Веља Илић

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kohen:
@eremita

Jako bi zeleo da ignorisem ovakve gluposti, ali zaista ne mogu...............

Nikakav :"Savremeni Srpski govor" ni "Sleng...ne poznaje nebulozu da:

USTASHA = PROTIVNIK SRPSKOG NARODA, ANTISRBIN , IZDAJNIK..

Molim forumase da ipak vode racuna o osnovnim uzansama Srpskog jezika a i gramatike,
i da ne izmisljaju izraze koji ne postoje........Ipak se radi o osnovama maternjeg jezika..

Hvala

Мислим да ти као буквални створ треба да се испалиш до краја

па да нам лепо објасниш шта неки Србин жели да каже

неком другом Србину када му у свађи или сукобу каже: УСТАШО ??? :roll:

Kohen:
Velja je za mene do pre neki dan bio obicna prostacina , kakvih ima mnogo u vlasti, a i u Srbiji, uopste..........

ALI.........od one diskusije sa Radikalima, postaje moj idol :D :D :D :D

NAPRED VELJO........DOMACINE.....!!!!!!!!!!

veljasljiva7qm.jpg
Bozeeeeee, ima li te?
Do pre neki dan bio obicna prostacina........a onda zbog njegovog antiRADIKALIzma postao idol :shock:
Sto te vise citam, sve vise mi se "svidjas", pa ti si najoblja reklama LDP-u, Natashi (ma koja bila) Liht.....................
Pazi, i ja pocela da pisem protakano-tackasto :shock:
Ali, nema zime, Biljana, nema zime, ovaj se Kohen tesko moze klonirati, prosto je unikatan sa svojim "visokoumnim" zakljuchcima, prikljuchcima, i ostalim kljuchcima :lol:
P.S. Koliko je Ceca okupila naroda na Ushcu, svi osim Radikala mogu da sanjaju!
Muskii deo populacije je gleda,zene je slusaju, a ja.....s vremena na vreme i jedno i drugo :lol:

Plava Bilja:
Bozeeeeee, ima li te?
P.S. Koliko je Ceca okupila naroda na Ushcu, svi osim Radikala mogu da sanjaju!
Muskii deo populacije je gleda,zene je slusaju, a ja.....s vremena na vreme i jedno i drugo :lol:
Jeste malo off, ali...Da zanemarimo u ovoj priči radikale, to koliko Ceca skupi na Ušću (ne znam koliko, ali pretpostavljam i verujem da je mnogo) je, na žalost, još jedna tužna slika današnje Srbije i još jedno jadno nasleđe proteklih par decenija...
P.S. Ja je ne gledam, a moja žena je ne sluša.

Handsome Brown:
Jeste malo off, ali...Da zanemarimo u ovoj priči radikale, to koliko Ceca skupi na Ušću (ne znam koliko, ali pretpostavljam i verujem da je mnogo) je, na žalost, još jedna tužna slika današnje Srbije i još jedno jadno nasleđe proteklih par decenija...
P.S. Ja je ne gledam, a moja žena je ne sluša.

Da, yuzna slika Srbije, bezobrazni Srbi sto nece da idu na mitinge demokrata..
Nego kod Cece ili radikala :)

bex:
koje bre ustase? pa ustase su nestale pre 60 godina. koji ste vi ludaci,jebale vas ustase,smarate vise sa tim ustasama i glupavo zvuci kad pominjete nekakve ustase. u pravu su bili neki pametni ljudi,kada su tvrdili da srpski nacionalisti posle odlaska CG krecu u obracun sa neistomisljenicima u srbiji.koje ste vi dileje,*jebale vas ustase.bas da vas jebale ustase.idioti nacionalisticki.koje ste vi dilejeeeeeee

onak' samo zbrda zdola pokupljeno sa prvog sajta koga je google pokazao na upit "ustase" opovrgava tvoju suludu tvrdnju :(

prema tome, il' se pravis lud ili si stvarno...

Ustaše
Ustaša sam od glave do pete ubiti ću svako Srpsko dijete.
- 11:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #
# http://img178.imageshack.us/img178/3244/32ke.jpg (Pogledaj sliku :) 20.12.2005. 21:14)
# OJ SRBINE S DUGOM KOSOM, OBRISI MI DUPE NOSOM! ODLIĆAN TI JE BLOG NASTAVI TAKO (kum katana 13.04.2006. 17:17)
ustaše
Ustaša sam i moje tata bio otac sinu zanat ostavio.
- 11:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #
# http://img178.imageshack.us/img178/3244/32ke.jpg (Pogledaj sliku :) 20.12.2005. 21:14)
ustaše
Mirko Norac viče viče kao soko iz visine kliče neka kliče svako svome rodu oj Hrvati čuvajte slobodu.
- 11:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #
ustaše
Naš heroji:Ante Gotovina,Mirko Norac,Jure i Boban.
- 11:10 - Komentari (4) - Isprintaj - #
# daj živi u stvarnosti (********* 21.12.2005. 18:20)
# Brisite komunjare i cetnici svakog treba prebiti ko vam da sekundu vremena da imate srama i malo nebi vas hrvatsko sunce gledalo pored svega sta ste napravili ali vama je ta rjec strana vi ste potomci turaka bugarara rumuna imate dva procenta grcke krvi i tri procenta ruske krvi zato vas ima svakojakih otpada a najvise mali crni i debeli vi ne pripadate u nas lipi USTASKI svit mi smo jedina zemlja koja nema ni vlastite cigane a isteracemo i vase i muslimanske nisu se hrvati predali samo MISLE!! (DUNJA 30.03.2006. 22:55)
# ...HRVATI MISLE...Nemoguca hipoteza... (srbin 29.04.2006. 12:30)
# Eeeeeeeevo zore, eeeeeevo dana, evo Jure i Bobana !!!
;) SAMO TAKO !!! (PRČIGUZA 05.06.2006. 21:53)
ustaše
Oj srbine kupi si brisace pa pogledaj kako Srbija plače.
- 11:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Pevaljka iz Zitoradja....postaje u Srbiji jedina istinska zvezda.....obozavana od hiljada mladih..uzor i model kako uspeti u zivotu.....

Nisu uzori ni naucnici, ni doktori,ni sportisti...uzor je pevaljka, moralno posrnula kafanska zabavljacica , koju su zute novine promovisale u model uspesnosti..

Bruka je na medijima, ali i na roditeljima, koji devojcicama kupuju cecine diskove, uz koje skupa razulareno cijucu......

PROCITAJTE..........................

Dobro, kakav je taj Legija?

- Legija je moj kum, uvek je bio prijatelj kuće i toga ne mogu nikada da se odreknem. Poznajem ga od njegove dvadeset četvrte godine. On je jednostavno uvek bio vojnik i samo vojnik. Kada je iz „Tigrova” prešao u Specijalnu jedinicu, Željku je bilo jako drago što je napredovao. Nisam mnogo ulazila u sve to, ali koliko sam ga poznavala, on kriminalac nikada nije bio.

Pa zašto bi se odrekla svog kumića, samo zato što je krvoločni ubica ?! Pa poznato je da su on i Željko Ražnatović harali Erdutom, gde im je bio sabirni centar, zajedno krali po napuštenim kućama, sve je to ista fela. To što je ubio Ivana Stambolića i Zorana Đinđića nije nikakav razlog da ga pevačica iz Žitorađe manje poštuje nego ranije. I njen pokojni muž (Arkan) imao je dosta krvavih tragova na svojim rukama. Što se tiće Legije podsetiću vas na snimak na kome izdaje naredbu da se “ukloni paket”, što znači da se ubiju ratni zarobljenici, a isti možete skinuti ovde. Zar posle svih ovih zločina o nekome reći da nikada nije bio kriminalac i da je samo bio vojnik. Pa to može samo neka glupača bez grama mozga!

Jeste li išli kod Dušana Šiptara i Mileta Lukovića Kuma u Šilerovu?

- Jesam. Bila sam na rođendanu Dušanovog deteta.
Upoznala sam ih pred koncert na „Marakani” i retko sam ih viđala, jer nisu ni bili u zemlji. U početku nisam ni znala čime se oni bave, niti sam u životu pre toga čula za taj moćni zemunski klan. Oni su meni bili predstavljeni kao biznismeni, ali šta me briga šta ko radi. Prema meni nisu bili opasni i nikog mog nisu dirali. Mislila sam da je bolje da poznajem takve ljude, a ne da mi se desi da mi sutra otmu ili istraumiraju dete, ili da me reketiraju. Živimo definitivno u nenormalnoj zemlji, koja je dozvolila da takvi momci imaju mnogo para i da rade šta hoće. Baš su mene pitali za mišljenje! Apsurdno je da su me u akciji „Sablja” doveli u vezu s njima, kao člana njihove organizacije.

Bolje je njoj da se druži sa kriminalcima, da im da da je štipnu za dupence, pa bolje to nego da je reketiraju. Kakav moral ima ova pevaljka, ostao sam bez teksta.
Šta od nje imaju da nauče klinke, nije ni čudo što ima ovoliko sponzoruša u ovoj zemlji. Jedan od tih momaka sa mnogo para, kojima je ova zemlja dozvolila da budu to što jesu, bio je i tvoj pokojni muž, pa ti živiš u vili od tih prljavih para! Ti nosiš tuđe oglice, Svetlana.

Ona se čudi kako su je povezali sa zemunskim klanom, kada znamo da je zemunski klan, nju hteo da iskoristi za alibi, kada su ubili premijera.

Pitanje za vas: Da li želite da živite u zemlji u kojoj je Ceca idol mladih devojaka, i u kojoj se o Legiji govori sa poštovanjem ?

Velja (tj. Veljo za nas , njegove sugradjane - prica na mobilni telefon, a ja ga u prolazu cujem): Ne mogu sad, moram d' i'em (negde)... Nadam se da ste razumeli sta je hteo da kaze.
Svakako, Velja nije za politicara, jer je ruku na srce - prost da prostiji ne moze biti. Ali svaka cast za efikasnost...
Sto se tice Cece... To je nasa realnost. Nemam nista protiv sto je drugi slusaju i vole, ali to je danasnja slika nase bedne Srbije...

Стварно дирљиво бедни коментари (гледе & унаточ Цеце), који само - по ко зна који пут - демонстрирају животну промашеност (и могући хорор-расплет) ликова који су одрасли на дединим причама о "чишћењу банде". Замислите, "Цеца је одраз тужне слике наше реалности"... А шта мислите ко је "узор девојчицама" (да искористим ваш агитпроповски вокабулар) у некој, рецимо, Атланти или Детроиту - Бритни Спирс (много гора љанерка од иједне са Гранда, притом визуелно хиљаду километара иза Цеце) или можда Монсерат Кабаље? Да није Лив Улман? Јел' гледате "познате светске станице"? Холивудске филмове? Преовлађују ли тамо лица попут Цециног или Ненада Прокића?

Пре него што дежурни комесари крену у друштвено-политичко смарање, наравно, не слушам Цецу (али сам је стварно са занимањем осмотрио у пар секунди током паузе од утакмице Италија-САД) али ми не пада на памет да глумим Борку Павићевић. Замислите, шокирани смо што је Цеца број један у Србији? Замислите Србију у којој "Супернаут" (не знам да ли још постоји) скупља 200.000 на концертима. Мафија и кримоси... Ма да, Цеца је "земунски клан" и Ал Капоне, само се супер маскирао у ону хаљину. И сад да неко крене у причу о успешним дилерима и власницима харлемских крекхауса који су у међувремену почели да се баве "музиком" и пуне дворане где год се појаве (а Б92 се заљубљено бави њиховим опусом), ви бисте или игнорисали или причали неке сељачке источноевропске приче са семинара Отвореног универзитета у Будапесту, Хангари, о "социјалном контексту реп-музике" и слично.

Него, стварно, уозбиљите се, ово је трагично. Те дводеценијске континуиране жалопојке дртавих рок-критичара о томе како "млади не слушају праву музику" су стварно хорор. Да нећемо децу да навучемо на "Битлс фор сејл" или "Блад он д трекс" (иначе мени драги албуми, знам их напамет), е да би испунили стандарде од пре 30 година? Па ни деца у Енглеској/Америци већ пер генерација уназад то не слушају (прича о "Србији Ролингстонса" је најубедљивије језива, а кладим се да би се и Мик и екипа слатко насмејали да је чују - Рони би гарант баталио детоксикацију и наздравио вештом хумористи са брдовитог Балкана).

Sunchaser:
наравно, не слушам Цецу (али сам је стварно са занимањем осмотрио у пар секунди током паузе од утакмице Италија-САД)
Hahaha, i zabunio si se kada si u jednom momentu video dve lopte, a? ;-)

Sunchaser, manje-vise, komentar na mestu. Ali, prevideo si sustinu. Niko ne zameri deci da slusaju Cecu dok god pre Marinine 'poezije' znaju bar imena nasih pesnika, ako su dela vec preopsirna. I ostale predmete. Ali, ne! Prvo se uci lirika najnovijeg CDa... I pozivanje na USA norme, tu si se potcenio. A nema potrebe ni da se pravdas poznavanjem nekih albuma by heart, niko ti nece zameriti ni da su to albumi M. Ilica. Sustina je- kultura nam se svela na Grand atrakcije i nema tog 'britni-spirs' uzora koji ce demantovati fakt ili ga umanjiti. Tako je kako je. Lose.

migud:
Sunchaser, manje-vise, komentar na mestu. Ali, prevideo si sustinu. Niko ne zameri deci da slusaju Cecu dok godpre Marinine 'poezije' znaju bar imena nasih pesnika, ako su dela vec preopsirna. I ostale predmete. Ali, ne! Prvo se uci lirika najnovijeg CDa... I pozivanje na USA norme, tu si se potcenio. A nema potrebe ni da se pravdas poznavanjem nekih albuma by heart, niko ti nece zameriti ni da su to albumi M. Ilica. Sustina je- kultura nam se svela na Grand atrakcije i nema tog 'britni-spirs' uzora koji ce demantovati fakt ili ga umanjiti. Tako je kako je. Lose.

Ови замерају, и само зато и пишу све те будалаштине; због тога је читава ствар тако вулгарна. Песници, кажеш? Питај иког од дежурних "урбаних" (чије породице живе у БГ целих 35 г., имају и грбове - courtesy of Топ Листа Надреалиста '92) колико зна од домаћих класика на које се ти позиваш. Ако ти без гуглања кажу БИЛО ШТА о Дучићу и Црњанском (да не идемо даље у прошлост) што не садржи синтагму "великосрпски националиста" коју су прочитали у "Времену", ево, повући ћу све што сам рекао. Питај их ко је Брана Петровић, гарант ће да оду на сајт Скупштине Србије да га траже тамо. Ствар је у томе да су твоји мотиви различити од њихових, и не причате ни са истом намером нити са истом поентом; већини ових што се згражавају, Цеца би савршено одговарала да је - неким случајем - на концерту ускликнула "Живела лустрација!" и "Сљобода Косови!", а у стихове убацила медитацију о "урођеној геноцидности српског народа" и завршила са позивом на "модерну Србију, са Србима или без њих".

Твоја сугестија око мог позивања на Америка је на месту, али тек донекле: пази; "цивилизацију" у којој живимо не обликују доминантно Индонезија или Кореја, па да их наводим као параметар. Ниједна прича осамнаестог века није могла да прође без бацања погледа ка Француској, разумеш шта хоћу да кажем. Свет је одраз (у културолошком смислу) онога што видимо на јефтиним сертијама ЕнБиСи-ја. Бацићу ти линк ка једном вашем (америчком) ГЕНИЈАЛНОМ самопрогнанику, Фреду Риду, вашингтонском новинару у мексичком егзилу, има фантастична размишљања на ту тему, са све политички некоректним јужњачким досеткама.

Око албума које сам побројао, жао ми је ако ти личи на правдање, није ми ни на крај памети; само сам покушао да илуструјем колико би било сулудо да кренем да неку децу терам да слушају Битлсе из '64 или Дилана из '75, само зато што ја то волим (на страну и факат да би Ринго, стари зајебант, отишао пре на Цецин концерт да је овде, него да га смарају докони "социолози културе" и слични; вероватно би и Зими привирио, није он џабе женио Сару, модел из Плејбоја, ономад).

Култура се јесте свела на то што кажеш, али то је ГЛОБАЛНИ феномен, а не наш. Дакле, да није Цеца, био би неко други. Искрено, колико год ми је та њена прича страна (музички), веруј ми, лакше ми је да рационализујем њу као број један (имајући у виду баш поменуту глобалну популарну културу), него да се чудим како неке алтернативне подрумаре то нису (а овде има и таквих коментара).

Sunchaser:
А шта мислите ко је "узор девојчицама" (да искористим ваш агитпроповски вокабулар) у некој, рецимо, Атланти или Детроиту - Бритни Спирс (много гора љанерка од иједне са Гранда, притом визуелно хиљаду километара иза Цеце) или можда Монсерат Кабаље? Да није Лив Улман?

Pa bar ni jedna od navedenih nije supruga pljačkaša banaka, ratnog zločinca, ubice i šefa organizovane kriminalne bande.

Sunchaser:
Замислите, шокирани смо што је Цеца број један у Србији? Замислите Србију у којој "Супернаут" (не знам да ли још постоји) скупља 200.000 на концертима.

Da, veruj mi da je to strašno. Umesto da kao supruga pljačkaša banaka, ratnog zločinca, ubice i šefa organizovane kriminalne bande bude odbačena od društva ona je broj 1 u Srbiji.

Sunchaser:
Мафија и кримоси... Ма да, Цеца је "земунски клан" и Ал Капоне, само се супер маскирао у ону хаљину.

Ne, nije ona Al Kapone. Ona je supruga pljačkaša banaka, ratnog zločinca, ubice i šefa organizovane kriminalne bande.

ml2:
Da, veruj mi da je to strašno. Umesto da kao supruga pljačkaša banaka, ratnog zločinca, ubice i šefa organizovane kriminalne bande bude odbačena od društva ona je broj 1 u Srbiji.

ОК. Него, истом логиком, кад неко каже следеће;

ако је нечија породица учествовала у злочиначком и геноцидном политичком подухвату хрватске државе против српског народа, тај неко (какав год био) нема МОРАЛНО право да буде вицепремијер Србије, онда пљуште оптужбе о "фашизму", а овамо бисмо требали да "одбацимо" (шта год то значило) Мисиз Р. на основу (наводних) неподобности њеног супруга (за које се она, бај д уеј, не терети). Дупли стандарди? Обично глупирање? Не смарај ме више.

ml2:
Pa bar ni jedna od navedenih nije supruga pljačkaša banaka, ratnog zločinca, ubice i šefa organizovane kriminalne bande.

У овом коментару си колосално омашио моју поенту. "Ниједна од наведених" те квалификује за више разреде основне школе (ако си уопште генерацијски одмакао/ла одатле). Елем, ради се о следећем; Бритни Спирс, сељанка из Дииииип Саута, наведена је као "амерички број један", насупрот једној шпанској оперској певачици, и једној шведској (омиљеној Бергмановој) глумици (као представницама, је ли, "високе културе"), јер за њих две тешко да знају клинци у сопственим земљама, пошто и они слупшају тамошње Цеце и глобалну Бритни. Али, "Познавање друштва" у руке, пре него што поново кренеш у полемику. После овога, свака дискусија с тобом је равна Србљановићкиним представама - бесмислена и непотребна.

Sunchaser:
ако је нечија породица учествовала у злочиначком и геноцидном политичком подухвату хрватске државе против српског народа, тај неко (какав год био) нема МОРАЛНО право да буде вицепремијер Србије[/I],

Svetlana Ceca Ražnjatović je sama izabrala da bude supruga pljačkaša banaka, ratnog zločinca, ubice i šefa organizovane kriminalne bande.

Ivana Dulić-Marković nije birala svog brata. U skladu sa tim smatram da ona ima pravo da bude potpredsednik Vlade bez obzira šta je radio njen brat. Pošto je Svetlana Ceca Ražnjatović birala svog muža ona na to nema pravo.

U slučaju da je Dulićkin brat počinio zločin ona ima moralnu obavezu da se od istog ogradi i da ga javno osudi. Međutim Tomislav Nikolić je juče na konferenciji za novinare rekao da još uvek nema potvrdu informacije da je brat Dulićke uopšte bio u Zengama a o zločinima se ni ne govori.

Sunchaser:
У овом коментару си колосално омашио моју поенту. "Ниједна од наведених" те квалификује за више разреде основне школе (ако си уопште генерацијски одмакао/ла одатле).

Dobro, ako ti tako misliš.

Sunchaser:
Елем, ради се о следећем; Бритни Спирс, сељанка из Дииииип Саута, наведена је као "амерички број један", насупрот једној шпанској оперској певачици, и једној шведској (омиљеној Бергмановој) глумици (као представницама, је ли, "високе културе"), јер за њих две тешко да знају клинци у сопственим земљама, пошто и они слупшају тамошње Цеце и глобалну Бритни.

Ja se uopšte nisam bavio pojmom komercijalne muzike nego sam ti samo skrenuo pažnju na činjenicu da je strašno to što je estradna umetnica broj 1 u Srbiji ustvari supruga pljačkaša banaka, ratnog zločinca, ubice i šefa kriminalne bande. Strašno je to što je takvo lice uzor devojkama u Srbiji.

Sunchaser:
Али, "Познавање друштва" у руке, пре него што поново кренеш у полемику.

Zašto poznavanje društva?

Sunchaser:
После овога, свака дискусија с тобом је равна Србљановићкиним представама - бесмислена и непотребна.

Ako ti tako misliš onda dobro.

ml2:
Svetlana Ceca Ražnjatović je sama izabrala da bude supruga pljačkaša banaka, ratnog zločinca, ubice i šefa organizovane kriminalne bande.

Јесте, гарант му је чешљала биографију пре удаје. Стварно, бре, људи, где ви одрастате? Ниси никад чуо да се жене са естраде ложе на скарфејсове и да је то бјутифул френдшип по дефиницији? Замисли наслов у новинама "најпопуларнија фолк-певачица се удала за доцента етнологије на Филозофском факултету - свадби присуствовао ректор БУ!"

Ivana Dulić-Marković nije birala svog brata. U skladu sa tim smatram da ona ima pravo da bude potpredsednik Vlade bez obzira šta je radio njen brat. Pošto je Svetlana Ceca Ražnjatović birala svog muža ona na to nema pravo.

U slučaju da je Dulićkin brat počinio zločin ona ima moralnu obavezu da se od istog ogradi i da ga javno osudi. Međutim Tomislav Nikolić je juče na konferenciji za novinare rekao da još uvek nema potvrdu informacije da je brat Dulićke uopšte bio u Zengama a o zločinima se ni ne govori.

Већ сам о овоме говорио шта сам имао, нећу да се понављам. Укратко, ИДМ је ЈАВНА ЛИЧНОСТ, од таквих инсинуација мора јавно и да се огради (нико радикале није напао као лажове, него што су се уопште УСУДИЛИ да помену усташе). Наравно, ако су радикали оклеветали ИДМ, нека тужилац ради своје. Ако говоре истину, нема она шта да се ограђује. НЕ МОЖЕ да буде вицепремијер (ако су оптужбе тачне), ма колико да није бирала породицу (замисли да унук неког ЅЅ-овца хоће да буде вицепремијер Израела, зато што ни он "није бирао породицу"). Не може. Тачка.

Р.Ѕ. И сама чињеница да ИДМ поседује двојно држављанство, у озбиљним земљама је довољна да се прича стави ад акта. То је сукоб интереса а и лојалност према држави је више него под знаком питања (замисли да Кондолиза Рајс или Дик Чејни имају по још један пасош "у причуви"?)...

Sunchaser:
Јесте, гарант му је чешљала биографију пре удаје.

Vrlo dobro je ona znala da je on pljačkaš banaka, ratni zločinac, ubica i šef kriminalne bande isto kao što su to znali svi građani Srbije stariji od 8 godina.

Sunchaser:
Стварно, бре, људи, где ви одрастате? Ниси никад чуо да се жене са естраде ложе на скарфејсове и да је то бјутифул френдшип по дефиницији?

Da čuo sam, to se dešava u zemljama u kojima su poremećeni osnovni sistemi vrednosti.

Sunchaser:
Укратко, ИДМ је ЈАВНА ЛИЧНОСТ, од таквих инсинуација мора јавно и да се огради (нико радикале није напао као лажове, него што су се уопште УСУДИЛИ да помену усташе).

Svetlana Ceca Ražnjatović je takođe javna ličnost koja ne da se ne ograđuje od postupaka svog muža nego ističe da je ponosna na njega i sve ono što je on radio.

Što se Ivane Dulić-Marković tiče nema ona potrebe da se ograđuje pošto je Tomislav Nikolić na konferenciji za novinare rekao da još uvek nema potvrdu da je njen brat bio Hrvatskoj vojsci. Uzgred da napomenem da to znači da je narodni poslanik SRS u Skupštini svesno i namerno izneo ne proverene podatke.

Druga stvar, to što je neko bio u Hrvatskoj vojsci ne znači apsolutno ništa. Možda čovek živi u Hrvatskoj i možda je, u skladu sa tamošnjim Zakonom, bio na odsluženju redovnog vojnog roka 2002 godine i nema nikakve veze sa ratom koji je bio od 90-95.

Sunchaser:
Р.Ѕ. И сама чињеница да ИДМ поседује двојно држављанство, у озбиљним земљама је довољна да се прича стави ад акта. То је сукоб интереса а и лојалност према држави је више него под знаком питања

Vidi, vrlo je verovatno da je žena taj pasoš uzela za vreme vladavine SPS - SRS kada sa našim nisi mogao ni u Rumuniju a sa Hrvatskim si mogao u celu Evropu bez viza.

Sa druge strane Zakon dozvoljava da građani Republike Srbije imaju dvojno državljanstvo. Isto tako, ne postoje Zakonske prepreke da visoki državni zvaničnici budu osobe koje imaju dvojno državljanstvo.

Sunchaser:
(замисли да Кондолиза Рајс или Дик Чејни имају по још један пасош "у причуви"?)...

Kondoliza Rajs i Dik Čejni nemaju nikakvu potrebu da uzimaju pasoš druge države zato što pasoš njihove države vredi. Pasoš naše države ništa ne vredi o čemu svedoče kilometarski redovi ispred stranih ambasada i neviđena poniženja koja naši građani u tim redovima trpe ne bili se dokopali trulog zapada. Uzgred budi rečeno tome treba zahvaliti politici koju je vodio Slobodan Milošević uz zdušnu podršku Vojislava Šešelja i SRS.

Kohen:
Velja je za mene do pre neki dan bio obicna prostacina , kakvih ima mnogo u vlasti, a i u Srbiji, uopste..........

ALI.........od one diskusije sa Radikalima, postaje moj idol :D :D :D :D

NAPRED VELJO........DOMACINE.....!!!!!!!!!!

veljasljiva7qm.jpg

Jedno pitanje za ovo stvorenje iznad: zašto vi iz LSD,pardon LDP, reč domaćin izgovarate u pežorativnom smislu. Zar je loše biti domaćin u kući ili svojoj zemlji?!!!

Nekad sam bio protiv Cece jer sam smatrao da loše peva .
Medjutim prebacite TV na pink i Ceca je odmah svetica prema onome šta pink nudi kao kulturno uzdizanje (suknjica).
Mada ko sam ja da sprečim veliku većinu modernih "intelektualaca" kojima je pink biblija i sikstinska kapela da napreduju u svojoj evoluciji i konzumiranju pink TV....
Kome ne odgovara nek se seti da je posle neaktivnosti zavladao lopovluk , banditizam , pa je logično da su se većina duhovnijih odselila van kad su mogla....
Ovo što je ostalo bez obzira na diplomice i papire u sebi vuče duboku crtu Novovaroškog, novopazarskog doimanja umetnosti uz ciganski pravosudni , edukacioni i zdravstveni sistem.
Manjina nema šta da se buni ,već ili beži ili leži......

Back