VERA...ŠTA JE TO...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo receno, mada dosta toga sto se uci u skoli nije tacno ili bar nije aktuelno.

A da li tako mora biti?

Naravno da mora....
Jer čovek treba ići u školu da stekne širinu...da proširi vidike, da napravi dobru bazu za život i razmišljanje.
Samo zbog te širine...i povezivanja. Da napravi gušću mrežu neurona i tih stvari u mozgu.
Kada postoje dobri putevi (infrastruktura) lakše se napreduje. (Vidiš kako na tvu stalno pričaju kako nema investicija zbog slabe infrastukture) :)

Naravno da mora....
Jer čovek treba ići u školu da stekne širinu...da proširi vidike, da napravi dobru bazu za život i razmišljanje.
Samo zbog te širine...i povezivanja. Da napravi gušću mrežu neurona i tih stvari u mozgu.
Kada postoje dobri putevi (infrastruktura) lakše se napreduje. (Vidiš kako na tvu stalno pričaju kako nema investicija zbog slabe infrastukture) :)

Širina je opasna.
Najsigurnije ti je bog i sotona sistem.

Meni nije nedorrečena. Naprotiv zvuči mi veoma ali veoma životno. A to tim više jer sam neko životno iskustvo stekao sa malo hebenom cenom školarine.

Skola ima plan i program. Program realizuju nastavnici, profesori.

Tesko mi je poverovati da ti u svom zivotu mozes da prepoznas program po kojem su te obrazovali zivotni profesori.

Ako prepoznajes plan zivotne skole, podeli ga sa nama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back