Majo, Srecno i zelim ti da se brzo priviknes na novo okruzenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majo, koji si rok za useljenje dobila?Verenicka viza odobrena! Tacno devet meseci cekanja:-) srecno svima!
3.5.2012 - podnela zahtev za pmv vizuMajo, koji si rok za useljenje dobila?
Hvala vam puno na odgovorima.. Jos jedno sam zaboravila.. Sta si radila od pregleda na lekarskom? Sve mi to deluje tako strasno.. Moram da ubedjujem nekog da je to stvarno veza,i plasim se da se ne zbunim.. Zvuci kao U policijji informativni razgovor..
HvalaPregled nije strasan, traje kratko. Vade krv da bi uradili test na HIV, merenje pritiska, visine, tezine, snimanje pluca, pregled vida, rutisnki pregled kod doktorke i to je to..., bas jednostavno i ekspresno, veoma su ljubazni na klinici. Pregled kosta 135 evra, bar je tako bilo pre mesec dana. Rezultate oni sami salju ambasadi. Srecno i bez brige![]()
Cek da dignes kredit na 30 god pa kad dobijes involuntary redundancy na poslu ne verujem da ces ikada reci ZEMLJA SNOVA!!!! Cak i bez involuntary redundancy ova zemlja za obicnog stanovnika sa prosecnim poslomi nije ZEMLJA SNOVA kako ti kazes.!!!
Upravo sam ti poslala zahtevCoka32, jel imas skype, ako imas dodaj me jelenaskobic90 pa cu ti sve lepo objasniti... Pozdrav
Moj muz i ja smo se vencali 20.10.2012., a predali za partnersku vizu 31.10.2012., lekarski pregled sam obavila 10.12.2012., razgovor sam imala tek 04.02.2013. Neki su imali razgovor odmah posle mesec dana, nije mi jasno zasto sam toliko dugo cekala na razgovor, predpostavljam zbog velike guzve... Pa se plasim da necu zbog guzve dugo morati cekati na odobrenje vize, volela bi da sto pre idem jel mi se muz 14.01.2013. vratio u Australiju... Nadam se da bi od 6-7 meseci cekanja trebala dobiti vizu... Jel ima jos neko da je cekao dugo na razgovor? Srecno svima!
Hej pozdrav! i ja sam cekala na razgovor 3 meseca, tj imam ga ove nedelje, pa cu javiti kakvi su utisci. Predala sam papire 7.novembra, a razgovor tek sada. Videcemo koliko cemo cekati.. bitno je strpljenje, kad nista ne moze da se promeni.Kazu da je guzva, pa se zato ceka. Kako je tebi bilo na razgovoru?
zahtev za vizu sam predala 19.12..
10.1. sam dobila e-mail sa uputnicom za lekarski i spiskom dokumenata koje im jos trebam poslati u roku od 49 dana. lekarski sam obavila 24.1. i sada cekam bilo sta od ambasade.
nisu mi zakazali intervju. zato me i interesovalo da li ima neko ko nije isao na intervju![]()
uglavnom, u tom emailu koji su mi poslali, negde pred kraj pise da na osnovu tih informacija (koje su trazili da im dostavim) mogu doneti odluku o vizi.
lekarski obavila, dostavila im formular koji su trazili, dokaze o vezi...
tako da sam bas zbunjena sto se tice tog intervjua
Sto se mene tice kad sam dobio e-mail od ambasade, poslali su mi dva dokumenta, prvi je bio uput za lekarski a drugi zakazan razgovor. Nisam siguran da moze da se prodje bez razgovora, mozda su ga odlozili dok su ti trazili dopunu tih formulara.nisu mi zakazali intervju. zato me i interesovalo da li ima neko ko nije isao na intervju![]()
uglavnom, u tom emailu koji su mi poslali, negde pred kraj pise da na osnovu tih informacija (koje su trazili da im dostavim) mogu doneti odluku o vizi.
lekarski obavila, dostavila im formular koji su trazili, dokaze o vezi...
tako da sam bas zbunjena sto se tice tog intervjua