Koliko verujete ljudima? Koliko ste se razočarali u ljude ili u nazovi prijatelje? Ko su za vas pravi prijatelji? Koliko pravih prijatelja čovek može imati? Da li vam je bračni drug najbolji prijatelj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jenova:Koliko verujete ljudima? Koliko ste se razočarali u ljude ili u nazovi prijatelje? Ko su za vas pravi prijatelji? Koliko pravih prijatelja čovek može imati? Da li vam je bračni drug najbolji prijatelj?
ista sam.....dragi mi je naj prijatelj (osim kad je umoranbaki 75:Nisam od onih koji čim upoynaju nekog slepo mu veruju. Meni treba vremena da se sama uverim da mogu imati u nekom poverenja . Pa , u principu čovek ima samo par zaista dobrih i bliskih prijatelja. A što se tiče bračnog partnera, srećni su oni kojima je muž/žena najbolji prijatelj, a ja sam jedna od njh. Moj muž je vrlo praktičan on mi očas posla reši problem po kratkom postupku, jer se ja kao i većina žena rukovodim emocijama i onda se mrcvarim iako mi je rešenje na dohvat ruke.
jenova:Koliko verujete ljudima? Koliko ste se razočarali u ljude ili u nazovi prijatelje? Ko su za vas pravi prijatelji? Koliko pravih prijatelja čovek može imati? Da li vam je bračni drug najbolji prijatelj?
Groucho Marx:Zavisi kolika su ti očekivanja od ljudi..
Ovo može da bude posebna tema. Ako nemaš nikakva očekivanja, koliko onda možeš bezuslovno da pružaš? Ne znam... Volela bih da nemam očekivanja, to bi bilo super, al nemože.
jenova:Groucho Marx:Zavisi kolika su ti očekivanja od ljudi..
Ovo može da bude posebna tema. Ako nemaš nikakva očekivanja, koliko onda možeš bezuslovno da pružaš? Ne znam... Volela bih da nemam očekivanja, to bi bilo super, al nemože.
Не мисли се на ''никаква очекивања'' него знаш шта од кога можеш да очекујеш.
Познавајући своје пријатеље знаш на кога можеш да рачунаш у ком тренутку и у којој ситуацији... Нема особе која би нам стално била на располагању, а и зашто би?
И не разумем ово о безусловном пружању!
Зашто би пријатељство било безусловни одос?![]()
Једино безусловно пружање је родитељска љубав, све остале љубави су узајамни однос давања и примања.
Зашто бисмо икоме (сем детету) безусловно пружали не очекујући да нам се врати?
jenova:Ako nemaš nikakva očekivanja, koliko onda možeš bezuslovno da pružaš?
Naslov i prvo pitanje su dve različite stvari. Imam veru u ljude (naslov), a ljudima verujem koliko zasluže. Oprezna sam osoba, i treba mi vreme da postanem bliska sa nekim.jenova:Koliko verujete ljudima?
Hellen:jenova:Не мисли се на ''никаква очекивања'' него знаш шта од кога можеш да очекујеш.
Познавајући своје пријатеље знаш на кога можеш да рачунаш у ком тренутку и у којој ситуацији... Нема особе која би нам стално била на располагању, а и зашто би?
И не разумем ово о безусловном пружању!
Зашто би пријатељство било безусловни одос?![]()
Једино безусловно пружање је родитељска љубав, све остале љубави су узајамни однос давања и примања.
Зашто бисмо икоме (сем детету) безусловно пружали не очекујући да нам се врати?
Pa da, preterala sam sa ovim, tj. pogrešno sam se izrazila. Da li vam se desilo da vas razočaraju ljudi za koje ste bili sigurni da su vam prijatelji? Recimo vi pružate , verujući da vam je neko prijatelj, ne razmišljajući o tome da li će vam se to vratiti. Kada dođete u situaciju da je potrebno vama pružiti, shvatite da je taj neko navikao samo da uzima. Da li se razočarate onda? Da li ste shvatili posle niza godina da se neko ko vam je bio prijatelj promenio, da je zaboravio ono što ste učinili za njega, jer mu je lakše da bude sebičan? Kako zatvorite vrata za nekim takvim?
U svakom slučaju zavidim vam na iskustvu, a i svima onima koji ljude vide potpuno realno, i ne puste ih previse blizu dok nisu sasvim sigurni.
Moj najveci problem je sto puno verujem ljudima pa sam zato i razocarana cesce od onih koji su zatvoreniji i oprezniji...U milion slucajeva izneverenosti sigurno je da postoji nesto sto jos uvek boli...Nikad ne patim za nekim tipom koji me ostavi ili prevari kao sto patim kad to uradi neko ko mi se izdaje za prijatelja...Laz je nesto zbog cega se razbolim kad je otkrijem al nazalost je prisutna svuda...Imam par prijatelja koji me nisu razocarali i oni su mi pravo bogatstvo...ostali koji su me povredili su zakopani tri metra ispod zemlje i vece kazne im nema nego kad ih ne primecujem...kad su vazduh...jenova:Koliko verujete ljudima? Koliko ste se razočarali u ljude ili u nazovi prijatelje? Ko su za vas pravi prijatelji? Koliko pravih prijatelja čovek može imati? Da li vam je bračni drug najbolji prijatelj?