Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O. boze...kakve bre `ribe` Dijana, Vesna ili Zorica...to su devojke koje moras da upoznas najmanje 5 puta da ih zapamtis. Dosadne i jednostavne,a izgled je toliko obican da je to strasno (ili prestrasno :)
I, pored toga, sve izgledaju bar 10 god starije nego sto jesu ..uzas A ona Suzana...deluje tako prljavo...u svakom smislu te reci...
Ribe...pih :)

O. boze...kakve bre `ribe` Dijana, Vesna ili Zorica...to su devojke koje moras da upoznas najmanje 5 puta da ih zapamtis. Dosadne i jednostavne,a izgled je toliko obican da je to strasno (ili prestrasno :)
I, pored toga, sve izgledaju bar 10 god starije nego sto jesu ..uzas A ona Suzana...deluje tako prljavo...u svakom smislu te reci...
Ribe...pih :)

Ne znam bash, nije se josh pokazala Zorica kao zlotja.. tako da mi je na neki nachin, favorit medju zhenama, ali za ostale si nazhalost upravu, "dosadne i jednostavne". :?

Stvarno vas nerzumem sto toliko kritikujete Mikija nije on kriv sto je gledanost opala pa ga vratili.Koliko se ja secem prosle sezone Veliki Brat je bio naj gledani kada je miki bio u kuci.Tako da ga djabe kritikujete covek je Kralj hteli vi to ili ne.

Sta ste se okomili na mikija.Stvarno vas nerazumem.Nerealno je to da se miki vratio ali ja sumnjam da su tu cista posla i mislim da je mikiju dato nesto para da bi ponovo bio u kuci i trako se digla gledanost pa ga pred kaj izbace ali nebi vole da tako bude.

Ovaj Mishel je najvetje dete
od svih koji su proshli kroz kutju VB. :?

Ha ha ha ha, ovi iz Velikog brata su stvarno carevi kad su oni stavili Jelenu da gostuje zajedno sa Miselom, ha ha ha ha, nemam reci, ako je slucajnost, neka je, ali ako je neko stavio Jelenu i Misela zajedno da gostuju smisljeno, taj je car.Jelena i Misel deca po stare dane, ha ha ha, Lepa Brena, Boba Zivojinovic, fudbaleri, ha ha ha ha ha ha ha, ha ha ha ha ha ha, zemljotres, urnebes, hajde podji sa mnom i zaboravi na sve.

Zorica je guska glupa naqrčena:D.Mafijašica:lol:....Kao ona će Elmira da ''udari'':roll:..Eeeej......
Dobro što dosad nisam naleteo na nju u Munze-u:lol:...Eeej, da ga udari:shock:.....Ne znaš dal' da se smeješ ili da plačeš:lol:......
Onaj pevac iz Čačka isto nešto glumi ludilo, misli baja ako je nabacio par bicepsa da je ''opasan''.....
Mada, to jeste opasan kraj.....Velja je odande:D
Samo onaj iz Leskovca je prijatno iznenađenje......Fin dečko....Verovatno će ga prvog izbaciti:roll:.....

Sta je tu smekerski u njegovom izlazenju. Allooooo!Alllooooo! Mrs!!!! Jel to!?

Pa nije ni Danilo cmizdrio ,a ni Zeka ni Burek.E sad sto su neke guske cmizdrile za Zekom recimo to je druga prica.

Uglavnom ne stignem da pogledam izbacivanje i sam izlazak posto je subota vece...Tako da nisam gledala kad su Birek,Zeka,Danilo izlazili.
Ne,to mrs nije...Al sam izlazak.Slavisa poceo da peva,da se dernja,ovaj ga prekinuo.Nije hteo da se cmace sa Suzanom,nije joj dao da zaplace...sacekao da ga prozovu i samo-dovidjenja.To mi se svidelo.

Rece mi majka za Antala samo ne znam detalje! :( Strasno!
Pronašao je majku mrtvu sa nožem u grudima....
Ona je bila srčani bolesnik....
Antal je došao do kuće prvih komšija i rekao da je ''umrla''...
Priveden je i nalazi se na psihijatriji......
Nekako mi NIKAKO ne izgleda kao neko ko bi počinio takav gnusan zločin:roll:....

Ok. Ovo sam iskopala sa neta, ali i dalje ne znam ko je taj lik. :?

Četrdesetogodišnja Rozalija Greguš-Skendžić ubijena je ubodom noža u srce u svojoj kući u selu Banatsko Višnjićevo kod Zrenjanina, saopštila je juče policija u Zrenjaninu. Za to ubistvo, koje se dogodilo prekjuče ujutro, osumnjičen je njen dvadesetogodišnji sin Antal, kojem je određen pritvor, rekao je portparol zrenjaninske policije Željko Štrbac. U interesu istrage policija nije saopštila druge podatke.

Kako u tom selu saznaje agencija Beta, ubistvu je prethodila zabava koju su pokojna Rozalija i njen sin priredili za komšije i prijatelje. Ubistvo je komšinici Jovanki Novaković, koja je učestvovala na zabavi, prijavio sin ubijene.

– Uleteo je u dvorište, vriskao, i onda smo pozvali policiju – rekla je agenciji Beta Jovanka Novaković, koja je odbila da iznese druge detalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back