Veliki problem sa brijanjem

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probaj sa elektricnim brijacem.
Ne treba mu pena a posle toga samo umivanje.

Nije to za svakoga,tj. za svaku bradu. Ja u životu nisam uspeo da se obrijem sa time a dobio sam x puta za poklon te brijače čak i jako skupe Philipsove(često se žene istripuju da je to extra poklon),neka čuda sa n rotirajućih glava i sl.

Ako ima tvrdu bradu i osetljivu kožu to bi bilo najgore što može sebi da uradi. Tek to iritira kožu.

Poslednja izmena:
Nije to za svakoga,tj. za svaku bradu. Ja u životu nisam uspeo da se obrijem sa time a dobio sam x puta za poklon te brijače čak i jako skupe Philipsove(često se žene istripuju da je to extra poklon),neka čuda sa n rotirajućih glava i sl.

Ako ima tvrdu bradu i osetljivu kožu to bi bilo najgore što može sebi da uradi. Tek to iritira kožu.

Ja imam kineski najprostiji koji postoji.
Problem je dan-dva posle brijanja ali se posle sva samo vrati u normalu.

Gruv, razmišljao sam i o tome, ali me nekako strah da ne stavim after, razmišljam kako ću tek najebati ako to ne uradim...

Pink, razlika je u brijanju ostalih delova tela i brade, bradu brijemo mnoooooogo češće, dlake su oštrije, koža osetljivija...

stavi najobichniju kremu...nivea....nemorash da stavljash nishta shto je na alkoholnoj bazi...
i ne ynam koju penu koristish, ali ja koristim pasatu za brijanje, i chetkom napravim penu pa se time tretiram neposredno pre brijanja...
dodao bih i da treba pre samog brijanja da se umivash par minuta toplom vodom, ne bi li ti dlaka omekshala...
to su neki moji saveti, nadam se da ce ti koristiti...

stavi najobichniju kremu...nivea....nemorash da stavljash nishta shto je na alkoholnoj bazi...
i ne ynam koju penu koristish, ali ja koristim pasatu za brijanje, i chetkom napravim penu pa se time tretiram neposredno pre brijanja...
dodao bih i da treba pre samog brijanja da se umivash par minuta toplom vodom, ne bi li ti dlaka omekshala...
to su neki moji saveti, nadam se da ce ti koristiti...

Probaću, videćemo rezultate :D

tvoje želje i nisu neke...to su problemi :p
...
jesi li tražio savet? :manikir: :lol:
..
postaćeš lep i nećeš imati više problem, eto :lol:

Ako ne postanem lep biću tužan :lol:

slican problem ovde. lici na seboreju .
ne stavljam aftershave jer ima alkohla u sebi, samo hladna hladna voda da zatvori pore pa onda vazelin mast (ne krema preko tohga) i nema perutanja.
ali ako se brijem svaki dan, nema tih pojava. a posto me to mrzi da radim i lepo mi lichi bradica, samo je skreshem mashinicom, operem lice hladnom vodom i maslinovim uljem izmasirtam bradu i sacekam 10 minuta,a peskirom se ovlas izbrisem i odem na posao

i popovi su ljudi :rumenko: :lol:
..
jesi li rešio problem?

Zabranjeni ljudi :D

Pa, i jesam i nisam... Rešio sam deo tog "osipa" ali je sad problem što se negde jave bubuljice (ne nešto ozbiljno) od toga što ne stavi aftershave... Stavio sam neku kremu Solea se zove, to sam uzeo od sestre, ja nešto nisam tip koji ima kreme a nisam ni stigao usred svog ludila da bazam po tim lilijima i ostalo, a ni ne zanima me mnogo. :)

Back