VENCANJE PRINCA VILIJEMA...

u nedelju necu ni ukljucivati TV veruj mi...a necu gledati ni dnevnike jer ce to ocito biti glavna vest...

Što se ovi strani "faktori" ne žene svaki,
ili bar svaki drugi dan,
pa da odjaviš TV !?
Odmah si "jači" 5 stoja mesečno !
10 'lebova.Pa,i nije zanemarljivo....

PS. Ja bih tako,al' za mene ne važi.
Nema uštede ni cvonjka.....
Ne plaćam tv pretplatu !

Poslednja izmena:
ti si expert za masoneriju...zar bese ne potice sve iz te engleske kraljevske porodice..??

Ko Пајо?
Војвода од Кента је Велики Мајстор Уједињене Велике Ложе Енглеске.
Слободно зидарство се развило међу класом занатлија и трговаца кроз њихове цехове и еснафе касније се допало племству које се томе придружило.

ljudi zar vam se ne cini da dojadise u srbiji oko prica oko vencanja ..?? cemu to..na svakom dnevniku svih TV stanica...u svim novinama...sta srbiju zabole za to vencanje..?? jel ovo politika ili opet srpsko poltronstvo..??

Ovo je zesce poltronstvo i uvlacenje ovih dokonih i nezaposlenih.Sta pametnog coveka zabole koja susa ce da se vencava tamo negde,evo kod mene se stana i pero vencavaju za vikend i niko ne pominje a oni jadni se vesele tome ko da im je zadnje.Nece to biti nista posebno jer nema se kinta za luksuz ali nigde ih ne pominju a vele placaju pretplatu,a RTS udario na sva zvona kako ce neki drndos da dovede u postelju mladu i mi sad svi treba da zivimo samo za taj dan.E jadna zemljo sta si dozivela pa ti sve tudji problemi i veselja vazniji od sopstvenih...

ljudi zar vam se ne cini da dojadise u srbiji oko prica oko vencanja ..?? cemu to..na svakom dnevniku svih TV stanica...u svim novinama...sta srbiju zabole za to vencanje..?? jel ovo politika ili opet srpsko poltronstvo..??

Pa Sveti Toma vec izandjana vest,narod je pogodjen njegovom zrtvom za njega,ali fala Bogu osta ziv,te ne moramo da ga nosimo na dusi!Sad malo izvestacenog glamura iz belog sveta,pa da se pojedine tetke i strine domundjavaju kako joj lepa aljina,taman da Sveti Toma i maneken dobiju na vremenu kako ce narod dalje da fortaju!

Ko Пајо?
Војвода од Кента је Велики Мајстор Уједињене Велике Ложе Енглеске.
Слободно зидарство се развило међу класом занатлија и трговаца кроз њихове цехове и еснафе касније се допало племству које се томе придружило.

negde sam procitao da je centar masonerije u engleskoj kraljevskoj porodici...

Одлична опљувка по масонским сејачима глобалног зла, од стране нашег доброг Тексашанина Алекса Џоунса:

Далеко им била лепа кућа, тој еугеничарској банди '' илуминатских краљевића и краљица''.

П.С.

Шпанске сапунице су мање погубне од ове глобалне шараде.

припремају нас преко медија за венчања наших принчева, нека нека, и треба

комунистима и осталим заоставштинама брозовштине има да удари пена на уста од беса :)

припремају нас преко медија за венчања наших принчева, нека нека, и треба

комунистима и осталим заоставштинама брозовштине има да удари пена на уста од беса :)

Србија нема нити ће имати принчеве, пропала прича та још 1941. године .. Сви ви који заступате идеју "кафанских четника" и гибаничара Драже Михаиловића, ако вам је до краља, направите себи краљевство, не дирајте Србију

Србија нема нити ће имати принчеве, пропала прича та још 1941. године .. Сви ви који заступате идеју "кафанских четника" и гибаничара Драже Михаиловића, ако вам је до краља, направите себи краљевство, не дирајте Србију

Треба Србија да буде краљевина, али не илуминатска него теократска, православна монархија.

Корен Србије су поставили Немањићи, а не Тито-репубљик и његова позиција-опозиција.

република је нелегално уведена у србију после другог светског рата

пс нисам гибаничар, не сврставам се у те сорте, гибаничари, кафански четници, блабла...

ал сигурно нисам ни црвени бандит

ппс србија има принчеве, информиши се

Poslednja izmena:
Треба Србија да буде краљевина, али не илуминатска него теократска, православна монархија.

Корен Србије су поставили Немањићи, а не Тито-репубљик и његова позиција-опозиција.

Ко је поставио корене Србије? Јеси ти бежао са часова историје?

република је нелегално уведена у србију после другог светског рата

пс нисам гибаничар, не сврставам се у те сорте, гибаничари, кафански четници, блабла...

ал сигурно нисам ни црвени бандит

Нисам ни ја црвени, али краљевина је пропала идеја за Србију и то треба да се прихвати.

Када би причали о Србији, као републици, морали би да се вратимо далеко назад, али нема потребе. Србија је држава.

"Kad smo ubacili u državni mehanizam otrov liberalizma..., države su se razbolele od smrtonosne bolesti - raspadanja krvi. Ostaje nam da očekujemo kraj njihove agonije.

Liberalizam je rodio ustavne države koje su zamenile za Goje spasonosnu autokratiju :rtfm::rtfm::rtfm:a ustavna država... nije ništa drugo do škola razdora, rasprave, nesuglasica, prepirke, besplodnih partijskih agitacija, partijskih tendencija - jednom rečju - škola svega onoga što čini bezličnom delatnost države..." (Protokol 20).

Па у неку руку може се рећи да је један од центара ако не и главни у Лондону, сад ко је на врху пирамиде тешко да и сами припадници масонерије могу рећи.

ma negde sam citao da je sve krenulio od kraljevske porodice...cak od ricarda i njegovih templara...

Back