Battlecat
Iskusan
- Poruka
- 6.977
Saljem u ponedjeljak u Bec,tek sam sve potrebno prikupila/a vec bih da idem,![]()
A pa ako... That's the spirit

Mozda dobijes i ranije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saljem u ponedjeljak u Bec,tek sam sve potrebno prikupila/a vec bih da idem,![]()
A pa ako... That's the spirit![]()
Mozda dobijes i ranijeNadam se da nisi pomesala temu Australija i Austrija ovde na forumu
LOL
Kako je kod mene u zivotu sve naopako ja cu cekati 16 mjeseci
Ne daj se!Stisni zube, proci ce to, a cuo sam da su ovi u Becu mnogo brzi nego Beograd, moze das se desi da cekas 5 mjeseci! Imas jos foruma, recimo australiaforum.com,tamo imas mnogo ljudi iz cijelog svijeta koji su oredali za istu vizu po njihovim konzulatima, pa mozes malo da procackas..... sve najbolje,i samo hrabro!
![]()
Ih,da bar..vec bih bila u Wieni recimo,a ovako cu ovu zimu ovde da provedem.Rekla sam ja njemu da bi mu Austrija bila bolji izbor al ko jos zenu slusa![]()
Ma ne ,Australija je zakon za Evropu ...Austrija jeste super, al je ovo bolje
![]()
Znam da je tako,ja sam samo mislila na daljinu i brzinu rijesavanja papira.Ja apliciram za sina i sebe,pa me sad malo uhvatio strah da li mogu njemu da odbiju vizu a meni daju?Ima li neko iskustva sa tim?
Bez obzira sto je punoljetan?Kao dokaz da zivi sa mnom mogu samo da prilozim kucnu listu i CIPs prijavu,te da je na birou,ne pada mi na pamet nista vise.
Hmm pa onda nije dete. To je druga osoba punoletna, tako se tretira. Nema sanse da dobije vizu preko tvog braka jer niste vezani. Najlakse bi mu bilo da aplicirate za njega preko studentske vize... Samo da napomenem , ona varijanta o usvajanju isto ne vazi iz razloga jer cesto cujem da ljudi pominju.
Sad si me unistio.Ja na svojoj aplikaciji potpisujem da ne trazim nista od drzave ,da moj sponzor(tako me nervira ta rijec)moze i zeli da izdrzava mene i njega.Mozda tako moze da doboje.nemam pojma kako se trazi ta studentska,danas sam treba;a da saljem papire pa sam odustala jos par dana da se malo raspitam oko toga sta mi je bolje za sina.
Sutra interviewJel traje dugo, jel su ljubazni ili onaj Balkan style brecanje i tako te stvari ? Inace je za partner vizu...
ne znam odgovor na tvoje pitanje,ali ti cestitam.Kad si predao?Vjerovatno negdje pise,ali da se ne vracam.Je li to partner bracna ili ona predbracnane znam kako se tacno zove.
Spouse 309 ona ... U braku smo, zena mi je odande, rodjena u Sydney i to. Mislim da smo im mi relativno lak slucaj jer je dosta sve jednostavno i prosto. Pocetkom Septembra smo predali. Nego me zanima jel smemo da udjemo oboje ili samo ja ? Posto idemo zajedno.
Skoro isto je i kod mene,ti mi dade sad malo nade da necu cekati na sve predugo.Koliko sam ja informisana svako posebno ulazi.Pozivaju li svakog na razgovor?
Razgovor je obavezan, ja sam vec imao lekarski i to se zakaze pre razgovara...A zasto apliciras u Bec a ne u Bg?ja predajem u Bec,pa nesto mislim da me nece ni zvati,mada ne bi bilo lose malo i tamo otici.Poslije razgovora ide doktor i onda je kraj?
Razgovor je obavezan, ja sam vec imao lekarski i to se zakaze pre razgovara...A zasto apliciras u Bec a ne u Bg?
Zivim u Sarajevu,po nekakvom protokolu moram tako.Kod tebe je to bas bilo brzo.poslije koliko si isao na ljekarski?Ako sam dobro shvatila u 2 mjeseca si)ces zavrsiti sve .
Pozdrav svima
Da se pridruzim i ja svima koji planiraju i koji su vec predali dokumente i da pozelim svima uspeh
Mi smo poceli da prikupljamo dokumente i planiramo da predamo u januaru. Sad ce biti godinu dana kako smo zajedno i dolazila je u Srbiju,a poznajemo se jos od osnovne skole kad je i otisla za Australiju.
Sa srecom![]()
Ima li kod tebe sta novo?