Veliki broj povređenih i mrtvih u Novom Sadu! Pala nadstrešnica železničke stanice!

Ima nekih autobuskih stanica koje su po izgledu tako zapustene skoro srusene, a kladim se da ce izdrzati jos 50 godina takvog izgleda...tacno vidis iste detalje debelo kristalizovanog betona...e sad ja sam jednom rusio sportsko igraliste koje je napravljeno od betona i kristalizovao taj beton, , to se ne drobi kao ovaj savremen beton, to je toliko cvrsto da ti ruke otpadaju kad radis razbijanje takvog betona...uzas za drugi ili treci gradjevinski posao u zivotu...prvi beton je isao kao maslac...kao gips mozda bolje reci...a kad vidis vojni zid za streljanje, tj zastitu pri praznjenju pusaka , nije imalo potrebe da prave nesto dugotrajno ali ga napravili isto da kristalise beton...e to kad vidis, sto godina traje.., kao spomenici neki , napravljeno sto godina da traje..onaj ruski spomenik kamen beton kamen beton ima da traje 1000 godina..
Ima u Cupriji takva stanica, kad udjes kao da si usao u 1980 i neku godinu bukvalno ali stoji i dalje.

Sad sam nasao vest da taj deo uopste nije ni rekonstruisan....
ма какви Кинези у НС све раде фирме Звонка Веселиновића а настрешница није била реконстуисана већ само унутрашњост станице...настрешница је из 1964 год

ма какви Кинези у НС све раде фирме Звонка Веселиновића а настрешница није била реконстуисана већ само унутрашњост станице...настрешница је из 1964 год
To jos gore 100 puta.

Pogađajmo naslove blatoida

"Nesreća u Novom Sadu - prljava sabotaža i paklene subverzivne aktivnosti protiv Vučića!

- u trenucima istorijskog pritiska na Srbiju i nikad težih okolnosti, kada se svom snagom bori za svoju zemlju, strani plaćenici ruše nastrešnicu na železničkoj stanici kako bi napakostili Vučiću!

- Neka ruše. Neka ruše i 10 nastrešnica, ali Srbiju neće, dok sam ja tu i dok se borim. A boriću se. Iako sam srčani bolesnik. Gde mi je lorazepam? - izjavio je Vučić

Pogađajmo naslove blatoida

"Nesreća u Novom Sadu - prljava sabotaža i paklene subverzivne aktivnosti protiv Vučića!

- u trenucima istorijskog pritiska na Srbiju i nikad težih okolnosti, kada se svom snagom bori za svoju zemlju, strani plaćenici ruše nastrešnicu na železničkoj stanici kako bi napakostili Vučiću!

- Neka ruše. Neka ruše i 10 nastrešnica, ali Srbiju neće, dok sam ja tu i dok se borim. A boriću se. Iako sam srčani bolesnik. Gde mi je lorazepam? - izjavio je Vučić
које то информер и пинк, па твој проблем је што гледаш информер и пинк....

Meni bila zanimljiva stanica u BG , nekako sam se osecao opusteno , ali je bila zeznuta....za putnika...ali puno otvorenog prostora, 10 koloseka, i 2 leva., jaki odbojnici , ulaz sa dve strane minimalno , sa 4 ako prosirimo shvatanja...jedino sto je slabo radila cekaonica ili vise njih...kao da si u nekom partizanskom filmu...a mozda i jesi..

A npr stalac, uh, bas negativni osecaj...a nije stalac kriv...odlicno presedanje, sve normalno ...ali takav utisak...one stanice kao djunis , aleksinac , i ta moravska sela, ili pancevo buvljak, to su zanimljive stanice...zabavne, cekas i otkacis od cekanja, a svaka ima dusu , ili neko od zeljeznicara stanuje tu blizu ili kafana , price iz nepricave..

Imamo li mi, uopste, staticare da procene situaciju pre rekonstrukcije?!

Ovo
Н1 портврђено из хитне помоћи да има и мртвих број се не зна, за сад, још се уклања констукција крова...ко зна колико је људи остало испод...
Kad su novinari iz Srbije, ne moze covek nista da im veruje...

Back