Veliki ud. Sreća ili ?

samo se ti nadaj...
da mi je da vidim katchino lice da njen voljeni isuče ovo čudovište preda nj...:lol:
Nema sanse...ovaj ovde je izuzetan :D

- - - - - - - - - -

jeli katcha...a šta ti znači to što si uzela nick CPR a ispod piše katcha ?
misim što nisi lepo katcha i ćao ?

Pa nemogu Katcha kad je ponisten...mada nisam ni pokusala ali bar tako mislim da je. A zasto CPR? Opisuje bolje moju personu;)

da ti ispričam šta mi se desilo, katcha...pre jedno dva tri meseca ja lajonu došapnem "brate meni ova CPR ista katcha"...a tada nisam znao da jesi katcha...misim dobro, kasnije su mi i drugi došapnuli da sam u pravu, da jesi katcha al tog trenutka nisam znao...
i čovek se naljuti na mene...i osto sam skroz zbunjen...:eek: što se naljutio na mene ni do danas nisam saznao, ali je očigledno mislio da ga nešto zezam u vezi tebe, a to mi nije bilo ni na kraj pameti, nego sam eto kao drugaru rekao da sumnjam da je CPR katcha...ko zna šta je to bilo između vas
misim moro sam ovo da ti ispričam jer sam baš cenio tog čoveka i bio mi drag, a zaista se naljutio na mene...i žao mi što je otišao...

da ti ispričam šta mi se desilo, katcha...pre jedno dva tri meseca ja lajonu došapnem "brate meni ova CPR ista katcha"...a tada nisam znao da jesi katcha...misim dobro, kasnije su mi i drugi došapnuli da sam u pravu, da jesi katcha al tog trenutka nisam znao...
i čovek se naljuti na mene...i osto sam skroz zbunjen...:eek: što se naljutio na mene ni do danas nisam saznao, ali je očigledno mislio da ga nešto zezam u vezi tebe, a to mi nije bilo ni na kraj pameti, nego sam eto kao drugaru rekao da sumnjam da je CPR katcha...ko zna šta je to bilo između vas
misim moro sam ovo da ti ispričam jer sam baš cenio tog čoveka i bio mi drag, a zaista se naljutio na mene...i žao mi što je otišao...
Ne bih da komentarisem Dee, sem da je znao da imam CPR nick.

- - - - - - - - - -

pa staviš katcha i tačku na kraju il crtu il zarez...misim dobro katcha nemoj da me ****** sad :lol:

Mogla sam :)..da sam bila tada malo kreativnija ali nisam :(.

- - - - - - - - - -

Hoćeš da kažeš da ja nemam taj kapacitet?
Neee... nista ne kazem :zcepanje:

pa što se onda naljutio ? nije mi rekao, sam sam provalio...nisam ga ništa zezao...
ko zna šta ste vi tu muljali :per:
ok, nema veze...nebitno
Ne bih znala Dee zasto se zbog toga naljutio na tebe:(

- - - - - - - - - -

pa napiši Tabu da ti promeni nick...

Samo ako je tebi to tako vazno:lol:

- - - - - - - - - -

I ne moras nista da kazes.. meni je odmah bilo jasno da je CPR - Katcha..

Tek sada to kazes:mrgreen:

Back