Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolko sam ja shvatila,posto videm da se pricalo o finalnoj nagradi...Ja mislim da se nagrada smanjuje samo u slucaju Mikejeve pobede...npr sada je cifra 98.000 on ne napravi ni jednu gresku do kraja,i pobedi osvaja 98.000

Ne. Smanjuje se nagrada pobedniku zahvaljujutji Mikijevim greshkama,
a inache, Miki se i ne bori za tu cifru, jer je ukutjanin koji je ushao naknadno.

Mada mu je Bigi obetjao da tje se i to promeniti.. mozhda.. :?

Uf,toliko me bole za taj kesh sto ide u dobrotv.svrhe.Ne,ok je to,lepo od njih ali manipulisati na taj nacin dobrotvornim prilogom-zarad toga da ovaj ljigavac ostane u kuci?!MA NAMERNO BI GA IZBACILA!!!

Procitala sam ovo za Antala iz Generalne probe, uf... Kada je gostovao u nekoj od ovih emisija, kod Irine, valjda, na samom pocetku VB, delovao je nervozno, ali ipak tesko mi je da poverujem da je ubio majku, ne znam...:sad::confused:

Slavisa je trebalo da ispadne, a ne Elmir. Premazan je svim bojama, i, sto rece Miki, glumi upravitelja:angry:

Ej ljudi jeste li provalili koliko je ona Dijana isfolirana miki joj dao zadatak kakva je ona a ona odmah pocela da kemci i proca suzani i marini kako ona to nije.
A sto bi rekao nas narod istina ljude zaboli tako je i nju istina koju joj je miki rekao zabolela tacnije sto joj je dao zadatak,zar to nije malo providno da je isfolirana kucka.
Sto nije ona koao i svi ostali ukucani svatila to kao salu ali ona je se pronasla u svemu tome.

mene nervira ona..ne gledam skoro nikad vb,ali kad god naletim ona kmeci..ma svi me nerviraju..jedino mi je bilo zao one tanje,al mozda sam pogresila u vezi nje posto bas retko,retko gledam..a i miki nije los mada malo sere kao nisu mu bitne pare(to je rekao i u proslom serijalu)a izgleda kao da su mu bas bitne kad tako kaze...

Mislim da kad bi Bigi ubacio Ivana Ljubu sad u
ovu grupu retarda, da bi ga rashcherupali..

Neprestano o tome razmishljam.. Vidi se
koliko su svi zagrizli za lovom, ne opushtaju se..
Sve cheshtje ogovaraju, smeta im VIP-Miki i
ponovo postaju dosadni.. :(

Trebao je Sasa da jede ono sto je dobio, ionako sad, ovaj Muzikravic je skinuo kostim, mozda ce da padnu zadatak zbog toga a on je propustio onako lepo serviranu hranu. Ja obozavam kad je tako lepo servirano i to bas tu hranu koju je on dobio, predjela, i svasta jos je dobio.

Ha ha ha, mogu i da joj se nasmejem za ovo sto je izvalila, ha ha ha ha, kaze "Vi ste cudaci, kako vi imate vremena za internet?" Streberka. Ali sve vreme izvodi glupe zakljucke, na osnovu toga sto imaju vremena za internet oni su cudaci, to je njen zakljucak. Vidi se da studira fakultet na kome moze samo da se buba, ne trebaju klikeri.

Ha ha ha, mogu i da joj se nasmejem za ovo sto je izvalila, ha ha ha ha, kaze "Vi ste cudaci, kako vi imate vremena za internet?" Streberka. Ali sve vreme izvodi glupe zakljucke, na osnovu toga sto imaju vremena za internet oni su cudaci, to je njen zakljucak. Vidi se da studira fakultet na kome moze samo da se buba, ne trebaju klikeri.
Tebe baš POGODILA ta priča o internet-čudacima, a Toples?? :lol:

mene nervira ona..ne gledam skoro nikad vb,ali kad god naletim ona kmeci..ma svi me nerviraju..jedino mi je bilo zao one tanje,al mozda sam pogresila u vezi nje posto bas retko,retko gledam..a i miki nije los mada malo sere kao nisu mu bitne pare(to je rekao i u proslom serijalu)a izgleda kao da su mu bas bitne kad tako kaze...
Da te ispravim, Mejdenko, Miki je baš rekao kako mu jesu bitne pare...bar je iskren po tom pitanju...

A za Dijanu ste potpuno u pravu... Zamislite koliko bi bila opuštenija atmosfera u kući kad bi izbacili nju i Natašu, dve iskomplexirane torokuše... :D

Da te ispravim, Mejdenko, Miki je baš rekao kako mu jesu bitne pare...bar je iskren po tom pitanju...

A za Dijanu ste potpuno u pravu... Zamislite koliko bi bila opuštenija atmosfera u kući kad bi izbacili nju i Natašu, dve iskomplexirane torokuše...
..a kazem ja da ne pratim..al u proslom serijalu kada sam vise pratila rekao je da mu nisu bitne pare...

Tebe baš POGODILA ta priča o internet-čudacima, a Toples?? :lol:

Ma jok. Ja sam sad mrsava mene nista ne moze da pogodi. I ne samo zato sto sam mrsava, nista ne moze da me pogodi. Nego, htela sam da napisem, jadna Dijana, Miki joj je rekao da jedino je njen greh zavist stvarno pravi greh, tacno a za ove ostale nije tacno ono sto im im je dodelio kao greh, a u stvari je suprotno, svima je zakacio prave njihove grehove, a njen greh to nije zavist, nego se Miki sali sa njom i to se cak lepo sali sa njom, ali ona ne kapira :D Ha ha ha ha ha, slatka je. Slicna je kao Vesna, ova nova, ipak, Vesna je ajkula za nju, izmedju njih dve, navijam za Vesnu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back