Sdjane uzmi literaturu Rudolfa Steinera mislim da će ti dobro leći...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako onda on zna da je ono što je spoznao istina, ako je ne sadrži u sebi?
I Bog se raduje kažu kad neko postaje sličan njemu...
Sve što je van to je i unutra..
Djavoljce, da li si citirani teks pisao kao metaforu ili bukvalno mislis onako kako je napisano?Zna, jer istina obasja čoveku put, otvori mnoga vrata, koja su bila zatvorena, čovek to ume da oseti.
Ne može čovek odneti istinu u grob, jer istina ne pripada zemlji, već joj je mesto tamo gore.
Djavoljce, da li si citirani teks pisao kao metaforu ili bukvalno mislis onako kako je napisano?
Može li dete da veruje u bilo šta ako nema svest o tome šta je verovanje...![]()
Nije to bio posao Gavrilov. On je odradio ono javljanje Danilu i ono najavljivanje Mariji i Josifu da će biti rodjen Isus.
A taj beli andjeo je najnižeg ranga jer nema ni svoje ime...
Matej 28:2...
''I gle, zemlja se zatrese vrlo; jer anđeo Gospodnji siđe s neba, i pristupivši odvali kamen od vrata grobnih i seđaše na njemu.''
e sad ne razumem..sto bi bog slao andjela najnizeg ranga da prenese najvazniju hriscansku poruku ..srz hrisanstva./.vaskrsenje?
Čovjek kad umre odvaja mu se astralno tjelo od umrloga fizičkoga tjela i nosi s sobom stečeno iz zemaljskoga života iskustvo u vidu osjećaja i spoznaja itd
Pošto si toliko zaslepljen Rudolfovim učenjem evo za tebe jedne njegove...
''Besmrtnost, nerođenost ; tek onaj ko oboje shvati, razume večnost.''Rudolf Štajner
Istina je "iznad" čoveka, data je da je čovek spozna, da u nju veruje i da je sledi, baš kao i Ljubav.
Ko je taj??
Inače ..dobro veče![]()
I je li otkud tebi pravo da mi se obraćaš na takav način ??
Nisam ja kokičar s ulice koji s tobom priča lovačke priče.
Malo poštovanja prema meni inače nemoj se obraćati više..
Jasno??
e sad ne razumem..sto bi bog slao andjela najnizeg ranga da prenese najvazniju hriscansku poruku ..srz hrisanstva./.vaskrsenje?

Na kakav sam ti se to način obratio...Hajde da promenim pa da kažem umesto onog zaslepljen ...oduševljen.
Ja jesam kokičar sa ulice ali kada sam ovde onda nisam samo kokičar sa ulice. Ne znam čime se ti baviš i ne interesuje me ali ono tvoje ...nisam ja kokičar s ulice...biva u funkciji tvog uverenja da si nešta pmnogo više...na nekom nivou, zar ne...
Ako si zabaoravio, mnogo puta si napisao neke stvari neprimerene nekom ko nije kokičar s ulice ali ti ja nikada zbog toga nisam ni zamerio a kamoli zahtevao neko poštovanje.
Ja bih rado probala te tvoje kokice.![]()
kad bi imalo tu svest ne bi verovalo..
Kada bi imali tu svest, onda ne bi slepo verovalo.
Od svih strahova na svoj način je veoma zanimljiv strah od smrti. Da li ste tanatofobični u smislu tanatafobije kao straha od same pomisli da će doći dan za umiranje...