zadovoljni kupac
Iskusan
- Poruka
- 5.643
koga Velju ili Rasima ?
pa onog koji je pozivao na svecanost, ybg, zamisli delis pozivnice za zurku a onda se tamo ne pojavis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koga Velju ili Rasima ?
Stanite je li se ustanovilo ko je napao velju?
Ko ga je premlacivao u rodjenoj kuci?
pa mozda je i bio nemam pojma pokazivali su samo Cvetkovica , Princa i neku stoku seljacku u smesnim odelima sto je sa strane zvizdala , njakala i groktala u pokusaju da minira proslavu , a za Rasima ne znampa onog koji je pozivao na svecanost, ybg, zamisli delis pozivnice za zurku a onda se tamo ne pojavis
Žena, ko bi drugi.
Smučilo joj se da se stalno dovlači pijan sa sednica.
pa mozda je i bio nemam pojma pokazivali su samo Cvetkovica , Princa i neku stoku seljacku u smesnim odelima sto je sa strane zvizdala , njakala i groktala u pokusaju da minira proslavu , a za Rasima ne znam![]()
Bas tog dana jel![]()
ebg ima dana kad ti sve pođe naopako
a bio je i petak 13.
Ништа нећу написати, само погледај и много тога ће ти бити јасније :
Naopako il ne da ostavimo vracarama,a premlacivanje je krivicno delo![]()
pa eto, bila skoro vest da je otvorena sigurna kuća za premlaćene muževe![]()
Prekjuče ga je, među prvima, posetio Rasim LJajić.
- Bilo mi je veoma drago. Rasim i ja smo bili i ostali veliki drugari. Voleo bih stvarno da svi oni koji me sada napadaju pogledaju šta smo sve izgradili u Pazaru u vreme dok sam bio ministar. Zabolelo me je to, znate. Nije Rasim moj neprijatelj, naprotiv. Ta hajka koja se vodi protiv mene nanela mi je mnogo problema, isekla me sva ta nepravda. Meni je dovoljna bila samo ona njegova rečenica: „Veljo, druže, nema nikakvih problema“.
Lider LSV Nenad Čanak najavljuje privatnu tužbu protiv Ilića, koji kratko kaže: - Ma, neka me tuži, šta da vam kažem. Ne smem više da se nerviram zbog toga.
Autor:
U kakvom pravu, nesrećo?
Pa šta ako je musliman?
Zatucanima informacije radi: Karađorđe u Orašcu nije digao ustanak protiv muslimana, kao pripadnika te verske zajednice, nego protiv turskog okupatora, a Turci su igrom slučaja muslimani. Digao bi Crni Đorđe taj ustanak, pa sve i da su svi ti Turci na Atosu kršteni.
Ovo što je Selja napravio je vrhunac primitivizma, i sramota za Srbiju da se u njenom parlamentu čuje tako nešto. I na kraju krajeva, hebo sramotu. To je najmanji problem. Mnogo gore je to kakva se poruka našim sugrađanima muslimanima šalje iz parlamenta.
Sve je veći broj srpskih muslimana koji sebe doživljavaju Srbima islamske veroispovesti, a ovim ovakvim ispadima će se oni koji su razmišljali u tom pravcu upitati, da li smo mi ipak jedno, da li su oni došli u zabludu što su, u traganju za nacionalnim identitetom, bili na pragu da prihvate istorijsku činjenicu, da li su u pravu oni drugi muslimani koji prave ogradu od srpskog porekla, i preuzimaju fabrikovani nacionalni identitet Bošnjak.
Svako ko na muslimana ili katolika ili pripadnika bilo koje vere (nepravoslavne), a koji se smatra Srbinom, gleda kao na nesrbina je kompletan idiot i naslednik istih takvih idiota zbog kojih se danas veliki broj potomaka nekadašnjih Srba smatra pripadnicima nekog drugog naroda.
Serem vam se na versku pripadnost. Ugledajte se na Šiptare! Koliko god da ih mrzimo, moramo im priznati da znaju vrednovati neke stvari, o kojima mi pojma nemamo. Šiptarima je na prvom mestu nacion, a samim tim i njegova teritorija, i svi se za to bore, bez obzira na versku pripadnost. Projekat stvaranja Velike Albanije, i pored svih planova zapada, nikada ne bi mogao da se sprovede da su se Šiptari razbili na nekoliko nacija po verskim šavovima. A, kao što možemo da vidimo, Velika Albanija se stvara tu pred našim očima, prilično uspešno.
Ja jesam pravoslavac, i toga se ne bih odrekao ni zašta, ali sam isto tako svestan da je religija, u nekom svom obliku, nešto što dolazi, menja se i prolazi, i ustupa mesto nekoj drugoj. Tako je kroz celu ljudsku istoriju. Samo pametni narodi nisu dozvolili da ih ti procesi unište. Nismo ni mi do pre stotinjak godina, pa na ovamo. Zato smo i opstali tolike vekove bez obzira na sva ugnjetavanja i zatiranja. A, onda smo izgubili pamet u jednom momentu, a sa pameću ogromno veliki deo srpskog nacionalnog korpusa. I, što je najgore, ti koje smo izopštili nam to nikada nisu oprostili, što je koren mržnje koju gaje prema nama. Daleko od toga da ja time opravdavam njihove zločine prema nama, i pokušaje da nas zatru, ali činjenica je da nas ne mrze Zagorci i Istrani npr. Mrze nas katolici i muslimani koji su se "do juče" zvali i ponosili istim imenom kojim se mi i danas zovemo i ponosimo, SRBI.
Ништа нећу написати, само погледај и много тога ће ти бити јасније :
pa mozda je i bio nemam pojma pokazivali su samo Cvetkovica , Princa i neku stoku seljacku u smesnim odelima sto je sa strane zvizdala , njakala i groktala u pokusaju da minira proslavu , a za Rasima ne znam![]()
U kakvom pravu, nesrećo?
Pa šta ako je musliman?
Ja jesam pravoslavac, i toga se ne bih odrekao ni zašta, ali sam isto tako svestan da je religija, u nekom svom obliku, nešto što dolazi, menja se i prolazi, i ustupa mesto nekoj drugoj..
...njih dvojica su izgleda jedini normalni u celoj prici...a taj moron canak ce da tuzi samo ilica ili obojicu![]()
Можеш ли или бројчано или по имену да наведеш
који су то такви који се као "српски муслимани осећају Србима"..
где су они,..можда сам ја слепа па не видим
(немој само да споменеш Кустурицу,..он је један)
Ако си православац, онда си се и на себе по*рао, када тако говориш!
Ово што сам видела,.... би могло да иде као одвојена, НОВА тема!!!
Како то да они који нису Аца Гица грокћу, мислила сам да то само
свиње раде
.
Везе ти немаш са Православљем, само лупеташ...
А што се тиче мухамеданаца....мухамедански неверници имају Србске и Хришћанске крви на својим рукама, да имамо правио на МАРС да их испратимо!
И шта мени вреди Србин, који није Хришћанин, само проблеме прави и гласа за ЛДП поред таквих Срба мени непријатељи нису потребни!