Venchanje mog najboljeg druga

E,ljudi vi stvarno znate da razveselite choveka! :D :wink:
:) Kad sam postavila ovu temu bila sam u zeshcem bedaku,a sad sam u stanju da se zezam na svoj rachun!
:) Laura,u pravu si u tome da ja dobro poznajem svog druga i da unapred znam reakciju i utoliko si ti imala vishe srece od mene- :roll: moj drug bi meni verovatno rekao neshto tipa "daj, mi smo samo ortaci,ne bi mi nikad palo napamet tako neshto itd." a posle toga ne samo da ne bih imala shanse kod njega,vec verovatno ne bismo vishe ni prichali... :( :oops:
:shock: :D Uroshe tvoj savet je stvarno extra,ali ko ce da cheka do sledece zurke :roll: ,a i u krajnjem moraju se uzeti u obzir one okolnosti koje su drugi pomenuli... Izgleda da ce princip:"oklagijom po glavi" morati da radi... :lol: :wink:

UrosWasHere:
Little_white_witch:
SEM shto ja nisam sigurna kako da kazem drugu da se lozim na njega,a da ne pokvarim dosadashnje odnose sa njim... :?
Ima i za to resenje!

Cekaj dok budete na nekoj dobroj zurci i da se on malo napije, ali ni slucajno previse vec samo malkice... Tada ti stupas u akciju, druzite se, zezajte celo vece kao sto i obicno radite i onda - poljubi ga! To vece te SIGURNO nece odbiti... Ako sutra ujutru bude nesto smarao tipa: "Pa znas ti si mi najbolja drugarica, hocu da ostanemo drugari bla, bla, bla..."
Ti ga preseci i reci nesto u fazonu: "Ma daj opusti se ono sinoc je bilo samo zezanje, mi smo ortaci, i nismo zajedno" Reci nesto u tom fazonu... Naravo da ti nece biti drago sto nije hteo da bude sa tobom u duzoj vezi, ali boze moj, bar znas na cemu si i ovako necete narusiti drugarski odnos...
Naravno velike su sanse da ostane sa tobom duze...

Eto to bih ja uradio na tvom mestu, a ti vidi...
Poz.

Garant je tebe tako neka tvoja drugarica smuvala,zar ne? :lol: :P

Little_white_witch:
Ok,sad vec vidim neke bolje savete! :wink: Hvala vam!
Da,i meni je u pochetku padala Urosheva ideja na pamet,ali sam kasnije shvatila da mi je bitno da sa oboje ostanem u dobrim kontaktima... :)
:D Tanjin savet je dosad najbolji,i kad bolje razmislim mislim da je ona 99% u pravu,SEM shto ja nisam sigurna kako da kazem drugu da se lozim na njega,a da ne pokvarim dosadashnje odnose sa njim... :?

alcohol. :D

Back