Bubamara86
Obećava
- Poruka
- 80
Znam,svakome je njegova muka naj veca 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam,svakome je njegova muka naj veca![]()
Ako mi ovako brzo budi slali upute sta i kako dalje,sigurno da hoćea valjda nece proci godina dana od kada si radila lekarski..
Beograd ili Beč ?Ja imam jos da se nacekam, predao sam papire 27.decembra, pregled sam obavio u januaru a intervju mi je zakazan za 17 april.
Beograd ili Beč ?
negde sam na ovom forumu, na pocetku ove teme, procitala da je neko dobio odbijenicu..Znate li da li je iko dobio odbijenicu? Ja nikoga ne poznajem niti sam čula iz mog okruženja da je neko išao na ovu vrstu vize.
U Beču jer mi je osoba kod koje sam prevodila papire savjetovala da ih predam u Beč jer je brže i mnogo su prijatniji.Rekla mi je da je radila 9 slučajeva koji su predavali u Beograd i da imali mnogo komplikacija u nekim slučajevima nisu htjeli odgovoriti na mail po desetak dana,cak su isli i na 4-5 razgovora itd...Osobe koje su predavale u Beč mnogo bolje i urednije im je sve određeno.i samo su jednom otišle na razgovor...Pa gde si ti predala, u Beogradu ili Becu?
A ti gdje si predala?U Beču jer mi je osoba kod koje sam prevodila papire savjetovala da ih predam u Beč jer je brže i mnogo su prijatniji.Rekla mi je da je radila 9 slučajeva koji su predavali u Beograd i da imali mnogo komplikacija u nekim slučajevima nisu htjeli odgovoriti na mail po desetak dana,cak su isli i na 4-5 razgovora itd...Osobe koje su predavale u Beč mnogo bolje i urednije im je sve određeno.i samo su jednom otišle na razgovor...
U Beču jer mi je osoba kod koje sam prevodila papire savjetovala da ih predam u Beč jer je brže i mnogo su prijatniji.Rekla mi je da je radila 9 slučajeva koji su predavali u Beograd i da imali mnogo komplikacija u nekim slučajevima nisu htjeli odgovoriti na mail po desetak dana,cak su isli i na 4-5 razgovora itd...Osobe koje su predavale u Beč mnogo bolje i urednije im je sve određeno.i samo su jednom otišle na razgovor...
Koliko dugo ti cekas?a valjda nece proci godina dana od kada si radila lekarski..
Tako bi trebalo biti ali sam zadnji dokumenat sa kojim sam imala problema iz USA,dostavila sam ga prošlog petka pa me za to sve muči... Da za vjerenickuTi si predala za verenicku vizu? Procitala sam da si predala u julu, ti bi uskoro trbala dobiti... Ja sam predala 31.10.2012. za bracnu...
3 meseca. Za nesto vise od mesec dana cu imati intervju.Koliko dugo ti cekas?
3 meseca. Za nesto vise od mesec dana cu imati intervju.
A mislim da si pametno postupila sto si predala u Bec, ne zbog neke neljubaznosti ili neazurnosti, nego samo iz razloga sto je tamo mnogo manja guzva. Verujem da nece ni mesec dana proci, od kada im predas taj dokaz o nekaznjavanju, i dobices vizu. Po onome sto sam ja citala po forumima, proces samo malo duze traje za one koji su vec i nekada pre bili u braku.
Super3 meseca. Za nesto vise od mesec dana cu imati intervju.
A mislim da si pametno postupila sto si predala u Bec, ne zbog neke neljubaznosti ili neazurnosti, nego samo iz razloga sto je tamo mnogo manja guzva. Verujem da nece ni mesec dana proci, od kada im predas taj dokaz o nekaznjavanju, i dobices vizu. Po onome sto sam ja citala po forumima, proces samo malo duze traje za one koji su vec i nekada pre bili u braku.
Vidim da si dobila datum za intervju, secam se da si pisala kako ti nisu zakazali intervju... Srecno!
- - - - - - - - - -
Vidim da si dobila datum za intervju, secam se da si pisala kako ti nisu zakazali intervju... Srecno!
Naravno. A ako malo odvojis vremena, vec je dosta ljudi u zadnjih mesec dana pisalo o tome, pa se vec mozes informisati.Superako možeš javi kakva su pitanja
ja se nigdje drugdje nisam imala gdje informisati nego na ovom forumu
ovo sto sam pročitala samo toliko znam
![]()
Hvala,srecno i tebihvala
Nisu oni meni jos nista javili. Suprug im je slao email da ih nesto drugo pita i oni mu odgovorili na pitanje i napisali kada mi je intervju, a to ih nije ni pitao. Sutra cu ih kontaktirati da vidim u koje vreme i trebam li jos sta priloziti od dokumenata, nista me nisu obavestili.. Ili su zaboravili ili misle da me jos ne treba obavestiti
Ima li kod tebe sta novo?
- - - - - - - - - -
Naravno. A ako malo odvojis vremena, vec je dosta ljudi u zadnjih mesec dana pisalo o tome, pa se vec mozes informisati.
Srecno!
Znam da je dosadilo cekati, ali mislim da u najgorem slucaju ces u julu pakovati prnje.. Mozda nas sve dosta pre iznenadehvala
Nisu oni meni jos nista javili. Suprug im je slao email da ih nesto drugo pita i oni mu odgovorili na pitanje i napisali kada mi je intervju, a to ih nije ni pitao. Sutra cu ih kontaktirati da vidim u koje vreme i trebam li jos sta priloziti od dokumenata, nista me nisu obavestili.. Ili su zaboravili ili misle da me jos ne treba obavestiti
Ima li kod tebe sta novo?
Kod mene nema nista novo, evo vec skoro 5 meseci cekam, intervju sam obavila 04.02., ne znam sta da mislim vise, cini mi se da ce oduziti proces...
Znam da je dosadilo cekati, ali mislim da u najgorem slucaju ces u julu pakovati prnje.. Mozda nas sve dosta pre iznenade![]()
Lele da mi je neko rekao da cu zakasniti na sopstveno vjenčanje ne bih mu vjerovala ali u mom slučaju izgleda da ce biti tako lolNadam se da ce nas iznenaditi, ovo cekanje ubija...![]()
sada treba uplatiti $2680. Koliko placate lekarski pregled?