Verenička i Partner viza - Australija

Pa i ja sam isto razmisljala da ne dosadjujem a dokaza imamo bas dosta pa zbog toga sam se odlucila da im to dostavim na intervjuu uz dogovor sa agentom.
Ma samo da nam jave termin za intervju, ovako cekanje u prazno.
A sto se dece tice ako su maloletna mislim da vam nece praviti probleme jer nije im u cilju da razdvajaju porodicu.
Pozdrav veliki

Nema nikakvih problema povodom tih 49 dana. Ja sam zvala da pitam jer su mi rekli da donesem ostale papire na razgovor, ali je to onda znacilo da to prekoracuje taj rok za dostavu od 49 dana. Nije bilo nikakavih problema, i odnela sam sve tek na razgovor, a od pisma tj. poziva na razgovor pa do razgovora, proslo je tacno tri meseca. Bez brige, uostalom za svaku nedoumicu mozete pozvati ambasadu i pitati! Srecno svima! :bye:
Hvala puno! :)

Da, da Maki sam ja:-)[/QUOTE
Koala !!! Nema nikakvih reakcija iz ambasade posle razgovora ? Zar ti nisu bar nagovestili kad da ocekujes :confused: ..... :dash: .. ja se do sad nisam mesala u forum samo sam posmatrala iz prikrajka :cool:.....predala za partner u februaru ,tekn u junu intervju ...a kad cu kod dragog ????:besna:

Nema nista. Nisu nista rekli osim da je velika guzva i da moze trajati i do godinu dana. Ja iskreno ne ocekujem da dobije vizu pre jula, eventualno avgusta:-)

hej opet ja !!! a dali je neko predao papire sa hrvatskim pasosem ? ja se sve nadam kad hrvatska udje u eu da ce morati da je stave U ETA eligible sto bi znacilo low risk i maksimalno cekanje od 5 meseci. probala sam da nadjem neki hrvatski forum ali nista ...ja sam predala hrvatski ali zivim u srbiji i nisam mogla da predam u bec ..cula sam da je tamo manja guzva . pozz svima;)

Nema nista. Nisu nista rekli osim da je velika guzva i da moze trajati i do godinu dana. Ja iskreno ne ocekujem da dobije vizu pre jula, eventualno avgusta:-)

Ja sam isto predala za partner ali u Beču nisam htjela u Bg bas zbog gužve i zato sto znaju da brljave,sa narodom i papirima! Predala sam sve u krajem 6mjeseca stim da sam im dokumenat o nekaznjavanju iz USA predala prije 1mj,zvala sam ih i rekli su mi da čekam do kraja Maja mjeseca ili sredinom Juna da ce me obavijestiti.Nisu mi razgovor zakazali,ali su rekli da im se javi moj zarucnik kada bude dolazio krajem Maja mjeseca....

Papire sam kurir postom predala,24 januara 2012,zatim dobila mejl da je sve ok sa dokumentima,posto sam u CG nemora licno dasepredajemoze kurir postom,dobila sam pismo u kom su me obavijestili da mi zakazuju razgovor,12 juna 2013..aljekarki kada tamo dodjem dace mi termin.Tako da mi dodje nelogicno areceno mije da najduzetraje 1 god,takodje odslucajado slucaja,ja cu cekati na razgovor cetiri mjeseca,pa mi dodje nelogicno jos osam da cekam nadam se da ce to biti brze,ko ima neko iskustvo ili jeskoro dobio vizu neka javi pozz:heart:

Pozdrav svima!
Mi smo predali papire sredinom oktobra i obavili lekarski 22. januara i razgovor je bio tada. u pitanju je bracna viza, kao sto sam vec ranije napisala. Nama je receno da procedura moze da traje i do godinu dana, ali ja nesto ne verujem da ce toliko. Ne znam samo, da li se tih godinu dana racuna od datuma kada predate papire ili od razgovora?

Pozdrav svima!
Mi smo predali papire sredinom oktobra i obavili lekarski 22. januara i razgovor je bio tada. u pitanju je bracna viza, kao sto sam vec ranije napisala. Nama je receno da procedura moze da traje i do godinu dana, ali ja nesto ne verujem da ce toliko. Ne znam samo, da li se tih godinu dana racuna od datuma kada predate papire ili od razgovora?

Koalice moja draga, :) godinu dana se racuna od 15. oktobra. Secam se toga jako dobro. :D I to ne gresim 100%, ne kao sto sam pogresila za lekarski :D

Pozdrav svima!

Racuna se od predaje papira!

Back