Veliki skandal potresa Hrvatsku: Potpredsednik Vlade pucao iz pištolja, ispalio u vazduh devet hitaca, pa podneo ostavku

Što je mogao napraviti nego ih primiti u vladu?
Plenkiju i HDZ -u se vraća njihova samouvjerenost i arogancija od zadnjih parlamentarnih izbora. Mislili su da će se ušetati u Sabor ali Milanović je odigrao potez koji ih je dobro uzdrmao.
Pri tome mislim da nije kršio Ustav ili neki drugi Zakon RH. Ako to nije baš uobičajena politička praksa ili se kosi sa nazovi političkim kodeksom/moralom....potpuno nevažno.
Zoki je spasio i SDP od potpunog potopa osiguravši mu 44 mandata u Saboru i vremena da se kao stranka konsolidiraju.

Plenky i kompanija su morali sa ovima iz DuPe-stranke. Dabro je dobio "vritnjak" a bilo je pitanje trenutka kada će sirovina naletjeti na volej. No, recka(negativna) i to ne mala..piše se i na Plenkijev raboš
Ne treba smetnuti sa uma da su Milanoviću čestitali Miro Kovač i Davor Ivo Stier a oni su ipak igrači velikog kalibra.
Plenky je oprao tamo neku lokalnu hadezenjaru jer je uputio čestitku Zokiju...ovoj dvojici..niti slovo.

Najskandaloznija snimka Josipa Dabre dosad. Gol do pojasa, u plastičnim šlapama, maše kalašnjikovom pored kukuruzišta​

63008709-josip-dabro-mase-kalasnjikovom-pored-kukuruzista.jpg

Još u tim balkanskim papučama.

🤣 :hahaha:

Šušnjar o Dabri: Niti je koga ubio niti je što ukrao

Na pitanje oko najnovije fotografije bivšeg ministra poljoprivrede Josipa Dabre, Šušnjar je kazao kako je Dabro zbog svojih postupaka i snimki podnio ostavku i napravio je jedan moralan čin. "Niti je koga ubio niti je što ukrao, odstupio je sa svoje funkcije. Mislim da je čak podigao ljestvicu ponašanja u političkom životu Hrvatske", kazao je Šušnjar.
Na stranu to što za DP nemam nijednu lijepu riječ, ali s boldanim se moram složiti.
Koliko znam, jedino je još Mirela Holy svojevoljno otišla zbog afere.
Plus što je Dabar očito nanjušio veliku mućku i čačkao tamo gdje ne smije.
To ga dakako ne ekskulpira za puškaranje, ali mislim da su mnogi za puno gore od Dabrovog puškaranja prošli lišo.

Veliki skandal potresa Hrvatsku: Potpredsednik Vlade pucao iz pištolja, ispalio u vazduh devet hitaca, pa podneo ostavku​

1737195759-PXL_160125_126765939-750x500.jpg
Josip Dabro Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Zbog snimka na kom puca iz pištolja kroz prozor automobila blizu naseljenog mesta, potpredsednik vlade i ministar poljoprivrede Hrvatske Josip Dabro podneo je ostavku.

Hrvatski mediji navode da je on ispalio devet hitaca iz pištolja HS-2000.
„Prema onome što se vidi na snimku, Dabro se vozi na suvozačevom mestu i u ležernom je izdanju, obučen u kratke pantalone i majicu, što sugeriše da je videosnimak snimljen tokom toplijih dana. U pozadini se čuje narodnjak ‘Karanfil se na put sprema’ Zehre Bajraktarević“, prenosi Index.hr.

Hice je, čini se, ispaljivao blizu naseljenog mesta jer se kroz prozor vidi ulična rasveta, a u jednom se trenutku vidi i kuća. Na snimku, Dabro prvo repetira pištolj i govori: „Samo za mog brata Marija“.

Potom iz pištolja kroz prozor ispaljuje devet hitaca, a zatim peva ranije spomenutu pesmu. Pred kraj snimka Dabro sprema pištolj u pretinac kod suvozačevog mesta na kojem sedi i govori: „Pozdrav, brate Mario, laku noć“.
„To je snimak od pre nekoliko godina, a pucao sam iz pištolja s manevarskim mecima. Bila je neka privatna proslava, moguće čak i rođenje sina moga brata“, pokušao je da se opravda u medijima.
Međutim, prema informacijama upućenih izvora, sinoć je iz raznih zatvorenih grupa počelo izlaziti još snimaka Dabre koji je očigledno voleo da se snima dok puca, piše Jutarnji list.
Saznanja o novim skandaloznim snimcima pucanja na otvorenom došla su i do vrha vlade pa j premijer Andrej Plenković zatražio da odmah podnese ostavku.

Jedan od sagovornika Jutarnjeg lista, koji je dobro upućen u noćašnja zbivanja u vladi, kaže kako je objavljena snimka bila pravno, politički i moralno neodbranjiva, ali da su snimci koje javnost još nije videla bile kap koja je prelila čašu.

Tokom noći Dabro je na Fejsbuku najavio svoju ostavku i pres konferenciju ali su Iz ministarstva poljoprivredea jutros obavestili javnost da je ona otkazana.

https://nova.rs/vesti/svet/veliki-s...alio-u-vazduh-devet-hitaca-pa-podneo-ostavku/

Ove bi mogao Zoki i na parlamentarnim možda ovaj put da pobedi. Ionako ih održava onaj Domovinski pokret.

Prosečni SNS-ovac: a što je dao ostavku?

Pa sto bi neko pakovao ubogom Dabri...🤣🤣🤣

Koji je on faktor...🤣🤣🤣

...
Mislim da ih Plenky polako žvače, preko onih DP odmetnika.
Eno se javio veleumni Ćipe, brani ga, a pazi komentar ispod:

IMG_20250225_112631.jpg

Prosečni SNS-ovac: a što je dao ostavku?
Počelo je s pištoljem, pa se nastavilo s jurišnom puškom, sada je isplivalo da je sinu dao bacati bombu kada je mali imao 12 godina... iskreno, ne poznajem ni jednog SNS-ovca koji je tako nešto napravio.

🤣

Marijana Puljak dala Dabri knjigu Zbogom oružje. Vratio ju, kaže da ne zna srpski

Puljak je sve prepričala i na Fejsu.
"Kolegi Josipu Dabri sam poklonila knjigu 'Zbogom oružje' s posvetom: Josipe, nadam se da će te ova knjiga naučiti da oružje ne pripada u ruke djece.
Sretno s čitanjem, imat ćeš vremena.
Dabro mi je vratio knjigu, kad je uočio da je izdavač Matica srpska, rekavši da ne zna čitati srpski.
Odgovorila sam mu da bi je možda prihvatio da sam mu je otpjevala na srpskom jer smo vidjeli kako voli srpske cajke. Sad se potvrđuju sve one priče s njegovim obrazovanjem iz Travnika jer očito nije volio čitati lektiru ni u osnovnoj ni srednjoj školi", napisala je Puljak.

Siroti Dabar, kako se peca, ova mu namjerno dala srpsko izdanje, samo što nesretnik ne kopča.

🤣

Back