Sok uzivo na N1!Ilic:Vucic potpuno opravdano govori da ce sledeca godina biti jedna od najboljih u istoriji Srbije

Mecenaa

Iskusan
Poruka
5.454
Izvor
www.novosti.rs
I pored tolikog truda komsija imaćemo uspešnu godinu.
Screenshot_20251205_184227_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20251205_184253_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251205_184321_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251205_184346_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251205_184352_Samsung Internet.jpg

Naravno hejterima nece biti uspešna.Svaki uspeh Srbije za njih je propast...

poceli da se dozivaju pameti svi koji misle da je N1 opoziciona tv :hahaha:

penio i objasnjavao nekima sta su oni, al dzaba...kad se ovako otvoreno stavljaju i ne samo sad vec danima i mesecima pre kada izbegavaju da govore o losim stvarima za rezim, znaci da je rezimu odzvonilo i da su oni, a to je najtragicnije, poslednja linija odbrane.

ko studio b o milosevicu...pred pad su ga samo hvalili hahaha :lol:

Poslednja izmena:
Да ли је и Жаке у пакету?
Zahtevamo svi da ostane tamo ako treba i peticiju pišemo Vučićeviću i babicu.
Zaki je najbolja da nam vodi vremensku prognozu i da bude onako obucena u skladu sa vremenom.velike vrućine kupaci kostimi a kada hladno isto neki kupaci i bundica ona kratka

Zahtevamo svi da ostane tamo ako treba i peticiju pišemo Vučićeviću i babicu.
Zaki je najbolja da nam vodi vremensku prognozu i da bude onako obucena u skladu sa vremenom.velike vrućine kupaci kostimi a kada hladno isto neki kupaci i bundica ona kratka

ЕУро ћацадини нека задрже марку жваку.

poceli da se dozivaju pameti svi koji misle da je N1 opoziciona tv :hahaha:

penio i objasnjavao nekima sta su oni, al dzaba...kad se ovako otvoreno stavljaju i ne samo sad vec danima i mesecima pre kada izbegavaju da govore o losim stvarima za rezim, znaci da je rezimu odzvonilo i da su oni, a to je najtragicnije, poslednja linija odbrane.

ko studio b o milosevicu...pred pad su ga samo hvalili hahaha :lol:
Godinama već vadi spavače iz rukava kad mu zatrebaju. Šapić, Zavetnica, Đilas. Jovanović, do izbora će sve da ih iskoristi i opet će da izgubi, zato što je smorio sve.

Važi :mrgreen: da mi je toliko dosadno, pitala bih te u čemu sam pogrešila al nije, imam svoja interesovanja, eto, idem da prostrem veš, zanimljivije mi je :D :D
Ako ti dosadi prosveta pisacemo i tebe da ubace sa zaki na vremensku prognozu da vodis :mrgreen:
Nece ti biti teško.samo ćutiš i pokazujes ručicama po ekranu.
A možemo da te ubacimo i na stadion u expo da prodajes kokice na tekmama.

Ako ti dosadi prosveta pisacemo i tebe da ubace sa zaki na vremensku prognozu da vodis :mrgreen:
Nece ti biti teško.samo ćutiš i pokazujes ručicama po ekranu.
A možemo da te ubacimo i na stadion u expo da prodajes kokice na tekmama.
Važi, fala, odo da širim gaće :D :D

Back