gost 342514
Aktivan član
- Poruka
- 1.608
na pogresnu adresu kucas, ovan ne bi da budem![]()
ja i ne kucam na tvoju adresu,
ali ovan mi je kompatibilan znak, zato kažem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na pogresnu adresu kucas, ovan ne bi da budem![]()
Znaci dodjem n LjiS jednom dnevno na 10 min i odmah napadi n mene i zabrana pisanja i otvarnje tema - uzas - muk mi je vise a vi ste jadni jer mislita da niko ne primecuje sta radite , svima su oci slepe i svi smo bez mozga i ne razumemo
Ali aako kko radite vratice vam se i zato je LjiS prazan i samo 3 forumasha pisu non stop zajedno sa modovima koji glume pojcanje ali uzalud propadate svojom krivicom :dlert:
ne smets niti te vredjam ali branis ono sto nije u redu
A ti smo kao papagaj ponavljaj vredjanje jer drugi argumenat nemas na moju istinu koji pisem
dobroja i ne kucam na tvoju adresu,
ali ovan mi je kompatibilan znak, zato kažem![]()
sad vidim anđelkovu temu.
da, nije u redu da je zaključana ali poznati su mi dvostruki aršini moderacije i sa drugih podforuma, tako da se više ne čudim.
btw. mislim da tema nije zamišljena da bi se "rugalo" alatkama niti istima mahalo, ali ajd...možda grešim.
sad vidim anđelkovu temu.
da, nije u redu da je zaključana ali poznati su mi dvostruki aršini moderacije i sa drugih podforuma, tako da se više ne čudim.
btw. mislim da tema nije zamišljena da bi se "rugalo" alatkama niti istima mahalo, ali ajd...možda grešim.
Nije stvar u tome, lično me uopšte ne zanima koliki vole "forumašice". Stvar je u tome da je ista tema koja se odnosi na žensko spolovilozatvorena uz uvredu. To je problem. Ako možemo da se za.jebavamo na račun naših "alatki", valjda možemo i na račun vaših. Ili tu počinju možda lične frustracije jer se neka osetila prozvanom jer nije "dovoljno tesna".
Jasno se vidi da se ovde radi o lečenju sopstvenih kompleksa na račun drugih![]()
a na cij racun je ovo ako ne opet na zenski?
ja uvek mislim da smo izrasli i prelezali te decije bolesti kad smo se smejali drugima sta vole sta ne vole kakva im je frizura i tako to?
dobro
ne rece ti da ne verujes u horoskope a sad kazes da ti je taj znak kompartibilan?
mislim znam da si dovoljno inteligentna da znas da je retoricno pitanje al morao sam da ga postavim![]()
ajoj leone,
pa šalim se malo majkumu. ne razumem zašto mi neprestano (kao i na onoj drugoj temi juče) prigovaraš da sam kontradiktorna?
a ovo u vezi astrološkog ovna se tiče nekog meni bitnog pa mi se učinilo zgodno da to napišem odgovarajući na tvoj komentar
žao mi je ako me često pogrešno tumačiš i razumeš, zaista.
ne mogu da se nosim sa ovim bukvalnostima, žao mi je. vazda moram da se objašnjavam, pravdam, vraćam na ono što sam napisala i obrazlažem šta kako..nemam vremena, a ni volje, sorry.
![]()
ajoj leone,
pa šalim se malo majkumu. ne razumem zašto mi neprestano (kao i na onoj drugoj temi juče) prigovaraš da sam kontradiktorna?
a ovo u vezi astrološkog ovna se tiče nekog meni bitnog pa mi se učinilo zgodno da to napišem odgovarajući na tvoj komentar
žao mi je ako me često pogrešno tumačiš i razumeš, zaista.
ne mogu da se nosim sa ovim bukvalnostima, žao mi je. vazda moram da se objašnjavam, pravdam, vraćam na ono što sam napisala i obrazlažem šta kako..nemam vremena, a ni volje, sorry.
![]()
I ti osecaskakva je Elita sa ljisa koja jedina ima pravo da pise bez granica
Onda si trebao na duhovit način da je osmisliš.KAo prvo moja tema nije bila Vredjanje ! nego sala i zezanje kao sto je ova![]()
Ali kada se radi o zenskoj vagini to je vredjanje
Nema smisla s vama razgovarati jer mi je lakse da se sporazimem sa mentalno bolesnom osobom nego sa vam sa LjiSa
Cast izuzecima ali ih je malo ili su uplaseni i moraju da cute i trpe debilizam
Onda si trebao na duhovit način da je osmisliš.
I prestani da kmečiš i kukaš.
Onda si trebao na duhovit način da je osmisliš.
I prestani da kmečiš i kukaš.
dobro sto si tu, posto rece andjelko da sam u klanu sa vama, molicu da podelis danasnju zaradu samnom ili upises min. 100 reputacija na moj konto.
hvala u napred![]()