ВЕОМА ОПАСНА ВЕСТ !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кичма је повређена и у шок соби је још..а ја жалим када човек сломије и прст..а не нека тежа повреда...а пас је животиња...није ти ништа..а сваки човек Брат

da...pas nije nista, pa onda musliman nije nista, jevrej nije nista, ovaj onaj niko nije nista koljite braco srbi do milvokija...

pa meni je zalije psa jer on nije birao da vozi brzinom kojom su ovi vozili jer nije ima svest... da su isli sporije ne bi zgazio psa i ne bi imaju sad nesrecu... A covek je svesna zivotinja tako da je meni zalije kada neko ko nije mogao da bira dozivi nesrecu od nekoga ko je mogao da bira...

zalije mi je psa nego sto bi bilo jocica... [i to nema veze sa njegovom strankom] nego prosto je tako...psi su mi neviniji od ljudi...;-)

Nisam najbolje povezala da li Jocic udario onom grdosijom u psa ili u kravu,te je uspeo da se isprevrce i povredi kichmu?
Upravo sam dobio informaciju da se radilo o pojavi doduše čudnoj za Srbiju ,ali u Svetu vrlo uobičajenoj8-)
yeti_lg.jpg

Slika je malo mutna, ali da ,radi se o Jetiju:-(...
Budući da se radi o 2 metra visokoj životinji teškoj oko pola tone ,to savršeno objašnjava težinu sudara i posledice koje su kasnije nastupile...
Naravno, ovo će se kriti od javnosti ,ali ako imamo na umu šta se još krije od nas, U SVETSKIM RAZMERAMA
ufo.JPG
,ovo i nije tako strašno...
Pas, yeah:roll:...

Dobro se obuci,ladno ie......

Ne trebaju meni kozne gace(pancir) kao nekima.
Kada nekom nesto hoces da kazes reci mu u lice!
Mislim kada bi me video/la da bi se ti smrzla,ali nije komp.mesto za junastvo ...
Sreca sto mi laufer sve javlja sta radite,nemoj da prodjete kao milance!

I nemojte da pred spavanje zaboravite da kazete: Oce nas ...

i ЖИВЕЛА СРБИЈА! свим срцем 1!

Nisam siguran da sam razumeo u čemu je sad problem? Desila se nezgoda, ni prva ni poslednja, a to za životinje je meni palo na pamet kao mogućnost kad sam pre par nedelja išao u KG. Nema ograde skoro nigde, iako bi uz put te vrste morala biti. Izgleda da su ipak ozbiljno povređeni. Obojici želim brz oporavak.

Pas operisan:shock:..Mora da je onda Mita na njega mislio kad' je rekao da ''dolaze najbolji ruski hirurzi''
Znao sam ja da koštunica TO ima u sebi,iako je mačkar, kad' je pričao o svom Žući, ja nisam verovao:roll:
E, sad' što je čudno odredio prioritet...

Pas operisan:shock:..Mora da je onda Mita na njega mislio kad' je rekao da ''dolaze najbolji ruski hirurzi''
Znao sam ja da koštunica TO ima u sebi,iako je mačkar, kad' je pričao o svom Žući, ja nisam verovao:roll:

Pa na psa je mislio ...valjda:?
A ko je tu u stvari pas. I čiji je pas. A što pas . Šta je on kome kriv.

izuzetno primitivno i plitko...

Чекај... јеси и на ово мислио?

Pa ako ide 200 km/h i udari u psa,ne gine mu prevrtanje.Verovatno je i vozac naglo cimnuo volan.
МЕРЦЕДЕС НИТИ ЈЕДАН, А НАРОЧИТО ЏИП, неће се преврнути ни да друго ауто удари у њега, а не неки кер..и човече мој пријатељ са варбургом ударио пса 120 на сат, па разбио само фар..свашта..МЕХАНИКА

Ne trebaju meni kozne gace(pancir) kao nekima.
Kada nekom nesto hoces da kazes reci mu u lice!
Mislim kada bi me video/la da bi se ti smrzla,ali nije komp.mesto za junastvo ...
Sreca sto mi laufer sve javlja sta radite,nemoj da prodjete kao milance!

I nemojte da pred spavanje zaboravite da kazete: Oce nas ...

i ЖИВЕЛА СРБИЈА! свим срцем 1!

Ja jesam zimogrozljiva i smrzavam se i da ne gledam,pa sam stoga stvarno zbrinuta za sve koji idu napolje,pa i za tebe i ne vidim razlog da se lutis na mene ,srecice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back