VENCANJE PRINCA VILIJEMA...

Vojniku zabranjeno učešće na paradi zbog vređanja Kejt Midlton
I. Funduk | 25. 04. 2011. - 00:20h | Komentara: 11

LONDON - Pripadnik prestižne Škotske garde neće učestvovati na paradi povodom kraljevskog venčanja, nakon što je na internetu pisao protiv Kejt Midlton.

Kameron Rajli (18) neće biti prisutan u gardi na venčanju princa Vilijama i Kejt, jer je uvredio buduću kraljicu Engleske na svojoj fejsbuk stranici, javlja “Dejli mejl”.

“Ona i Vilijam su se provezli pored mene u petak, i ja sam momentalno dobio proliv dok je ona gledala na suprotnu stranu od mene, glupa, uobražena krava”, napisao je Rajli. “Koga, uopšte, boli uvo za nju?”

Ovaj Rajlijev potez naneo je ogromnu štetu elitnoj Škotskoj gardi, pešadijskoj jedinici britanske vojske koja će patroliti duž pravca kretanja svečane povorke u petak.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/250091/Vojniku-zabranjeno-ucesce-na-paradi-zbog-vredjanja-Kejt-Midlton

Vojniku zabranjeno učešće na paradi zbog vređanja Kejt Midlton
I. Funduk | 25. 04. 2011. - 00:20h | Komentara: 11

LONDON - Pripadnik prestižne Škotske garde neće učestvovati na paradi povodom kraljevskog venčanja, nakon što je na internetu pisao protiv Kejt Midlton.

Kameron Rajli (18) neće biti prisutan u gardi na venčanju princa Vilijama i Kejt, jer je uvredio buduću kraljicu Engleske na svojoj fejsbuk stranici, javlja “Dejli mejl”.

“Ona i Vilijam su se provezli pored mene u petak, i ja sam momentalno dobio proliv dok je ona gledala na suprotnu stranu od mene, glupa, uobražena krava”, napisao je Rajli. “Koga, uopšte, boli uvo za nju?”

Ovaj Rajlijev potez naneo je ogromnu štetu elitnoj Škotskoj gardi, pešadijskoj jedinici britanske vojske koja će patroliti duž pravca kretanja svečane povorke u petak.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/250091/Vojniku-zabranjeno-ucesce-na-paradi-zbog-vredjanja-Kejt-Midlton

ti si expert za masoneriju...zar bese ne potice sve iz te engleske kraljevske porodice..??

Живела њено британско Величанство!

И принц Вилијам, такође.

Разлаз, комунисти! Није вам то Балкан да се набрекујете и спроводите ваше highly questionable социјалне реформе... које су од балканског блата створиле такву серију непревазиђених рајева на земљи.

Ко је вас несрећне несрећнике икад у било чему слушао, има разлога да кука до века.

William-Kate.jpg

И принц Вилијам, такође.

Разлаз, комунисти! Није вам то Балкан да се набрекујете и спроводите ваше highly questionable социјалне реформе... које су од балканског блата створиле такву серију непревазиђених рајева на земљи.

Ко је вас несрећне несрећнике икад у било чему слушао, има разлога да кука до века.

William-Kate.jpg

:lol:

A evo kako je bilo nekad:

carls-i-dajana02.jpg

pa bre ovo prevazilazi dobar ukus...
cemu to..??

Pa sam si rekao,na početku teme.
Da su preterali sa napadnim ponavljanjima vesti o venčanju
engleskog bračnog para (!?)
Pa,jel to najvažnije čime ova zemlja,ova štampa,ova vlada,
ovaj narod treba da se bavi.....?
Zemlja samo što ne počne da se raspada po šavovima,
sve trulo......
A,oni ?
Ko švaba tra-la-la.....
Ženi se prestolonaslednik,500 zvanica,ovo-ono....!
Koga briga što ona mandrknuta Meksikanka neće da jede,
jer nema za prevoz do Londona.
Zamajavaju nas budalaštinama.
I,rekoh - "uguzništvo" (uvlačenje u dupe !).
A,mog'o sam reći i "podguzništvo"-
ima li elementarne razlike i odslikavanju pojma ?
Tako mislim.....!

Pa sam si rekao,na početku teme.
Da su preterali sa napadnim ponavljanjima vesti o venčanju
engleskog bračnog para (!?)
Pa,jel to najvažnije čime ova zemlja,ova štampa,ova vlada,
ovaj narod treba da se bavi.....?
Zemlja samo što ne počne da se raspada po šavovima,
sve trulo......
A,oni ?
Ko švaba tra-la-la.....
Ženi se prestolonaslednik,500 zvanica,ovo-ono....!
Koga briga što ona mandrknuta Meksikanka neće da jede,
jer nema za prevoz do Londona.
Zamajavaju nas budalaštinama.
I,rekoh - "uguzništvo" (uvlačenje u dupe !).
A,mog'o sam reći i "podguzništvo"-
ima li elementarne razlike i odslikavanju pojma ?
Tako mislim.....!

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

И принц Вилијам, такође.

funny-cat.jpg

primecujem da se samo koleginice sa foruma vesele vencanju princa...mora da jos cekaju svoga pa rade emocije...

Не све колегинице.

Ово апсолутно није потребно приказивати у Србији нити треба да нас интересују неке шуге које млатарају капиталистичким парама

Back