Po cemu si ti zakljucio da se njima cuje ricanje goveda iz glave?Zato sto su iz Bosne?Dijana isto jel?Navedi primer po cemu si zakljucio da glumi gradsku ribu.Gari,ti imas mnogo velike predrasude iako mislis da nemas,kao branis Bureka i te fore.Ovo sto si napisao ima mnogo jaci efekat od bilo cega sto si napisao
Ajmo redom...Znaci ta dva Bosancerosa koje sam izgled odaje,bez ijedne reci mogu da budu procenjeni od svakog momka(ne devojke,jer devojke se u vecini slucajeva prevare i shvate neke stvari kasno),koji se krece svuda i obilazi svakakva mesta,pa cak i ta koje pomenuta dvojica posecuju.Oni su tipican prototip gradskih mangupa(u negativnom smislu) koji zamazuju oci devojkama na osnovu neke finoce i mangupskih upadica.Radi se o pre svega NEKULTURNOM ponasanju glumljenja frajera pred ribama,tako sto ces da ismevas druge ljude.Pa onda tu dolazimo do Bureka i Misela koji su bili na samoj meti te dvojice buzdovana.Recimo sta koga boli ku*ac da li je Misel homoseksualac ili nije?!

Ocigledno da boli onog Bosanca iz Danske,koji ogovara kao da je odrastao u zenskom drustvu i poprimio najgore moguce osobine.Verovatno ne vidi svog "Stojka" od onolike stomacine,pa je srecan sto nije najveca seka persa i kreatura u se.ksualnom smislu.Jako je nepristojno i sa Elmirove(Bosanac br.2) strane,sto ponizava Bureka da bi u Suzaninim ocima ispao zanimljiv,posto je vec ovako priglup da bilo kakvu foru smisli,a da ne uvredi nikoga.A sada dolazimo do onog vizuelnog dela i garderoba dvojice bosanskih cobana koji su poreklom iz manjih mesta kao i Burek,ali su hteli da ostave utisak uglednih gradjana.Dakle kozna jakna,tarzanka sa loknicama i naocare preko cela,odali su Elmira pri samom ulasku.Njegovo ponasanje je samo potvrdilo njegov izgled.Kada je o Bosancu iz Danske rec,ta debela masna stoka sa stomacinom nastalom verovatno od nekog skupog danskog piva,pravi se prepametan i zanimljiv savetodavac svakome,pa cak i Bureku.Kao on ce da ga nauci kako da se ponasa,taj obican gastarbajter iz inostranstva koji nije ni "D" od prosecnog Danca.Dijana je tipicna provincijalka iz malog grada, koja zeli da se predstavi na sceni u pravom svetlu i velikom sjaju.To je jedan veliki kompleks danasnjih devojaka da budu primecene,jer je i konkurencija lepih devojaka velika,a kad ste prosecnog izgleda kao ona jedino same sebi mozete da podizete cenu.Iskreno,kada je usla prvi put u kucu,pomislio sam kako je ona sasvim prosecna,ali se trudi da se popne neki stepenik vise.To joj bas nesto ne uspeva.
Aman!Aj citajte malo bolje sta je ko napisao pa citirajte!Ne,sigurno ga ne kritikujem jer je siromasan vec zato sto se alavi!Jbt sto puta sam pisala o ovome.Ako i nema prilike da to jede inace,kod kuce,ok je da jede nesto sto dakle inace ne jede...ali u umerenim kolicinama i na normalan nacin!Kad je vise gladan nek jede vise,kad je manje nek pojede manje...Ko sto je voditeljka napomenula u petak kad su prenosili sta se desavalo u kuci-Burek sprema svoj UOBICAJENI obrok.A obrok matori,sve sto je valjda nasao u frizideru,samo da je sto vise!To pokazuje kako nema nimalo obzira prema ostalim ukucanima,dal ce biti hrane za ostale i dal se mozda i jos nekom jede nesto od toga?
Pa mora toliko da jede kada je stalno gladan.Ja ga nikada nisam video do sada da je nesto ostavio u tanjiru.Da li je neko obratio mozda paznju koliko je on mrsav,a koliko puta jede na dan?!Mozda decko ima pantljicaru,sta znas...Sta mi onda bre ove ribe cmizdre,kao ugojicemo se u kuci itd...On im samo na taj nacin pomaze da ostanu u top formi.Ne vidim da se ona Tanja nesto bunila protiv Bureka i njegovog jela,jer ako ona moze da se nahrani,mogu i ove ostale pozerke.
Zeka studira DIF,ili menadzment u sklopu sporta,necu da gresim,al nesto tako.Ovo su tipicni komentari ljubomornog muskarca,necu to komentarisati,smara me.

Ovo podebljano me odusevilo kada sam procitao.Da li si ti svesna koje su to skole(tj.fakulteti) u pitanju?!

Takve stvari zavrsavaju obicno ljudi koji su ceo svoj zivot posvetili svojoj gradji i teretani,a glava je jako prazna.Menadzmenti u sportu i slicni fakulteti se zavrsavaju bez ikakvih problema,a prolaznost je jako velika i primamljiva za svakoga cak i za neke Rome koji nisu ni zavrsili osnovnu i nisu bas toliko osposobljeni za skolovanje.U svakom slucaju ovo bi 100 % zavrsili da imaju para kao Zeka,medjutim nemaju svi bogate roditelje.
Jako sam ljubomoran na Zeku i nemoj da me ljutis i nerviras...Lepsi je od mene,studira bolji fakultet...
(necu ti reci koji ja studiram,ali sam pri kraju),ima svoju kurton ligu(ili kao je vec zove) dok sam ja frajer iz zonske lige,i ima prolaznost kod klinkica,a ja nemam!!!

Ja se iskreno nadam i zelim da ti jednoga dana pridje i da se smuvate-NAJISKRENIJE! Onda ce praksa da ti pokaze gde si pogresila.Ti si cini mi se iz NS-a kao i on,tako da ima tu necega...:-D
Ako nisi primetio ja Jelenu uopste ne napadam neg je pravdam da nije proracunata kako su neki ovde rekli vec plitka i naivna i veruje da je Burek takav kako se predstavlja,sto nema veze sa zivotom.Ona mi najmanje smeta od svih njih.Nije da je gotivim,haha,ma jok,al me ne nervira,za razliku od Bureka smrdljivog.
Pa to sam upravo i ja konstatovao kod tebe,samo sto imas inteligenciju kao kod Zeke,pa nisi bas najbolje ukapirala.Ti zameras Jeleni samo to sto gotivi Bureka inace je devojka Cool...

Nije ona plitka,nego lukava kao i sve devojke,bar sam ja upoznat sa takvim ribama.Nego ajde necu da se hvalim da ne ispadnem smesan kao Gospodin ZEC ili Enin MARKO.Kada smo vec kod njih,eto zavrsi se i njihova "ljubav",ali jako neslavno.