Verenička i Partner viza - Australija

Svi papiri idu za Australiju.i to je jedan od razloga za cekanje,Meni nisu javili ni da su dobili ali sam slala EMS pa sam na internetu pratila posiljku i znam da su dobili.Kad sam poslala drugi dio papira koji su trazili i nisu mi nista javili,ja posaljem mail i pitam jesu li dobili,ne dao bog da opet sve ganjam,a on mi napise da nema vremana zbog obima posla da javlja svima da je dokumet stigao.Zato necu ni da zovem ni da pisem,,ljudi cekaju po godinu dana,a ti koji rade na odobravanjima vize vide sebe kao male bogove,pa bolje biti strpljen nego im biti dosadan.
Ja se trudim da ne pisem I zovem ali moj zarucnik ima problema sa tim LOL iz razloga zato sto meni nece nista da kazu njemu salju mail da su mi stigli dokumenti,da im se javi kada bude dolazio,objasnili mu koliko ih bude u komisiji sve itd...meni nista,ili sam 13-15-17 na listi kada nazovem,sta god pitam samo mi poklope I kazu poslacemo vam Mali,nece da razgovoraju na srpskom.... Itd. I sve me to strasno iritira ni njega nisu zvali na razgovor jos:dontunderstand: Fffffff ja mogu samo reci da ne znam zasto nas pate sa ovim cekanjem! Jer je stvarno previse:udriglavu::udriglavu::

Zna li iko da su nekoga odbili,mislim mimo ovog foruma?

Ja znam za jednu devojku koju su odbili ali na verenicku ,imali su dovoljni dokaza ...cekali godinu dana i odbili je . Onda je on dosao ovde vencali se i nakon 5 meseci ona je dobila partner vizu. Po nekoj tamo konvenciji nemaju pravo da odbiju spajanje porodice a to je partner viza ..ali mogu da razvlace ako im se nesto ne svidja . Poenta je da ih ne smaras ne zoves to nikako ne vole. Naravno i da se dostave svi papiri koji su istiniti jer sve proveravaju do sitnih detalja ,ako je bilo sta laz ili im nije jasno odma te stave na cekanje i dodatno razmatranje .:sad2:

Ja se trudim da ne pisem I zovem ali moj zarucnik ima problema sa tim LOL iz razloga zato sto meni nece nista da kazu njemu salju mail da su mi stigli dokumenti,da im se javi kada bude dolazio,objasnili mu koliko ih bude u komisiji sve itd...meni nista,ili sam 13-15-17 na listi kada nazovem,sta god pitam samo mi poklope I kazu poslacemo vam Mali,nece da razgovoraju na srpskom.... Itd. I sve me to strasno iritira ni njega nisu zvali na razgovor jos:dontunderstand: Fffffff ja mogu samo reci da ne znam zasto nas pate sa ovim cekanjem! Jer je stvarno previse:udriglavu::udriglavu::
pa naravno da nece nas sprskom.probaj na hrvatskom:)ima broj na koji sam ja zvala kad mi neke stvari nisu bile jasne,hrvatski broj ali u londonu,ne znam na koju foru,jako su susretljivi i mislim da i oni mogu uci u sistem i vidjeti kako stoje stvari s tvojom vizom.

Ja znam za jednu devojku koju su odbili ali na verenicku ,imali su dovoljni dokaza ...cekali godinu dana i odbili je . Onda je on dosao ovde vencali se i nakon 5 meseci ona je dobila partner vizu. Po nekoj tamo konvenciji nemaju pravo da odbiju spajanje porodice a to je partner viza ..ali mogu da razvlace ako im se nesto ne svidja . Poenta je da ih ne smaras ne zoves to nikako ne vole. Naravno i da se dostave svi papiri koji su istiniti jer sve proveravaju do sitnih detalja ,ako je bilo sta laz ili im nije jasno odma te stave na cekanje i dodatno razmatranje .:sad2:

Phhhhhhhh jaooooo :dash: mislim,ustvari ne znam sta da mislim ako mi je sudjeno da ju dobijem dobicu je a ako ne onda tako mora biti dosadjivala im ili ne biće sta bude :dash: zato ih zovem sutra da pitam za razgovor eto bas da vidim sta ce da mi kažu,ko zna mozda su zaboravili da trebam na razgovor LOL

Hey evo da vas obavjestim :zper:
Zvao ih je moj zarucnik i rekao da planira doci krajem Maja mjeseca i da bi volilo da dodjemo zajedno u Beč na intervju,kordinator mu je rekao da nema potrebe da dolazimo u Beč da je sve prikraju i da ce nas obavijestiti mailom kako dalje,i pitala ga je posto dolazi u Maju mjesecu da li zeli da mu spremi aplikacije za brakcnu vizu jer smo predali za zarucnicku on joj je rekao da nema potrebe da cemo to predati direktno iz Australije ona je rekla ok. Pitao ju je da li im jos sta fali od dokaza i slično rekla je da ne treba....
E sad sta vi mislite o tome ?????? On kaze da mu zvuči da je to,to sad ne znam sta ce da bude :think:

Hey evo da vas obavjestim :zper:
Zvao ih je moj zarucnik i rekao da planira doci krajem Maja mjeseca i da bi volilo da dodjemo zajedno u Beč na intervju,kordinator mu je rekao da nema potrebe da dolazimo u Beč da je sve prikraju i da ce nas obavijestiti mailom kako dalje,i pitala ga je posto dolazi u Maju mjesecu da li zeli da mu spremi aplikacije za brakcnu vizu jer smo predali za zarucnicku on joj je rekao da nema potrebe da cemo to predati direktno iz Australije ona je rekla ok. Pitao ju je da li im jos sta fali od dokaza i slično rekla je da ne treba....
E sad sta vi mislite o tome ?????? On kaze da mu zvuči da je to,to sad ne znam sta ce da bude :think:
nista mu konkretno nisu rekli,osim da ne dolazite u maju,sa ce javiti sta dalje.a izgleda mi kao da ce biti ok.

nista mu konkretno nisu rekli,osim da ne dolazite u maju,sa ce javiti sta dalje.a izgleda mi kao da ce biti ok.
Da,da nemamo potrebu da dolazimo u Beč.
Ali on kada bude uzeo kartu za dolazak da im se javi ili pošalje mail.
Za sve ostalo ce me obavijestiti,trebali bi u Maju mjesecu da mi jave bilo sta,jer 6.6 ce biti godina dana kako smo predali aplikaciju....
I jojjjjjj ne znam,sad mi nekakva muka :confused: strah me ammmm :worth:

Da,da nemamo potrebu da dolazimo u Beč.
Ali on kada bude uzeo kartu za dolazak da im se javi ili pošalje mail.
Za sve ostalo ce me obavijestiti,trebali bi u Maju mjesecu da mi jave bilo sta,jer 6.6 ce biti godina dana kako smo predali aplikaciju....
I jojjjjjj ne znam,sad mi nekakva muka :confused: strah me ammmm :worth:

sta ima strah da te bude,bice sve kako treba.mozda od odlaska tako daleko?

sta ima strah da te bude,bice sve kako treba.mozda od odlaska tako daleko?
Iskreno strah me da cu dobiti odbijenicu :( znam da ne trebam da mislim odmah negativno ali bas mi nekako uffffffffff
Nije me strah od daljine živjela sam u USA 3godine.
Zaljubila sam se hihihi :heart: i ne mogu dočekati :besna: :besna:
Iskreno željela bi da svi koji su predali da ju dobiju,jer stvarno je teško ovo sve...

Iskreno strah me da cu dobiti odbijenicu :( znam da ne trebam da mislim odmah negativno ali bas mi nekako uffffffffff
Nije me strah od daljine živjela sam u USA 3godine.
Zaljubila sam se hihihi :heart: i ne mogu dočekati :besna: :besna:
Iskreno željela bi da svi koji su predali da ju dobiju,jer stvarno je teško ovo sve...
ako je 86 u niku godiste ne cudim se tvom nestrpljenju:)sve ce to biti kako treba,a i maj ce sad pa kad dragi dodj;)e nema tebe ovde,samo nam ponekad napisi kako stoji s vizom

ako je 86 u niku godiste ne cudim se tvom nestrpljenju:)sve ce to biti kako treba,a i maj ce sad pa kad dragi dodj;)e nema tebe ovde,samo nam ponekad napisi kako stoji s vizom
Ja isto mislim da ce to sve biti u redu... Sreeeetnoooo i javi nam...

Zendeli ima li novosti kod tebe? Kod mene jos nista ali sutra saljem email da vide da postojim, hehehe...
Pooooozdrav za sve

Ej Bubamaro ti letis sa tvojim dragim kuci ......cim oni znaju da on dolazi i da je to ozbiljno...nece vas vise drzati razdvojene !! Srecno i svaka cast na cekanju godinu dana ..ynaci ni Bec nije nista bryi od Bgda. :manikir:

Ijojjjjjjj :zcepanje: iz tvojih ista u bozije uši :heart::zag:
Iskreno,ne znam znam samo da su prijatniji kada ih nazoves i dok sam radila aplikacije kada im pošaljem mail odgovore u roku 24h dok sam za Beograd čula da nije tako....ali kako god bio Beograd ili Beč voljela bih da ju svi dobiju :D

Mislim da je 3 meseca

To za tri meseca nije tacno, jer mi je sluzbenica objasnila o cemu se radi kada je u pitanju rok za ulazak u Aus, Rok za ulazak diktira vaznost dva dokumenta, a to su lekarski i potvrda o mekaznjavanju. Ja sam recimo potvrdu izvadila u avgustu, a predala zahtev za vizu u novembru, posto ce u avgustu isteci, sluzbanica mi je rekla da izvadim ponovo istu i posaljem, i dokle mi ta druga vazi do tada mi je rok za useljenje. Naravno i datum lekarskog treba da se podudara, ako i on istice, pa budem morala da radim pregled ponovo, dok ne dobijem vizu, onda mi se racuna prema tom dugom lekarskom.

Back