gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не све колегинице.
Ово апсолутно није потребно приказивати у Србији нити треба да нас интересују неке шуге које млатарају капиталистичким парама
Да сиротиња мало гледа богаташе ,еј Србијо тужна ли си..
Претварају нас у овце
Pa dobro, baciću malo pogled na prenos venčanja, pošto je to jedini način da vidim kako jedno kraljevsko venčanje izgleda
. Malo šmeknem zvanice, malo toaletu, skinem neki model za predstojeću sezonu, uživam u ženskim šeširima...ja to sve posmatram kao dobru emisiju iz civilizacije
, da vidim nešto što nikada u životu neću videti uživo. Jedino mi komentatori nisu preterano simpatični, žešći su smarači
.
Не све колегинице.
Ово апсолутно није потребно приказивати у Србији нити треба да нас интересују неке шуге које млатарају капиталистичким парама
..Molim vas lepo.. domaće Tv su nam obezbedile sasvim pristojan izbor :
..2-3 serije u kojima možemo da pratimo uzbudljiva događanja sa Jonuzom,Dajguzom ,Naguzom, Fatimom , Merimom i Ljuljetom u gl. ulozi...
..neutvrđen broj serija sa Rikardom,Huanom,Estreljom,Pablitom,Hererom i sl..
..reprize filmova i dom. serija iz 60-70-ih godina...
Šta ćete više?Mnogo ste vi pobesneli i "pobujali"...
...i VENČANJE...zaboravih ..ebt !
..2-3 serije u kojima možemo da pratimo uzbudljiva događanja sa Jonuzom,Dajguzom ,Naguzom, Fatimom , Merimom i Ljuljetom u gl. ulozi...
Pa dobro, baciću malo pogled na prenos venčanja, pošto je to jedini način da vidim kako jedno kraljevsko venčanje izgleda
. Malo šmeknem zvanice, malo toaletu, skinem neki model za predstojeću sezonu, uživam u ženskim šeširima...ja to sve posmatram kao dobru emisiju iz civilizacije
, da vidim nešto što nikada u životu neću videti uživo. Jedino mi komentatori nisu preterano simpatični, žešći su smarači
.
Дајте бре људи шта сте загризли у капиталистичко устојено венчање где сви стоје као мумије .Ништа без наше свадбе код њих човек и не весели на свадби
Када видим такво јадиковање које на све личи осим на свадбу ,просто ми дође
да одем на неку нашу свадбу заиграм колце ..опа..опса..
![]()
Дајте бре људи шта сте загризли у капиталистичко устојено венчање где сви стоје као мумије .Ништа без наше свадбе код њих човек и не весели на свадби
Када видим такво јадиковање које на све личи осим на свадбу ,просто ми дође
да одем на неку нашу свадбу заиграм колце ..опа..опса..
![]()
ljudi zar vam se ne cini da dojadise u srbiji oko prica oko vencanja ..?? cemu to..na svakom dnevniku svih TV stanica...u svim novinama...sta srbiju zabole za to vencanje..?? jel ovo politika ili opet srpsko poltronstvo..??
daes j i ti doprinos otvaranjem takve teme na pdf politika
E, a na takvim svadbama posebno vole i cene komuniste![]()
Pa jeste i ja sam zakljucila da Paja potajno voli ovo vencanje da gleda i da jedva ceka.
ma pogodila si...tacno ne bih preziveo da je ne vidim...
А шта комунисти не праве свадбе?