Милица Стамболић
Početnik
- Poruka
- 35
Aplicirala se 25 jula 2017 a odobrena je 12.1.2018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam juce imala telefonski intervju.
Pitanja su se ticala iskljucivo mog deteta iz prethodne veze koje nije ukljuceno u aplikaciju jer ,nazalost,njegov otac ne zeli da mi ,jos uvek,da saglasnost da ga vodim sa sobom .
Pitali su me koji su mi planovi sto se njega tice za ubuduce i naravno da sam im rekla da zelim da i on u nekom momentu dodje i prikljuci nam se.
Nasa CO je rekla da je sto se ostalih detalja tice sve prilicno jasno i cisto s obzirom da smo suprug i ja vec 6 god zajedno a od toga 3.5 u braku i imamo dete.
Jasno mi je da ih je ovo zanimalo i drago mi je sto su me pozvali da razjasnimo tu situaciju...da li mislite da to moze na neki nacin da utice na dobijanje vize?
Ah,to je posebna prica..mi nikad nismo ni isli u socijalno posto nismo bili ni vencani ,tako da imamo ,da kazem po dogovoru zajednicko starateljstvo.
Dete je vezano za njega a I on za dete pa nisam htela da pravim neke probleme u tom smislu. Nije da necd uopste da ga pusti samo smatra da treba ovde da zavrsi osnovnu skolu..moj sin sad puni 9 god I u sept krece u 4-ti razred..Imala sam ja par pokusaja da mi zakonski regulisemo to starateljstvo ali to nije dobro proslo,imala sam velikih problema pa sam negde resila da promenim taktiku..svakako je zeznuta situacija,ja evo gutam knedlu samo sto pisem ovo ali videcemo. Svakako je dobijanje vize proces koji traje pa mislim da cu I tu dobiti na vremenu.
Proces dobijanja vize i ne traje dugo. Ako ne stavite dete na aplikaciju sada, posle može samo na aplikaciju kao child visa, i to košta, plus traje više od godinu dana. Ali, da bi se uopšte apliciralo detetu za vizu, potrebno je da roditelj bude Permanent, što znači još čekanja...Uz ovako povoljne karte, 1000$ je povratna Pert-Bg, dete može svake godine da ide i posećuje oca. Srećno u svakom slučaju !
Mozes da proveris i Emirate,pre nekoliko meseci su bili jeftiniji od Qatara. Sa Qatarom je cini mi se nepunih 1000E,povratna,gledala sam bas pre par dana.
povoljno bas.
Čestitam !Ljudi,meni su danas odobrili permanent vizu! Jos sam u šoku,nisam ocekivala da ce biti ovako brzo..proslo je 4.5 meseca od aplikacije I vec je sve gotovo
Imamo fore do sept da udjemo u Au. Pitala sam I na drugoj temi ali I ovde cu: da li neko ima iskusva sa slanjem vecih stvari u Au ( tipa namestaj I sl.) I da li je to uopste isplativo?
Zelim da se zahvalim svima koji su mi pomogli sa informacijama ovde,specijalno NAATI![]()
Takodje,svima koji cekaju svoje vize zelim uspesno I brzo resenje
Živeli![]()