Veliki skandal potresa Hrvatsku: Potpredsednik Vlade pucao iz pištolja, ispalio u vazduh devet hitaca, pa podneo ostavku

Što je mogao napraviti nego ih primiti u vladu?
Plenkiju i HDZ -u se vraća njihova samouvjerenost i arogancija od zadnjih parlamentarnih izbora. Mislili su da će se ušetati u Sabor ali Milanović je odigrao potez koji ih je dobro uzdrmao.
Pri tome mislim da nije kršio Ustav ili neki drugi Zakon RH. Ako to nije baš uobičajena politička praksa ili se kosi sa nazovi političkim kodeksom/moralom....potpuno nevažno.
Zoki je spasio i SDP od potpunog potopa osiguravši mu 44 mandata u Saboru i vremena da se kao stranka konsolidiraju.

Plenky i kompanija su morali sa ovima iz DuPe-stranke. Dabro je dobio "vritnjak" a bilo je pitanje trenutka kada će sirovina naletjeti na volej. No, recka(negativna) i to ne mala..piše se i na Plenkijev raboš
Ne treba smetnuti sa uma da su Milanoviću čestitali Miro Kovač i Davor Ivo Stier a oni su ipak igrači velikog kalibra.
Plenky je oprao tamo neku lokalnu hadezenjaru jer je uputio čestitku Zokiju...ovoj dvojici..niti slovo.

Najskandaloznija snimka Josipa Dabre dosad. Gol do pojasa, u plastičnim šlapama, maše kalašnjikovom pored kukuruzišta​

63008709-josip-dabro-mase-kalasnjikovom-pored-kukuruzista.jpg

Još u tim balkanskim papučama.

🤣 :hahaha:

Šušnjar o Dabri: Niti je koga ubio niti je što ukrao

Na pitanje oko najnovije fotografije bivšeg ministra poljoprivrede Josipa Dabre, Šušnjar je kazao kako je Dabro zbog svojih postupaka i snimki podnio ostavku i napravio je jedan moralan čin. "Niti je koga ubio niti je što ukrao, odstupio je sa svoje funkcije. Mislim da je čak podigao ljestvicu ponašanja u političkom životu Hrvatske", kazao je Šušnjar.
Na stranu to što za DP nemam nijednu lijepu riječ, ali s boldanim se moram složiti.
Koliko znam, jedino je još Mirela Holy svojevoljno otišla zbog afere.
Plus što je Dabar očito nanjušio veliku mućku i čačkao tamo gdje ne smije.
To ga dakako ne ekskulpira za puškaranje, ali mislim da su mnogi za puno gore od Dabrovog puškaranja prošli lišo.

Back