Veliki Penis kao kvalitet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci dodjem n LjiS jednom dnevno na 10 min i odmah napadi n mene i zabrana pisanja i otvarnje tema - uzas - muk mi je vise a vi ste jadni jer mislita da niko ne primecuje sta radite , svima su oci slepe i svi smo bez mozga i ne razumemo

Ali aako kko radite vratice vam se i zato je LjiS prazan i samo 3 forumasha pisu non stop zajedno sa modovima koji glume pojcanje ali uzalud propadate svojom krivicom :dlert:

ne smets niti te vredjam ali branis ono sto nije u redu

A ti smo kao papagaj ponavljaj vredjanje jer drugi argumenat nemas na moju istinu koji pisem

onda se ne razumemo gde sam reko da sam protiv tvog misljenja, jedino sam reko da ne vidim razlog da celokupno forumase vredjas zog toga sto ti neko zatvorio temu.

sad vidim anđelkovu temu.
da, nije u redu da je zaključana ali poznati su mi dvostruki aršini moderacije i sa drugih podforuma, tako da se više ne čudim.
btw. mislim da tema nije zamišljena da bi se "rugalo" alatkama niti istima mahalo, ali ajd...možda grešim.

Za neke muškarce je ova tema osetljiva i ne mogu svi da prihvate šalu pa ni na internetu. Ali ako se već glupiramo to treba da ide na obe strane. Očigledno je da moderacija koja je žeMska ima problem sa prihvatanjem sebe i tako se leči ostavljajući ovu temu a zatvarajući onu drugu.
Drugo objašnjenje nemam.

sad vidim anđelkovu temu.
da, nije u redu da je zaključana ali poznati su mi dvostruki aršini moderacije i sa drugih podforuma, tako da se više ne čudim.
btw. mislim da tema nije zamišljena da bi se "rugalo" alatkama niti istima mahalo, ali ajd...možda grešim.

Moje teme se zatvarju bb cak i kada pisem o cvecu i lepom vremenu - sve ih vredja sto je moje - fobija i bolest neka nemam pojma koja :aha:

Ovaj Leon je u klanu sa modlicama i sa forumashicama i on ih brani po njihovom nalogu - najniza bica bez kicme

Cim pocnu da kukaju - vredjas sve mi jasno

Nije stvar u tome, lično me uopšte ne zanima koliki vole "forumašice". Stvar je u tome da je ista tema koja se odnosi na žensko spolovilo :mrgreen: zatvorena uz uvredu. To je problem. Ako možemo da se za.jebavamo na račun naših "alatki", valjda možemo i na račun vaših. Ili tu počinju možda lične frustracije jer se neka osetila prozvanom jer nije "dovoljno tesna".
Jasno se vidi da se ovde radi o lečenju sopstvenih kompleksa na račun drugih :mrgreen:

a na cij racun je ovo ako ne opet na zenski?

ja uvek mislim da smo izrasli i prelezali te decije bolesti kad smo se smejali drugima sta vole sta ne vole kakva im je frizura i tako to?

dobro
ne rece ti da ne verujes u horoskope a sad kazes da ti je taj znak kompartibilan?
mislim znam da si dovoljno inteligentna da znas da je retoricno pitanje al morao sam da ga postavim ;)

ajoj leone,
pa šalim se malo majkumu. ne razumem zašto mi neprestano (kao i na onoj drugoj temi juče) prigovaraš da sam kontradiktorna?
a ovo u vezi astrološkog ovna se tiče nekog meni bitnog pa mi se učinilo zgodno da to napišem odgovarajući na tvoj komentar:)
žao mi je ako me često pogrešno tumačiš i razumeš, zaista.
ne mogu da se nosim sa ovim bukvalnostima, žao mi je. vazda moram da se objašnjavam, pravdam, vraćam na ono što sam napisala i obrazlažem šta kako..nemam vremena, a ni volje, sorry.
:)

ajoj leone,
pa šalim se malo majkumu. ne razumem zašto mi neprestano (kao i na onoj drugoj temi juče) prigovaraš da sam kontradiktorna?
a ovo u vezi astrološkog ovna se tiče nekog meni bitnog pa mi se učinilo zgodno da to napišem odgovarajući na tvoj komentar:)
ne mogu da se nosim sa ovim bukvalnostima, žao mi je. vazda moram da se objašnjavam, pravdam, vraćam na ono što sam napisala i obrazlažem šta kako..nemam vremena, a ni volje, sorry.

i ja se salim i rece da je retoricno, tako da nisi morala da gubis dragoceno vreme i da mi objasnjavas. hvala

ajoj leone,

I ti osecas :rumenko: kakva je Elita sa ljisa koja jedina ima pravo da pise bez granica

KAo prvo moja tema nije bila Vredjanje ! nego sala i zezanje kao sto je ova :aha:

Ali kada se radi o zenskoj vagini to je vredjanje

Nema smisla s vama razgovarati jer mi je lakse da se sporazimem sa mentalno bolesnom osobom nego sa vam sa LjiSa

Cast izuzecima ali ih je malo ili su uplaseni i moraju da cute i trpe debilizam
Onda si trebao na duhovit način da je osmisliš.
I prestani da kmečiš i kukaš.

Lock
Mišljenje su svi izneli,a tema kao tema zbog spama i prepucavanja -izgubila je smisao(neki postovi obrisani...)
P.S.tema je tekla ok dok pojedini nisu počeli bukvalno da shvataju stvari...Duhovito je postavljena, nikome nije smetalo što je čak više zezanje na račun ženskog pola...I tada dušebrižnici o zaštiti ,,penis prava" počinju da spamuju, žale se na moderaciju,feminizam,bla, bla...Ne shvatajući poentu-da je zezanje na račun ŽENSKOG, a ne muškog pola, dakle promašili su poentu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back