paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
Pa naravno da sam pogodila - prvi ces u nedelju da otvoris temu o tome.![]()
u nedelju necu ni ukljucivati TV veruj mi...a necu gledati ni dnevnike jer ce to ocito biti glavna vest...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da sam pogodila - prvi ces u nedelju da otvoris temu o tome.![]()
u nedelju necu ni ukljucivati TV veruj mi...a necu gledati ni dnevnike jer ce to ocito biti glavna vest...
Što se ovi strani "faktori" ne žene svaki,
ili bar svaki drugi dan,
pa da odjaviš TV !?
Odmah si "jači" 5 stoja mesečno !
10 'lebova.Pa,i nije zanemarljivo....
ti si expert za masoneriju...zar bese ne potice sve iz te engleske kraljevske porodice..??
ljudi zar vam se ne cini da dojadise u srbiji oko prica oko vencanja ..?? cemu to..na svakom dnevniku svih TV stanica...u svim novinama...sta srbiju zabole za to vencanje..?? jel ovo politika ili opet srpsko poltronstvo..??
ljudi zar vam se ne cini da dojadise u srbiji oko prica oko vencanja ..?? cemu to..na svakom dnevniku svih TV stanica...u svim novinama...sta srbiju zabole za to vencanje..?? jel ovo politika ili opet srpsko poltronstvo..??
Ko Пајо?
Војвода од Кента је Велики Мајстор Уједињене Велике Ложе Енглеске.
Слободно зидарство се развило међу класом занатлија и трговаца кроз њихове цехове и еснафе касније се допало племству које се томе придружило.
Одлична опљувка по масонским сејачима глобалног зла, од стране нашег доброг Тексашанина Алекса Џоунса:
tacno...izgleda da hoce da nas nauce turski...al sta ce nam spanski..?? dojadise sa turskim serijama...pa bre na koliko to programa ide..?? pa jos i oni reality programi...pa srbima ce zakrzljati mozak...
припремају нас преко медија за венчања наших принчева, нека нека, и треба
комунистима и осталим заоставштинама брозовштине има да удари пена на уста од беса![]()
Далеко им била лепа кућа, тој еугеничарској банди '' илуминатских краљевића и краљица''.
vencanje antihrista
negde sam procitao da je centar masonerije u engleskoj kraljevskoj porodici...
Србија нема нити ће имати принчеве, пропала прича та још 1941. године .. Сви ви који заступате идеју "кафанских четника" и гибаничара Драже Михаиловића, ако вам је до краља, направите себи краљевство, не дирајте Србију
Србија нема нити ће имати принчеве, пропала прича та још 1941. године .. Сви ви који заступате идеју "кафанских четника" и гибаничара Драже Михаиловића, ако вам је до краља, направите себи краљевство, не дирајте Србију
Треба Србија да буде краљевина, али не илуминатска него теократска, православна монархија.
Корен Србије су поставили Немањићи, а не Тито-репубљик и његова позиција-опозиција.
република је нелегално уведена у србију после другог светског рата
пс нисам гибаничар, не сврставам се у те сорте, гибаничари, кафански четници, блабла...
ал сигурно нисам ни црвени бандит
Okacis tanjir i risiver i pratis stranjske programe!Ja ovu domacu TV i ne gledam i zivci mi u odlicnom stanju!![]()
Па у неку руку може се рећи да је један од центара ако не и главни у Лондону, сад ко је на врху пирамиде тешко да и сами припадници масонерије могу рећи.