ml2:Da čuo sam, to se dešava u zemljama u kojima su poremećeni osnovni sistemi vrednosti.
Попут Јуесовеја, рецимо... Изглуглај, благо мени, БИЛО шта на тему неког познатог тамошњег репоње који обрће милионе и не скида се са телевизијских екрана, окружен гомилом риба које просечан "образовани урбани" Амер никад не види уживо. Па онда банковни салдо Фифти Сента (бивши дилер крека, дно дна, ало, бре, људи!) упореди са платом средњошколског наставника у Небраски, па напиши тужну елегију о "паду свих моралних стандарда" у Америци. Нећеш, наравно. Понашате се као да сте јуче дошли из шума Амазона, јуче открили телевизију, па вам ништа није јасно. Цео свет је постао мешавина Гранд Параде и Тарантина, а ви још увек пишете песмице о "турбо-фолку" и "паду вредности", у кључу "Времена Забаве" 1994. "Србија" вам је постала скоро па псовка. Терајте се, бре, с том причом (одсели се било где па види колико ће да те толеришу с тим наступом пртема домицилној земљи). И онда се чудите што вас сви заобилазе и нико "неће да се игра с нама из НВО-а".
Svetlana Ceca Ražnjatović je takođe javna ličnost koja ne da se ne ograđuje od postupaka svog muža nego ističe da je ponosna na njega i sve ono što je on radio.
Па добро, то ти је оно, ррииииииииииииииил лав, јес иц риииииииииил, што би рекли Џон и Јоко. Замисли да сутра погинеш а девојка/супруга крене прекосутра да те кида пред фамилијом и пријатељима и да износи твој прљав веш пред свачије очи... Него, да баталимо Цецу, предуго траје прича на тему која ми није нарочито занимљива (а и нема шта више да се каже).
Vidi, vrlo je verovatno da je žena taj pasoš uzela za vreme vladavine SPS - SRS kada sa našim nisi mogao ni u Rumuniju a sa Hrvatskim si mogao u celu Evropu bez viza.
Да, али био ред и да га се одрекне, јер жели да постане високи државни функционер земље чији народ је њена резервна домовина, колико јуче, физички уништавала и то прокламовала као државни циљ (што нити је тајна, нити и сами Хрвати тврде другачије). Ово око Кондолизе и Дика, мислим да се намерно правиш блесав/а. Овде није поента у томе какав је тренутни рејтинг ове или оне земље и како се чији пасош котира, него у чињеници да високи државни функционери морају ЕЛЕМЕНТАРНО да поштују свој положај. Ако Дулићка не верује у успех "фирме" зване Србија, има легитимно право да почне да се бави политиком где год хоће у ближем или даљем окружењу. Па шта мислиш, да ли би јој пасош Србије (или неке треће стране земље) негде другде био
препорука или препрека? Прво кукате како је Србија "пропала", а кад вам се укаже на ствари које се већ у целом свету ПОДРАЗУМЕВАЈУ, онда се правите наивни и тражите све могуће аргуменгте и алибије. Бесмислено, стварно.
Ај рест мај кејс. Поздрав свима!