Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osim sto ponekad zaspim, u toplom, lepo, pa se uspavam, gledam svaki dan ono izdanje Velikog brata u 22 sata, a pocinje u 22 i 40 kad prenose neku utakmicu, a danas i sutra ima i izdanje Velikog brata u 20 sati, to cu sutra da gledam, veceras nisam jer nisam znala da ima. A ne gledam ukljucenja uzivo. I procitam ponekad na sajtu Velikog brata sta se desava novo u kuci. :D Procitala sam za Mickov kostim pre nego sto sam veceras gledala to. Ha ha ha ha, vidi se da je Mikiju Micko dobar drug, dodelio mu je dobar greh, :D i kostim.

Ma jok. Ja sam sad mrsava mene nista ne moze da pogodi. I ne samo zato sto sam mrsava, nista ne moze da me pogodi. Nego, htela sam da napisem, jadna Dijana, Miki joj je rekao da jedino je njen greh zavist stvarno pravi greh, tacno a za ove ostale nije tacno ono sto im im je dodelio kao greh, a u stvari je suprotno, svima je zakacio prave njihove grehove, a njen greh to nije zavist, nego se Miki sali sa njom i to se cak lepo sali sa njom, ali ona ne kapira :D Ha ha ha ha ha, slatka je. Slicna je kao Vesna, ova nova, ipak, Vesna je ajkula za nju, izmedju njih dve, navijam za Vesnu.
I ja!! Vesnaja do jaja... Samo mi liči na nekog travestita, al' stvarno... :D

Ma kad su letele varnice?:shock::lol: Ja nju prosto obozavam!!!:lol::lol: Odusevljavam se iznova i iznova...Jbt,kad god nesto njeno procitam valjam se od smeha!Dize mi raspolozenje samo tako:!: U to ime-ziveli! hahaha

Sve vishe me odushevljava
ova Zoki Zorica. :D

Ne znam kako moze da nosi onoliko umetaka u kosi, ja mislim da ne moze da provuce ruke kroz kosu, ni neko drugi ne moze da joj provuce ruke kroz kosu od snalica koje drze te umetke i da joj ne bi ti umetci spali. A kaze za nekoga ko je mrtav "Otisao na nebo", bilo bi smesno da je neko drugi to rekao ali ne i kad je to rekla ona onako mrtva.

Jbt odkad nisam gledala VB!LAdno zaboravim.Mnogo je zanimljiv...:|:|:|
Kako oni ne ukapiraju!Nije toliko bitno da ubace NE ZNAM TI JA KOGA!!!Mislim,jeste vazno,i to jako,ali ISTO TAKO je bitna organizacija svega!Kakve zadatke su oni njima dali?Koliko se ti ljudi u organizacionom delu potrudili takav je i VB-nikakav.Nista skoro ne rade po ceo j.ebeni dan!Pa majku mu...Ili ja kad u'vatim,vecito se smaraju...Neke zadatke u tri lepe,cisto da se kaze da imaju neki zadatak...Smesni su.

A kako vi zamišljate Velikog Batu? Ja onako ko grupu cvikeraša ispred monitora koji drhte od straha svaki put kad neko uđe u ispovedaonicu, pa ko se prvi doseti šta da kaže taj uzme mikrofon i posle se 'vata za glavu ako ukućanin odgovori nešto što nije očekivao :D

A kako vi zamišljate Velikog Batu? Ja onako ko grupu cvikeraša ispred monitora koji drhte od straha svaki put kad neko uđe u ispovedaonicu, pa ko se prvi doseti šta da kaže taj uzme mikrofon i posle se 'vata za glavu ako ukućanin odgovori nešto što nije očekivao :D

:shock: Kako moze Veliki Brat da izgleda kao GRUPA ljudi???Aj ti to meni molim te objasni!!!:lol: Modelsiceeeeeeeeeee!SAD CES DA VIDIS!!!:evil:
Hm.Ja ZNAM da on izgleda kao veliki covek,ipak je on VELIKI brat.Ima bradu-garant!U nekoj mantiji beloj...U jbt,pa to je BOG!!!:shock::shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back