tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.634
dp im je trebao da sastave većinu, isti ološ uglavnom.Domovinski pokret ipak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dp im je trebao da sastave većinu, isti ološ uglavnom.Domovinski pokret ipak.
Mora drasticna i najteza operacija....odlepljivanje guze iz udobne politicke fotelje.Dao ostavku.
Kod nas ga NI BOG NE MOZE NATERTI.
vidi kod vas se spremaju za ulazak u EU pa su fini, naši ušli pa se malo opustiliSramota. U srbiji potpresednik vlade ni da puca a kamoli da podnese ostavku.
Tako je.kako će imat isti trzaj
kod pravoga plinovi gone zrno znači postoji otpor sa time i trzaj
dok su kod ćorka plinovi slobodni ko ptica, tek onaj malo otpor otvaranja čahure kod detonacije
''A što je dao ostavku?''
Bilo koji član SNS/SPS/SRS
Eto pucao iz pistolja u vazduh ostavka kod nas pobise silne ljude, pokradose sve zivo i nista.
Dao ostavku.
Kod nas ga NI BOG NE MOZE NATERTI.
Kakvi hvalospjevi Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske, Gospodinu Premijeru Andreju Plenkoviću, od strane forumaša na Krstarici.A nema kod njih ono "Ne dam Dabra" i "Pa šta?"?
Eto te "male" suptilne razlike između inače veoma sličnih mentaliteta. Šta uradi to malo demokratije i kritičke javnosti što su pustili međ uhljebe i svoje profesionalne "domoljube". Čudo.
Gleda Vučko i ne veruje kakve cave![]()
DP-ovac, ali već sam napisao da mislim kako bi se Dabro odlično ukompao s Dodom.ХДЗовац, а слуша српску и још косовску песму.
Pa može, na primer Vučić. Tako su ostavke podneli Ružić, Vesić, Mona.
Nije prvi puta da je Z.Bajraktarevic nekoga kostala funkcije.zehra bajraktarević jedina na dobitku![]()
А шта су ти ДП-овци, странка кинезиолога?DP-ovac, ali već sam napisao da mislim kako bi se Dabro odlično ukompao s Dodom.
Kako reče Bill Cutting za Priest Wallona:
"We lived by the same principles, it was only faith which divided us."
koga je još sredilaNije prvi puta da je Z.Bajraktarevic nekoga kostala funkcije.
Kako volim ovu pesmu, čoveče...
Босанци мисле да је то Зехрина песма и да је неки Бошњак написао. хахахахахахахахахахаха
Зехра се није родила када је ту народну косовску песму отпевала Василија, а касније Дара Ружић.
Nije mogao složiti vladu bez DP-neo-U-stašije, u tome je problem.Ovo je do sada najveći minus Plenkoviću, a do sada mu je puno ministara podnosilo ostavke i završavalo na suđenjima i zatvarano.
Naime, javnost može tolerirati netransparentnost i potkradanja političara (i sami smo takvi kad odemo u automehaničara i ne tražimo račun). Ali da prihvatiš u vladu ministra za kojeg, samo kad ga vidiš, skužiš da je poluretardiran, to je teže zaboravljivo. I ovaj to naravno ubrzo potvrdi pucanjem uz cajke.
Razbio ih je, ali još uvijek sjede u vladi.bili su mu korisne budalesad ih već nema nigdje...razbilo ih.
To mu je definitivno bio najgluplji potez u karijeri. Jasno mi je da si svaki premijer štima GDO, ali ovo je bila glupost desetljeća.turudić će to izvest na najbezbolniji način po hdz za što je na kraju krajeva i doveden.