NEIZDRŽ
Aktivan član
- Poruka
- 1.721

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moras da razumes...
Evo:
http://2.***************/_orkXxp0bhEA/S1u_3wnpRxI/AAAAAAAAZ1w/yizD3pW9gAo/s400/100123-c-monroe-queen.jpg
ali sta je bitno da je bila merlin..?? koga briga za to..?? i sto je u opste bitna ne engleska kraljevska porodica a kamo li merlin monro za srbiju..??
Pa ne sad toliko oni koliko Holadndani, Belgijanci i Spanci, ali ovo vencanje nema veze s tim.
Uostalom, i legendarna Merilin Monro je bila na prijemu kod kraljice '56.
Vojniku zabranjeno učešće na paradi zbog vređanja Kejt Midlton
I. Funduk | 25. 04. 2011. - 00:20h | Komentara: 11
LONDON - Pripadnik prestižne Škotske garde neće učestvovati na paradi povodom kraljevskog venčanja, nakon što je na internetu pisao protiv Kejt Midlton.
Kameron Rajli (18) neće biti prisutan u gardi na venčanju princa Vilijama i Kejt, jer je uvredio buduću kraljicu Engleske na svojoj fejsbuk stranici, javlja “Dejli mejl”.
“Ona i Vilijam su se provezli pored mene u petak, i ja sam momentalno dobio proliv dok je ona gledala na suprotnu stranu od mene, glupa, uobražena krava”, napisao je Rajli. “Koga, uopšte, boli uvo za nju?”
Ovaj Rajlijev potez naneo je ogromnu štetu elitnoj Škotskoj gardi, pešadijskoj jedinici britanske vojske koja će patroliti duž pravca kretanja svečane povorke u petak.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/250091/Vojniku-zabranjeno-ucesce-na-paradi-zbog-vredjanja-Kejt-Midlton
Pa mene je briga i nemojte da mi kvarite "dozivljaj".
Vi posmatrate sa politicke strane, ja ne.
Pa mene je briga i nemojte da mi kvarite "dozivljaj".
Vi posmatrate sa politicke strane, ja ne.
Живела њено британско Величанство!
И принц Вилијам, такође.
Разлаз, комунисти! Није вам то Балкан да се набрекујете и спроводите ваше highly questionable социјалне реформе... које су од балканског блата створиле такву серију непревазиђених рајева на земљи.
Ко је вас несрећне несрећнике икад у било чему слушао, има разлога да кука до века.
![]()
pa bre ovo prevazilazi dobar ukus...
cemu to..??
Pa sam si rekao,na početku teme.
Da su preterali sa napadnim ponavljanjima vesti o venčanju
engleskog bračnog para (!?)
Pa,jel to najvažnije čime ova zemlja,ova štampa,ova vlada,
ovaj narod treba da se bavi.....?
Zemlja samo što ne počne da se raspada po šavovima,
sve trulo......
A,oni ?
Ko švaba tra-la-la.....
Ženi se prestolonaslednik,500 zvanica,ovo-ono....!
Koga briga što ona mandrknuta Meksikanka neće da jede,
jer nema za prevoz do Londona.
Zamajavaju nas budalaštinama.
I,rekoh - "uguzništvo" (uvlačenje u dupe !).
A,mog'o sam reći i "podguzništvo"-
ima li elementarne razlike i odslikavanju pojma ?
Tako mislim.....!
Живела њено британско Величанство!
И принц Вилијам, такође.
Разлаз, комунисти! Није вам то Балкан да се набрекујете и спроводите ваше highly questionable социјалне реформе... које су од балканског блата створиле такву серију непревазиђених рајева на земљи.
Ко је вас несрећне несрећнике икад у било чему слушао, има разлога да кука до века.
primecujem da se samo koleginice sa foruma vesele vencanju princa...mora da jos cekaju svoga pa rade emocije...
Sitacija u Srbiji je drugacija,mozda cak monarhija i odgovara vise za narod.