jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
bodyexumf
Re: VERA...ŠTA JE TO...
Kada si napisao da...nisi vernik...napisano ti je ono... dobrodošao u realnost a kada si kasnije pisao o nekom verovanju,dodano je ono da u realnosti treba i ostati.A tvoj problem je što sebe nisi jasno definisao u verskom smislu.No to je ipak samo tvoj problem.
Možda ti možeš tripovati i onako...na ''suvo''...Smatrao sam da neke stvari ne moram baš da ti ''crtam'' da bi ih shvatio.A sada se izvinjavam što to nisam učinio.
Ti si napisao ono što ti je otac davno ispričao da bi predočio šta ti na šta liči...Ja sam samo izneo svoje mišljenje u vezi te ''pričice''.
Nemam sada vremena da ''kopam'' po onom...gde su Srbi ovde... kako bih se uverio pošto si me doveo u situaciju da ...posumnjam.Ako sam te pomešao sa nekim sinko ja se unapred izvinjavam.
Nadam se da si shvatio u čemu je poenta.
Sinko,ono u vezi sa ...maskama...nisam mislio bukvalno u smislu...maskenbala.Izvinjavam se što nisam dodatno objasnio.
Re: VERA...ŠTA JE TO...
Nije dovoljno da se samo vratiš u realnost jer u toj realnosti treba i ostati.
Kada si napisao da...nisi vernik...napisano ti je ono... dobrodošao u realnost a kada si kasnije pisao o nekom verovanju,dodano je ono da u realnosti treba i ostati.A tvoj problem je što sebe nisi jasno definisao u verskom smislu.No to je ipak samo tvoj problem.
A da bi čovek nešta tripovao obično mu je potrebno NEŠTA da ga dovede u stanje tripovanja
Možda ti možeš tripovati i onako...na ''suvo''...Smatrao sam da neke stvari ne moram baš da ti ''crtam'' da bi ih shvatio.A sada se izvinjavam što to nisam učinio.
Drugo -
Da sam ja ''bio'' na mestu tog sredovečnog muškarca ne bih ženi rekao ono-Fuj gadosti...
već bih je pitao za ...njeno mišljenje...a nakon čega bi smo...mišljenja usaglasili...
Jednostavno sta reci - show
Ti si napisao ono što ti je otac davno ispričao da bi predočio šta ti na šta liči...Ja sam samo izneo svoje mišljenje u vezi te ''pričice''.
Trece -
Tačno...reagovao sam svojim mišljenjem jer mi za razliku od tebe ne smeta bilo čije prisustvo na ovom forumu.I ne pada mi na kraj pameti da ....''vičem'' ...da li je ovo američki forum i...gde su Srbi ovde...Pomesao si me sa nekim cale ..
Nemam sada vremena da ''kopam'' po onom...gde su Srbi ovde... kako bih se uverio pošto si me doveo u situaciju da ...posumnjam.Ako sam te pomešao sa nekim sinko ja se unapred izvinjavam.
Sada si malo ironičan a i vreme je da se poskidaju maske i upale svetla.
Odlično.Spala je još jedna maskica.
Nadam se da si shvatio u čemu je poenta.
Za kraj da ispadnem jos jedno Zemunac -
Pa nije ti ovo maskenbal,matori !!!
Sinko,ono u vezi sa ...maskama...nisam mislio bukvalno u smislu...maskenbala.Izvinjavam se što nisam dodatno objasnio.