- Poruka
- 5.862
Kolko sam ja shvatila,posto videm da se pricalo o finalnoj nagradi...Ja mislim da se nagrada smanjuje samo u slucaju Mikejeve pobede...npr sada je cifra 98.000 on ne napravi ni jednu gresku do kraja,i pobedi osvaja 98.000

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Shta ti je to 84u?
Ja na ovoj temi ostavljam utisak
poprilichno neobaveshtene osobe. :?
MIki, apsolutno te podrzavam. Ljudi jeste li vi procitali 84u?

Tebe baš POGODILA ta priča o internet-čudacima, a Toples??Ha ha ha, mogu i da joj se nasmejem za ovo sto je izvalila, ha ha ha ha, kaze "Vi ste cudaci, kako vi imate vremena za internet?" Streberka. Ali sve vreme izvodi glupe zakljucke, na osnovu toga sto imaju vremena za internet oni su cudaci, to je njen zakljucak. Vidi se da studira fakultet na kome moze samo da se buba, ne trebaju klikeri.

Da te ispravim, Mejdenko, Miki je baš rekao kako mu jesu bitne pare...bar je iskren po tom pitanju...mene nervira ona..ne gledam skoro nikad vb,ali kad god naletim ona kmeci..ma svi me nerviraju..jedino mi je bilo zao one tanje,al mozda sam pogresila u vezi nje posto bas retko,retko gledam..a i miki nije los mada malo sere kao nisu mu bitne pare(to je rekao i u proslom serijalu)a izgleda kao da su mu bas bitne kad tako kaze...

mene nervira ona..ne gledam skoro nikad vb,ali kad god naletim ona kmeci..ma svi me nerviraju..jedino mi je bilo zao one tanje,al mozda sam pogresila u vezi nje posto bas retko,retko gledam..a i miki nije los mada malo sere kao nisu mu bitne pare(to je rekao i u proslom serijalu)a izgleda kao da su mu bas bitne kad tako kaze...
..a kazem ja da ne pratim..al u proslom serijalu kada sam vise pratila rekao je da mu nisu bitne pare...Da te ispravim, Mejdenko, Miki je baš rekao kako mu jesu bitne pare...bar je iskren po tom pitanju...
A za Dijanu ste potpuno u pravu... Zamislite koliko bi bila opuštenija atmosfera u kući kad bi izbacili nju i Natašu, dve iskomplexirane torokuše...
..a kazem ja da ne pratim..al u proslom serijalu kada sam vise pratila rekao je da mu nisu bitne pare...
Tebe baš POGODILA ta priča o internet-čudacima, a Toples??
 Ha ha ha ha ha, slatka je. Slicna je kao Vesna, ova nova, ipak, Vesna je ajkula za nju, izmedju njih dve, navijam za Vesnu.
 Ha ha ha ha ha, slatka je. Slicna je kao Vesna, ova nova, ipak, Vesna je ajkula za nju, izmedju njih dve, navijam za Vesnu.