Веља Илић

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kohen:
@eremita

yeaheowza1ch.gif

U lingvistici, ustasa znaci antisrbin, izdajnik?????????

Ma, ti si shampion :D :D :D

Да, то значи у саврменом говору 2006.г. - сигурно не значи ПРИПАДНИК НАЦИСТИЧКЕ ВОЈСКЕ...... :roll: :roll: :roll:

Evo, citaj Wikipediju :):):)

The Ustaše (often spelled Ustashe in English; singular Ustaša or Ustasha) was a Croatian organization put in charge of the Independent State of Croatia by the Axis Powers in 1941, in which they pursued Nazi policies.

Nigde ne pominju savremeni govor 2006..............to mora da je novo izdanje :):)

Kohen:
Evo, citaj Wikipediju :):):)

The Ustaše (often spelled Ustashe in English; singular Ustaša or Ustasha) was a Croatian organization put in charge of the Independent State of Croatia by the Axis Powers in 1941, in which they pursued Nazi policies.

Nigde ne pominju savremeni govor 2006..............to mora da je novo izdanje :):)

Ако ти црпиш своје "знање" из Википедије......свака част... не знам зашто сам ја толики идиЈот да уопште са тобом полемишем... да ли си икада чуо за САВРЕМЕНИ ГОВОРО, ЗА СЛЕНГ... шта ти уопште знаш о српском језику... па
не мислиш да када хиљаде присталиса СРС-а виче Тадићу да је усташа да они мисле на то што си ти ископирао са имбецилне Википедије. :evil:

Efikasan je Selja Ilić i po drugim pitanjima...Njegov brat Strahinja postao je,za njegovog mandata,jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji.Doduše,ni Seljin budžet ne stoji loše ako je suditi po novom džipu..Takođe je efikasan po punjenju svoje nesretne strančice JUL-ovskim kadrovima,da pomenemo samo generalnog direktora ŽTP-a,druga Milanka Šarančića,koji bi u svakoj pravnoj državi bio iza brave...A Selja je izgleda vredno učio i karate,sudeći po potezima koje primenjuje na nepodobnim novinarima..A i rečnik mu je pun narodnih radinosti,ali mislim da je to ipak kućno vaspitanje..

Svaki put kada dodjem u Srbiju vozim se putevima koji se ne vide od rupa,dreždim satima na aerodromu na kojem ništa ne funkcioniše,ali zato ima daleko najveću taksu u Evropi,a ako slučajno krenem na putovanje vozom po zemlji Srbiji- pa to je dogadjaj za dokumentarne filmove..

A što se tiče toga da je on pravi Srbin,a ostali "ustaše", zar za nesrbe ne bi trebalo da se nadje mesta u Vladi Srbije?

jomini:
Eremita!!! PA šta sad fali Wikipedii??? Pisana latinicom, odnosno alfabetom???

Забога Јомини....... каква латиница, зашто то радиш......ја само скрећем пажњу да онај ко заиста нешто жели да зна - а не да добије површну информацију мора да се потруди да пронађе озбиљне ауторе, да чита књиге - и...... кхм....... :lol:

A sta se to Velja svadjo sa radikali?Velja meni dolazi deco u kucu,ne znam moram da se raspitam,ja sam radikalnu stranku.Nego,deco deda vodio babu na ove modernizacije zenske i sliko je za vas sa digitalni aparat,evo je Stanojka izilazi iz solarijum,cu da platim radikalkama Pop Lazicki i Kragujevcanki Jovanovicki da se kvarcuju,kakve ce ribe da zenske da budu,bas cemo da budemo tim u vladu.Evo,baba:
szoli.jpg

L.1:
Дакле,Веља и његов поштен однос према повереним пословима омогући ће развој путне привреде,грађевинарства....

Posten odnos :) :) :)
Svi putevi uradjeni u Veljino vreme u protekle dve godine (u Niskom regionu) upravo se uveliko krpe!

roninraven:
Posten odnos :) :) :)
Svi putevi uradjeni u Veljino vreme u protekle dve godine (u Niskom regionu) upravo se uveliko krpe!
Veljina taktika je prepoznatljiva od ranije. Započne u 5-6 sela da popravlja puteve, ali svakom selu je odredio samo po 600 metara repariranig asvalta. Zatim mašine premešta noću od sela do sela da se vidi da se, kao nešto radi. To traje par meseci, ali ni jednu rupu van zacrtanog od tih 600 metara ne popunjavaju, pa makar ona bila tik uz taj novi asvalt. Tako više navuče gnev meštana nego radost zbog tih 600 m urađenog. Naravno, tamo gde su njegovi glasači drugačije se radi. Tamo se ne štedi asvalt!

eremita:
Забога Јомини....... каква латиница, зашто то радиш......ја само скрећем пажњу да онај ко заиста нешто жели да зна - а не да добије површну информацију мора да се потруди да пронађе озбиљне ауторе, да чита књиге - и...... кхм....... :lol:
ozbiljne autore povodom radikalske ulicarske prozivke nekog-da je ustasha??:confused:
:)

L.1:
Кохен велемајстор си за спамовање.
Ни реч о Вељи?

Velja je za mene do pre neki dan bio obicna prostacina , kakvih ima mnogo u vlasti, a i u Srbiji, uopste..........

ALI.........od one diskusije sa Radikalima, postaje moj idol :D :D :D :D

NAPRED VELJO........DOMACINE.....!!!!!!!!!!

veljasljiva7qm.jpg

@eremita

У лингвистици се тачно зна шта данас у Србији подразумева појам УСТАША ! Могло би се рећи да дословно значи:ПРОТИВНИК СРПСКОГ НАРОДА, АНТИСРБИН, ИЗДАЈНИК... и сл.

Jako bi zeleo da ignorisem ovakve gluposti, ali zaista ne mogu...............

Nikakav :"Savremeni Srpski govor" ni "Sleng...ne poznaje nebulozu da:

USTASHA = PROTIVNIK SRPSKOG NARODA, ANTISRBIN , IZDAJNIK..

Molim forumase da ipak vode racuna o osnovnim uzansama Srpskog jezika a i gramatike,
i da ne izmisljaju izraze koji ne postoje........Ipak se radi o osnovama maternjeg jezika..

Hvala

Back