Veliki ud. Sreća ili ?

tog od 9 cm nema šta da pregrmavaš :lol:

srećom pa si na pravom mjestu, gde je prosek 20tak cm tako da s kojim god se upustiš pregrmavanje ti ne gine :mrgreen: čast nama malobrojnim izuzecima s malim koji smo zalutali nekako među ove kurate, neam pojma kako...
još ako je frajer, šmeker, jedan od 5 najjačih na celoj krsti, onda si ubola :ok:

pa sto ti mislis zasto sam ja dosla na krstu?

pa cula da ovde em sto imaju najveca muda nego imaju i najvece pise <3

i sve sami hebaci ,i sta cu ...registrovala sam se.

I eto ubola sam najboljeg frajera na krsti od vremena pa do sad,

a sigurno mu je preko 24

alo ti od mojih sisa ne zavisis
:rtfm:

Pa, s oproštenjem, ko ume da yebe, izyebaće te dobro i sa 12-13. Šta će ti pubertetlija sa 19-20, koji se izgubi kad te vidi golu, i ne zna gde će pre. :)
MIslim, nadam se da ne govorimo o onom, malopre navedenom ekstremnom primeru od 9cm. :)

Ja ne zavisim! :lol: Ali, kao što ti imaš prava da biraš na osnovu veličine qrca, može i on na osnovu sisa, guzice, IQ-a i sl. ;)

riba sam i ja...ali sam malko starija...i nadam se pametnija...:mazi:

Ozbiljno! :) kuul. :D
Može biti - posebno iskusnija. :lol:

Pa, s oproštenjem, ko ume da yebe, izyebaće te dobro i sa 12-13. Šta će ti pubertetlija sa 19-20, koji se izgubi kad te vidi golu, i ne zna gde će pre. :)
MIslim, nadam se da ne govorimo o onom, malopre navedenom ekstremnom primeru od 9cm. :)

Ja ne zavisim! :lol: Ali, kao što ti imaš prava da biraš na osnovu veličine qrca, može i on na osnovu sisa, guzice, IQ-a i sl. ;)

:lol:

moze samo ako se poklopite,

milim..hemija :rumenko:

ali nekom nije dovoljno 12-13,ebiga sta da ti kazem..

i treba da se bira,i to sve.

ako budes isao daj sta das neces daleko da stignes.

Ma znam, ali u svetu poremećenog sistema vrednosti, jednako i muškarci biraju na isti način kao i vi žene. Na kraju, upravo zbog tih stvari, ostanu sami. :)

Naravno, kriterijumi moraju postojati, njima biti dosledan, ali, dzabe ti neko s prangijom od pola metra, ako je to npr. jedino što valja na njemu.

Bilo bi sjajno da smo si sisati, guzati, mršavi, mišićavi, obdareni penisima od 20cm i sl, ali, u realnosti, to je drugačijee (nažalost) :D

- - - - - - - - - -

mi ribice smo fina bića,moliću lepo...:rtfm:

znala sam da će i ovo da iskoči...:fdlan:

Nisam mislio iskusnija u seksu, koliko se se sećam, mama mi možeš biti.
Mislim, generalno, na svo iskustvo koje ide s godinama. :)

imaju ameri jednu izreku u vezi kubikaže kod kola, ali se savršeno uklapa i na ovu temu i volim da je citiram :
there is no replacement for displacement...
a s manjim može da bude dobro jedino ako ima i hemije, što kaže anđa

Ma znam, ali u svetu poremećenog sistema vrednosti, jednako i muškarci biraju na isti način kao i vi žene. Na kraju, upravo zbog tih stvari, ostanu sami. :)

Naravno, kriterijumi moraju postojati, njima biti dosledan, ali, dzabe ti neko s prangijom od pola metra, ako je to npr. jedino što valja na njemu.

Bilo bi sjajno da smo si sisati, guzati, mršavi, mišićavi, obdareni penisima od 20cm i sl, ali, u realnosti, to je drugačijee (nažalost) :D

- - - - - - - - - -

Nisam mislio iskusnija u seksu, koliko se se sećam, mama mi možeš biti.
Mislim, generalno, na svo iskustvo koje ide s godinama. :)

pa dobro nisu jedina stavka cm nego je to sad tema,naravno da trebate da se poklopite u mnogo toga da bi bilo kako treba (ako pricamo o vezi)

a ovako o nekoj komb,hemija na prvom mestu a i jedinom (i cm :D )

- - - - - - - - - -

mi ribice smo fina bića,moliću lepo...:rtfm:

znala sam da će i ovo da iskoči...:fdlan:

ma divni ste znam :mrgreen:

Back