Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rekoh vam ja za bosance da su kraljevi...samo ih posmatrajte...pogotovo elmer...samo se izlezavaju i zezaju...uvek u duetu...najjace mi je bilo kad pitaju milosa oko zenskih,da da svoj komentar...a on odvali...nemogu,znate ja treba da se zamonasim....ova dvojica ga odmah hvataju u masinu.....elmer pita..a u koji manastir cs da ides...laki...ma jok bre zeza se covek....de ce on u

Eto ti odgovora zasto me nerviraju....:twisted:Ja kapiram da vi devojke obozavate kada u vasem drustvu neko nekoga pod.jebava i vama je to smesno.Misel ako je gay to je njegova stvar.Sto bre ja nisam u kuci za cas posla bi podigo stolicu i napuco one Bosance u glavurdu kolike im....a ako bi se neka devojka nasmejala sto me ovi zezaju....krenuo bih da gadsjam stolicama i njih!!!! :mrgreen: :lol: :mrgreen:

p.s.Odmah bi dobio sut kartu iz kuce i dozivotnu diskvalifikaciju u emisiji.Uz to bi mozda pala i krivicna prijava.

Ajde sto nervira ukucane, to josh i mogu progutati, ali sto nervira i mene! Ej...
E, pa to je onda SASVIM druga stvar!! Sad i JA navijam za njega!! :D

P.S. Elmir & Stevan:

elmer_fudd_bugs_bunny.jpeg

Jaaaoooojjj sad si me pogodila!!!:evil:Zastoooo mi to radis???????????Nemoj da mi tako nanosis dusevni bol i patnju zbog Zeeeeke!!!!!!Aaaaaaaaaaa.........:lol:
Pretpostavljao sam da ste ti i Zeka na istom nivou......inteligencije i ponasanja.Da ste bogatasi se vidi iz aviona,ja sam onaj negativac koji je kao Robin Hud.Otimam od bahatih i bogatih i dajem siromasnima.:wink:Studiram pravni fakultet,a mi pravnici ne zatvaramo usta i volimo da se svadjamo...:mrgreen:
Sto se komentara tice,oni su najiskreniji i najiskrenije zelim da budete zajedno.Ne daj boze da ti pridje neki dobar decko,samo ce da se razocara u tvoje kvalitete.

Ako je ono "decko je prepametan" trebalo da bude citiranje mene...mmmm,nikad nisam rekla da je Zeka prepametan...sta vise...al nebitno.
Kako ti vidis da smo "bogatasi" ?:lol:Zato sto sam to napisala?Hm...
Decka imam,i bas je dobar:razz: I JOS se nije razocarao:lol: Hvala na diiivnim zeljama.

Ja mislim da ce biti svasta kad Tanja sazna za tajni zadatak...
A to im je i cilj,inace cemu onolika gozba,slatkisi i igre...mogli su samo da im kazu "sedite i cekajte"...

Pa moguce da ce se nadrndati,s obzirom koliko je plitka,al mozda i nece...mozda nas iznenadi i udahne duboko.Igra,jes nepravedno al igra.A i bilo ko je mogao biti osim nje,mislim da je niko nije terao da ode prva.A i nekako imam osecaj da ce ih provaliti i pasti zadatak.

Ako je Zivan Burek onda neka ostali budu:
Tanja-Pogaca,Suzana-Krompirusa,Milos-Krofna,Natasa-Pita zeljanica,Dijana-Slani stapic,Jelena-Mini pizza,Marina-Kroasan,Slavisa-Pogacica sa cvarcima,Elmir-10 upola s lukom

Meni vishe nije zabavno da gledam kada je Zeka ispao... :(
A nije mi se u pochetku svidjao....ali chovek iz NS-a...a meni NS 15 min busom...
A mislila sam da je neki chudan lik...fancy...a na kraju ispostavilo se da je ok...a Jetza i on su mi bili takoooo slatki...
Dobro,Zeka nije mnogo pametan....ali ja sam crkavala od smeha kada sam ga gledala...a tek shto ima sluha....auuuu....
''jer ti si princeza...blop,blop...'' i takvi ispadi.....hahahahaha...lud je skroz...:lol:

Ovaj novi zadatak shto Tanja radi u fabrici....no coment!Crvi su jezivi....bljak!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back