vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
vujadin
Re: VERA...ŠTA JE TO...
U vezi sa onim što si mi dodatno objasnio u vezi sa detaljima tvoje biografije ne mogu ništa povezati jedno sa drugim.No kako smatram da to i nije od nekog značaja neću se više nepotrebno skoncentrisavati na to.Umesto toga hajde napiši šta misliš o ...velikom božijem čudu u Šumadiji...
Dogodilo se...veliko božije čudo u Šumadiji...Da li verujete u to...
Na stablu starog jasena,u radničkoj koloniji u Rudovcima kod Lazarevca pojavila se presveta Majka Bogorodica.To je prva primetila neka Mirjana Redjepović a mesni pop je konstatovao da se najverovatnije radi o Bogorodici.Ta slika najverovatnije Bogorodice
urezala se je posle velikog nevremena i velike grmljavine...naravno bez svedoka.
![]()
To je objavljeno,ovde...http://www.politika.rs/rubrike/Beogr...rodica.sr.html
Istini za volju zvanični predstavnici crkve nisu izneli tvrdnju da se baš radi o Bogorodici ali je saopšteno da se radi o nekom od svetaca.Malo je zanimljivo da se je to dogodilo u radničkoj koloniji ali... to je verovatno bog hteo da to bude tu a ne recimo u centru Lazarevca.
A mene posebno interesuje zašto se je taj lik Bogorodice ili nekog sveca a što će se naknadno utvrditi koji je,urezao baš na stablu DRVETA a ne recimo na nekom okolnom zidu neke gradjevine ili same crkve.
A zanimljivo je zašto je taj lik urezan u vreme grmljavine a u vezi sa Ilijom gromovnikom iOgnjenom Marijom...
Da malo pripomognem...drvo je imalo svoje izuzetno mesto u kultu drveta i obožavanju istog kod nekih naroda u nekoj mitologiji...trenutno sam zaboravio u kojoj i čijoj.
![]()
То ипак има добру страну. Самим тим што су то објавиле новине, и што се о томе прича, већ се може сматрати Божјим чудом.