ВЕОМА ОПАСНА ВЕСТ !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
МЕРЦЕДЕС НИТИ ЈЕДАН, А НАРОЧИТО ЏИП, неће се преврнути ни да друго ауто удари у њега, а не неки кер..и човече мој пријатељ са варбургом ударио пса 120 на сат, па разбио само фар..свашта..МЕХАНИКА
'Si video Jetija....Nisi...E, pa onda8-)

Pa ko je onda operisan?

Duhovito nije, ali zato nepoželjno jeste.

ownedcarmx8.jpg

МЕРЦЕДЕС НИТИ ЈЕДАН, А НАРОЧИТО ЏИП, неће се преврнути ни да друго ауто удари у њега, а не неки кер..и човече мој пријатељ са варбургом ударио пса 120 на сат, па разбио само фар..свашта..МЕХАНИКА
Eeeee prijatelju, varburg je bre auto.....čudo od kola, a ne ovi današnji našminkani i nabuđženi đžipovi......lagarija. Udare u psa i sve se pokrše. Tako nešto k'o varburg,više nikad neće da se napravi.

Mediska kuca Av,Av potvrdila vest da je jedna od najopasnijih mafijaskih grupa u Srbiji tzv "Kuceca Mafija"preuzela odgovornost za samoubilacki napad na aktuelnog ministra krivolova.

Ova opasna mafijaska grupa odlucila se na napad na ministra krivolova zbog beskopromisne borbe ministra i njegove elitne jedninice Shinteri protiv ove grupe.

Ostali clanovi ove grupe su u bekstvu i uspesno izbegavaju poteru, mozete ih videti pored puteva kako pozivaju na osvetu zbog svog pregazenog saborca!

Kako potvrdjuje dobro obavesten imenovani izvor ove mediske kuce iz ministarstva krilolova,verni ministrov pratilac zvani Zuca, ministar lovac Joca spremao je hapsenje ove opasne grupe te su ga zato ono pokusali da lise zivota!

Мислиш на овако глупирање?

Јел` и овај "коректнији"?

Čujem da je čovek baš nastradao...
Činjenice po meni su:
- Magistrala od 120 do 150km/h
- Brža traka /u kojoj su verovatno bili/ je udaljena oko 10 do 12m od neasfaltnog dela /ili se varam/
- Ako su pri toj brzini zgazili bilo šta čudi me preglednost u tom delu../čistina je koliko se sećam/

Naravno žao mi je ljudi,izlomili se ali sigurno je da se kod nas ne poštuje ograničenje brzine od 120km/h ili je to samo na papiru..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back