisiji sve itd...meni nista,ili sam 13-15-17 na listi kada nazovem,sta god pitam samo mi poklope I kazu poslacemo vam Mali,nece da razgovoraju na srpskom.... Itd. I sve me to strasno iritira ni njega nisu zvali na razgovor josSvi papiri idu za Australiju.i to je jedan od razloga za cekanje,Meni nisu javili ni da su dobili ali sam slala EMS pa sam na internetu pratila posiljku i znam da su dobili.Kad sam poslala drugi dio papira koji su trazili i nisu mi nista javili,ja posaljem mail i pitam jesu li dobili,ne dao bog da opet sve ganjam,a on mi napise da nema vremana zbog obima posla da javlja svima da je dokumet stigao.Zato necu ni da zovem ni da pisem,,ljudi cekaju po godinu dana,a ti koji rade na odobravanjima vize vide sebe kao male bogove,pa bolje biti strpljen nego im biti dosadan.