Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potpisujem!Mala nije nimalo naivna,a u stvari je jos emotivno nezrela i ne zna sta hoce...

Onaj Burek da je pametan,mogao bi sada u kuci da je kulira i tako je najstrasnije ponizi i izbedaci...

nazalost....nije pametan...videces tek....
sad ce da krene da se ponizava na kub....a tek ces se naslusati prica tipa...a jelena...tebi je sad sigurno zao stevana...nemas sa koga da se ljubis...eto mozes sa mene maloooo...ali ja sam sa seloooo,pa nesam na tvojem nivoju....
ma daj burek sta ti je...ja sa njim nisam imala nista...samo smo se malo ljubucnuli...ko ono kad odes kod bake u goste...pa je se uzelis...drugarski cisto...
btw..frajer je sinoc na snimku oblacio gace...posto mu je ona izasla ispod carsava.....zeka mislim..ono kad je natasa usla u sobu..

slusajte vi mene...burek je dno dna..onaj klasican srbijanski seljak...ali ona podmukla varijanta...seljacko-premazana.....koja jede po 28 puta na dan..a nemoze da postigne da jede sve posebno...pa kokne sve odjednom tanjir....sa mislju...to ionako ide sve u istu rupu.....
cela ideja mu je...daj dok sam ovde..a ko zna koliko cu jos biti,da se najedem i napijem,kad je za dzabe,a i nije klopa koju bih inace jeo svaki dan

favoriti...iskljucivi ili crnogorac..ili bosanci...bilo koji od dvojice.......
nazalost izbor ukucanba koji je trebalo da predstavlja srbiju...je vise nego ocajan

Pa dobro ovo je show program i samim tim treba da pobedi onaj koji je najzanimljiviji.
Na zalost u prvom VB to nije bio slucaj pa je ZID dobio pare a ne Sava,Dragana ili onaj Nikola na primer,u VIP VB je bilo ok ;onaj degenerik Curcic je uzeo lovu.Covek je retard na kubni ali kakve to veze ima ne bira se najpametniji vec najzanimljiviji. Ovde za sada nema nikog zanimljivog, tj mozda malo ta seljacina Burek ali valjda ce da ubace jos nekoga do kraja.

Ma nema šanse bre ljudi, nema tu pravila, ko za koga glasa i zašto :!:
Nije upšte merodavno da li pobedi pametniji ili zanimljiviji, bitno je to ko se koliko ukrade u srca mase, kao i to da se publika nađe na istoj talasnoj dužini sa pobednikom, da ga shvate, da se donekle pronađu u njemu.
A to da je Burek favorit... hm... ne bih se složila. To jeste rekao Zeka zato što nije video to sve okom publike nego okom ukućanina. Zeka je to mislio jer je skontao da je Burek u izbacivanjima pobedio i Ranku i Danila i njega, pa sad kao to se zato desilo jer ljudi vole Bureka pa namerno glasaju da drugog kandidata da ispadne. Nema šanse. Zeka ne zna da ni Ranku, ni Danila, ni Zeku publika jednostavno nije podnosila. Ne kao da Bureka jeste, ali manjom dozom čime je dobio i manje glasova pa nije ispao.
I još ga publika poredi sa Mikijem zato što je sa sela. Alo bre, Miki je pametan, inteligentan čovek dok je ovaj glup ko noć!
A ono što sam rekla da publika treba da se nađe u pobedniku, ja se iskreno nadam da publika nije toliko maloumna da tu titulu podeli Bureku...

ne,nego favorit treba da mi bude Ranka,Danilo i Zeka...ma oće to...i svo to apelovanje od strane ukućana da glasamo za Bureka mi se toliko gadi...
Burek nije loša osoba,ukućani žele da ga prikažu u tom svetlu,ali zadanjih nedelju dana im ne uspeva,a verovatno je razlog to što je Burek u Jeleni našao saveznika i drago mi je što se drže zajedno.
sledeće nedelje leti Tanja,sem ako se ne dogodi nešto ne predviđeno...još ona da ode i Burek zapravo više nema neku posebnu pretnju za opstanak u kući...

nazalost....nije pametan...videces tek....
sad ce da krene da se ponizava na kub....a tek ces se naslusati prica tipa...a jelena...tebi je sad sigurno zao stevana...nemas sa koga da se ljubis...eto mozes sa mene maloooo...ali ja sam sa seloooo,pa nesam na tvojem nivoju....
ma daj burek sta ti je...ja sa njim nisam imala nista...samo smo se malo ljubucnuli...ko ono kad odes kod bake u goste...pa je se uzelis...drugarski cisto...
slusajte vi mene...burek je dno dna..onaj klasican srbijanski seljak...ali ona podmukla varijanta...seljacko-premazana.....koja jede po 28 puta na dan..a nemoze da postigne da jede sve posebno...pa kokne sve odjednom tanjir....sa mislju...to ionako ide sve u istu rupu.....
cela ideja mu je...daj dok sam ovde..a ko zna koliko cu jos biti,da se najedem i napijem,kad je za dzabe,a i nije klopa koju bih inace jeo svaki dan
Pa kakve veze ima ako je seljak.Eto mnogi zive po gradovima pa su vece seljacine po manirima od nekih ljudi poput Bureka, koji se bave zemljoradnjom.On nikada nece ziveti u gradu,a sela se nije odrekao.Najgori su oni koji su skinuli opanke i obuli lakovanu cipelu.:roll: To sto je burek pomalo neobavesten(necu da kazem priglup),nije neka losa osobina zbog koje bi ga mrzeo.

favoriti...iskljucivi ili crnogorac..ili bosanci...bilo koji od dvojice.......
nazalost izbor ukucanba koji je trebalo da predstavlja srbiju...je vise nego ocajan
Ma kakvi Bosanci.Vidi se da su obojica ljigavi.Jedan koji zivi u Danskoj i misli da je neko i nesto,kao daje savete drugima i najpametniji je.I drugi(Elmir) koji sve posmatra iz nekog coska, i smislja plan kako ce nekoga da zajebe i da se prikljuci vecini.

ma nije frka sto je on zemljoradnik...covek sa sela...negoi sto je prost..i upravo prava slika seljacine koju si opisao...kad iz opanka udje u lakovane cipele
jel cujes ti njega kad prosipa fore....oces da te namazem sa med pa da te olizem celu...jbt uzas...neukusno...to meni smeta

Pa sta..nije Burek bas takaw kakwim ga predstawljate... nije prost...nego jednostavno,svako ima svoje fore,i on ih tu prica,a kad nesto lupi,nesmeje sve kao niko drugi u kuci :D
ZEKA ISPAO :( NEEEEEEEEEEEEEEE

Buhuhu...Zeka!!!NEEEEEEEE!!!
Retardi retardinrani su ostali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ko je rekao da je poznato da SVI seljaci nose vunene carape?ahahahah.Jes,nose-kad je hladno.Gari nosi carape na 25 stepeni jbt!!!A kad je hladno ide u gacama,alo!Bre alavi se kao svinja najgora,kad sam videla sta jede povracalo mi se.Pa da niko od njih nema sta da jede on ne bi imao obzira i opet bi se alavio tako.Ljuta mamba (mislim da je on/ona to napisao-la),fora ne jedem to kuci inace pa dok sam ovde,dzabe pojescu SVE I ODMAH!!!Jao fuj bre.Kakve veze ima,opet je to neko rekao,sto je on s Kosova pa kao politika,ocepljivanje.Ocepice se svakako,boli me uvo za to ionako...
Dalje,sta napadate Jelenu toliko?Ima 20 godina-jedva,ponasa se u skladu sa svojim godinama,ljubaka se malo,mozda se i kresnula sa Zekom,pa sta sad?Zbunjena je i ne verujem da je proracunata,suvise je plitka za to,ona zaista veruje da je Burek toliko naivan i dobar...
E,dabogda Slavisa pobedio...il crnogorac.Ili nek ubace nekog normalnog iz NS il BG-a pa da pokupe pare.

mnogo bre površno gledate na neke stvari...koga je briga što Burek jede pomije za večeru?! i ebale vas vunene čarape...kao da niko u životu nije obuo vunene čarape...
pa šta ako ih nosi na 25 stepeni?znam ljude koji nose dzemper u sred leta i odprilike su seljeci koliko i Burek...ali kako dođavola to može da ima veze sa samom osobom?!Dragana je prošle sezone jela,prdela i podrigivala kao stoka,ali baš me briga zato što je kao osoba dobra.
i da...Burek - pobednik!

Ma bre,simbolika,alo!Primer tih pomija:lol:,dobro kazes,je da je covek alav,da mu puca ona stvar dal ce ostali imati sta da jedu ili ne,da se bahati jer,sam je rekao da mu je ovo izobilje,da kod kuce ne moze tako.Pa varijanta-kad je bal nek je maskenbal!
Vunene carape...ne navodim ih kao primer konkretno zbog tih carapa,ranije sam pisala da ako covek mozda ima problem sa cirkulacijom npr pa mu je hladno,sve super,cool,al kako mu nije hladno kad je napolju 10 stepeni,tad ide u gacama!Verovatno nekad i izgubi iz vida da treba da glumi!Pa kad ga ostali prckaju kako ti sad nije hladno onda navuce i onu kapu!!!Mislim-alo!Nervira me sto se pretvara, konstantno istice-ja sam usao kao seljak i izacu kao seljak!!!Kako bi seljaci i oni koji se sazaljevaju na to i ne citaju to sto on radi glasali za njega!A to je vecina Srbije i to on dobro zna!Carape su primer seljane koje on ZLOUPOTREBLJAVA!Da ja mislim da je on zaista uvek u tim carapma i kod kuce,da nema kesha,da zivi kako prica,nista ne bi rekla,ali ne verujem mu ali NISTA!!!

ma nije frka sto je on zemljoradnik...covek sa sela...negoi sto je prost..i upravo prava slika seljacine koju si opisao...kad iz opanka udje u lakovane cipele
jel cujes ti njega kad prosipa fore....oces da te namazem sa med pa da te olizem celu...jbt uzas...neukusno...to meni smeta

Pa bas nije tako,kao sto sam opisao.On se ponasa kao seljak, jer i jeste seljak(dakle nije se nista izmenio sto ne smatram za nesto negativno).Takvi su zemljoradnici/seljaci i takvi treba da ostanu.
Po mom misljenju veci su seljaci ona dva Bosancerosa,koji su nabacili kozne jakne,a iz glave se jos cuje ricanje goveda.Ili recimo Dijana,koja glumi gradsku ribu,ali je dokazano da su ti Bosanci sa svojom kulturom bar ovde u Beogradu napravili najgoru selendru.Mislim nemam ja nista da ljudi iz svih krajeva dolaze u Bg,ali brate ako ces da zivis ovde prihvati nas nacin zivota.

Sto se Burekovih fora tice,on i ne moze bolje da muva ribe,jer ne zna zapravo kako se to radi.Mozda je svima vama to smesno da gledate sa ove distance,ali oni tamo na selu za razliku od nas gradjana imaju deficit devojaka.U takvom nedostatku devojaka sta covek treba da radi,da uhvati ovcu i krese je u stali???:confused::-D

mini_me:
Retardi retardinrani su ostali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ko je rekao da je poznato da SVI seljaci nose vunene carape?ahahahah.Jes,nose-kad je hladno.Gari nosi carape na 25 stepeni jbt!!!A kad je hladno ide u gacama,alo!Bre alavi se kao svinja najgora,kad sam videla sta jede povracalo mi se.Pa da niko od njih nema sta da jede on ne bi imao obzira i opet bi se alavio tako.Ljuta mamba (mislim da je on/ona to napisao-la),fora ne jedem to kuci inace pa dok sam ovde,dzabe pojescu SVE I ODMAH!!!Jao fuj bre.Kakve veze ima,opet je to neko rekao,sto je on s Kosova pa kao politika,ocepljivanje.Ocepice se svakako,boli me uvo za to ionako...
On sve to jede,zato sto to nikada nije video u zivotu.Recimo ona garnirana hrana za burzuje(ne govorim o kobasicama,krastavcima itd...).Ovako ispada kao da ga kritikujes jer je siromasan.
Sigurno necu za Zeku foliranta da glasam.Satro smeker iz NS-a...:roll: Mada svidja mi se sto se priglupe klinke loze na njega...decko ih izj*ebe i da im nogu u dupe.One nista drugo nisu ni zasluzile,nego neki manijak kao Zeka izdrnda...Neko je napisao kao on je jedino obrazovan bio tamo...:roll: Hahahaha...kuvar najobicniji,sminker,a uz to ako niste primetili ZRIKAV!

Dalje,sta napadate Jelenu toliko?Ima 20 godina-jedva,ponasa se u skladu sa svojim godinama,ljubaka se malo,mozda se i kresnula sa Zekom,pa sta sad?Zbunjena je i ne verujem da je proracunata,suvise je plitka za to,ona zaista veruje da je Burek toliko naivan i dobar...
Aha,znaci ti napadas Jelenu zato sto "gotivi" Bureka.Pa ne gotivi ga bas,nego je mala fackalica ili ti VIKTORIJA BEKAM...:lol::lol::lol: Ja sam takve "Viktorije Bekam" po svojoj skoli zaj*ebavao i mrzeli su me mnogi zbog toga.:wink:Neki ljudi stvarno vole da su u centru paznje i da se o njima prica.Bas mi je zao njenih roditelja na kraju krajeva.

Vunene carape...ne navodim ih kao primer konkretno zbog tih carapa,ranije sam pisala da ako covek mozda ima problem sa cirkulacijom npr pa mu je hladno,sve super,cool,al kako mu nije hladno kad je napolju 10 stepeni,tad ide u gacama!Verovatno nekad i izgubi iz vida da treba da glumi!Pa kad ga ostali prckaju kako ti sad nije hladno onda navuce i onu kapu!!!Mislim-alo!Nervira me sto se pretvara, konstantno istice-ja sam usao kao seljak i izacu kao seljak!!!!!
Znaci kralj!!!:D
On zna da ostale ukucane to nervira i zato sve to radi.Njegov problem je samo to sto ne zna da se izrazi,ali je kao i svaki seljak pronicljiv.To je ona klasika lupanje kontre.Kada ga oni zezaju za carape, on navuce kapu.Kada bi ga ukucani kritikovali sto prdi u sobi,on bi se pos*rao na sred tepiha za inat...:lol::-D Obozavam takve ljude,koji dovode ostale do ludila....

I ovi novi ukucani sto su usli,ocigledno su imali nameru da ga smaknu i postojao je precutan dogovor napada na Bureka.On mi je najjaci kada Tanja place i nervira se ili Danilo ili Zeka,pocne da se smeje i izgovara one njegove cuvene recenice:"Izvinjavam se gospodine;Jako mi je zao brate...".Naravno sa sve onim njegovim naglaskom.

@SSSR
Po mom misljenju veci su seljaci ona dva Bosancerosa,koji su nabacili kozne jakne,a iz glave se jos cuje ricanje goveda.Ili recimo Dijana,koja glumi gradsku ribu,ali je dokazano da su ti Bosanci sa svojom kulturom bar ovde u Beogradu napravili najgoru selendru.Mislim nemam ja nista da ljudi iz svih krajeva dolaze u Bg,ali brate ako ces da zivis ovde prihvati nas nacin zivota.Po cemu si ti zakljucio da se njima cuje ricanje goveda iz glave?Zato sto su iz Bosne?Dijana isto jel?Navedi primer po cemu si zakljucio da glumi gradsku ribu.Gari,ti imas mnogo velike predrasude iako mislis da nemas,kao branis Bureka i te fore.Ovo sto si napisao ima mnogo jaci efekat od bilo cega sto si napisao!
On sve to jede,zato sto to nikada nije video u zivotu.Recimo ona garnirana hrana za burzuje(ne govorim o kobasicama,krastavcima itd...).Ovako ispada kao da ga kritikujes jer je siromasan.Aman!Aj citajte malo bolje sta je ko napisao pa citirajte!Ne,sigurno ga ne kritikujem jer je siromasan vec zato sto se alavi!Jbt sto puta sam pisala o ovome.Ako i nema prilike da to jede inace,kod kuce,ok je da jede nesto sto dakle inace ne jede...ali u umerenim kolicinama i na normalan nacin!Kad je vise gladan nek jede vise,kad je manje nek pojede manje...Ko sto je voditeljka napomenula u petak kad su prenosili sta se desavalo u kuci-Burek sprema svoj UOBICAJENI obrok.A obrok matori,sve sto je valjda nasao u frizideru,samo da je sto vise!To pokazuje kako nema nimalo obzira prema ostalim ukucanima,dal ce biti hrane za ostale i dal se mozda i jos nekom jede nesto od toga?Sigurno necu za Zeku foliranta da glasam.Satro smeker iz NS-a...:roll: Mada svidja mi se sto se priglupe klinke loze na njega...decko ih izj*ebe i da im nogu u dupe.One nista drugo nisu ni zasluzile,nego neki manijak kao Zeka izdrnda...Neko je napisao kao on je jedino obrazovan bio tamo...:roll: Hahahaha...kuvar najobicniji,sminker,a uz to ako niste primetili ZRIKAV!Zeka studira DIF,ili menadzment u sklopu sporta,necu da gresim,al nesto tako.Ovo su tipicni komentari ljubomornog muskarca,necu to komentarisati,smara me.
Aha,znaci ti napadas Jelenu zato sto "gotivi" Bureka.Pa ne gotivi ga bas,nego je mala fackalica ili ti VIKTORIJA BEKAM..Ako nisi primetio ja Jelenu uopste ne napadam neg je pravdam da nije proracunata kako su neki ovde rekli vec plitka i naivna i veruje da je Burek takav kako se predstavlja,sto nema veze sa zivotom.Ona mi najmanje smeta od svih njih.Nije da je gotivim,haha,ma jok,al me ne nervira,za razliku od Bureka smrdljivog.

Ljudi,Burek se pretvara da je seljak...on je primitivni gad,koji je sovinista itd itd...
vetj sam rekla ovo milion puta i retji cu samo josh jednom:on se pretvara da je posten momak sa sela,da bi svi glasali za njega on je LICEMJER.
on tje najvjerovatnije pobijedite iz razloga jer je srbin sa kosova pa da ih malo izreklamira...
svaka cast istinskim seljacima!

Ljudi,Burek se pretvara da je seljak...on je primitivni gad,koji je sovinista itd itd...
vetj sam rekla ovo milion puta i retji cu samo josh jednom:on se pretvara da je posten momak sa sela,da bi svi glasali za njega on je LICEMJER.
on tje najvjerovatnije pobijedite iz razloga jer je srbin sa kosova pa da ih malo izreklamira...
svaka cast istinskim seljacima!

Ma bre,simbolika,alo!Primer tih pomija:lol:,dobro kazes,je da je covek alav,da mu puca ona stvar dal ce ostali imati sta da jedu ili ne,da se bahati jer,sam je rekao da mu je ovo izobilje,da kod kuce ne moze tako.Pa varijanta-kad je bal nek je maskenbal!
Vunene carape...ne navodim ih kao primer konkretno zbog tih carapa,ranije sam pisala da ako covek mozda ima problem sa cirkulacijom npr pa mu je hladno,sve super,cool,al kako mu nije hladno kad je napolju 10 stepeni,tad ide u gacama!Verovatno nekad i izgubi iz vida da treba da glumi!Pa kad ga ostali prckaju kako ti sad nije hladno onda navuce i onu kapu!!!Mislim-alo!Nervira me sto se pretvara, konstantno istice-ja sam usao kao seljak i izacu kao seljak!!!Kako bi seljaci i oni koji se sazaljevaju na to i ne citaju to sto on radi glasali za njega!A to je vecina Srbije i to on dobro zna!Carape su primer seljane koje on ZLOUPOTREBLJAVA!Da ja mislim da je on zaista uvek u tim carapma i kod kuce,da nema kesha,da zivi kako prica,nista ne bi rekla,ali ne verujem mu ali NISTA!!!

aj prisetite se svi,ko je još od ukućana iz prošle sezone u gaćama šetao u sred zime?
očigledno da je pod onim reflektorima jako vruće i setite se da su se mnogi bivši ukućani žalili na to ;)

i čemu tako vatreno napadanje Bureka?kada nemate razloga da ga napadate odma se hvatate za neke ne bitne gluposti,kao što je njegova večera ili naglasak... :roll:
i ne neće pobediti zato što je sa Kosova,nego će pobediti u inat svim fenserskim nakazama kojima sa gadi sve što nije urbano i nema Bg naglasak...niko ne voli Bureka iz sažaljenja,nego iz inata već navedenim spodobama.

Po cemu si ti zakljucio da se njima cuje ricanje goveda iz glave?Zato sto su iz Bosne?Dijana isto jel?Navedi primer po cemu si zakljucio da glumi gradsku ribu.Gari,ti imas mnogo velike predrasude iako mislis da nemas,kao branis Bureka i te fore.Ovo sto si napisao ima mnogo jaci efekat od bilo cega sto si napisao
Ajmo redom...Znaci ta dva Bosancerosa koje sam izgled odaje,bez ijedne reci mogu da budu procenjeni od svakog momka(ne devojke,jer devojke se u vecini slucajeva prevare i shvate neke stvari kasno),koji se krece svuda i obilazi svakakva mesta,pa cak i ta koje pomenuta dvojica posecuju.Oni su tipican prototip gradskih mangupa(u negativnom smislu) koji zamazuju oci devojkama na osnovu neke finoce i mangupskih upadica.Radi se o pre svega NEKULTURNOM ponasanju glumljenja frajera pred ribama,tako sto ces da ismevas druge ljude.Pa onda tu dolazimo do Bureka i Misela koji su bili na samoj meti te dvojice buzdovana.Recimo sta koga boli ku*ac da li je Misel homoseksualac ili nije?!:confused:Ocigledno da boli onog Bosanca iz Danske,koji ogovara kao da je odrastao u zenskom drustvu i poprimio najgore moguce osobine.Verovatno ne vidi svog "Stojka" od onolike stomacine,pa je srecan sto nije najveca seka persa i kreatura u se.ksualnom smislu.Jako je nepristojno i sa Elmirove(Bosanac br.2) strane,sto ponizava Bureka da bi u Suzaninim ocima ispao zanimljiv,posto je vec ovako priglup da bilo kakvu foru smisli,a da ne uvredi nikoga.A sada dolazimo do onog vizuelnog dela i garderoba dvojice bosanskih cobana koji su poreklom iz manjih mesta kao i Burek,ali su hteli da ostave utisak uglednih gradjana.Dakle kozna jakna,tarzanka sa loknicama i naocare preko cela,odali su Elmira pri samom ulasku.Njegovo ponasanje je samo potvrdilo njegov izgled.Kada je o Bosancu iz Danske rec,ta debela masna stoka sa stomacinom nastalom verovatno od nekog skupog danskog piva,pravi se prepametan i zanimljiv savetodavac svakome,pa cak i Bureku.Kao on ce da ga nauci kako da se ponasa,taj obican gastarbajter iz inostranstva koji nije ni "D" od prosecnog Danca.Dijana je tipicna provincijalka iz malog grada, koja zeli da se predstavi na sceni u pravom svetlu i velikom sjaju.To je jedan veliki kompleks danasnjih devojaka da budu primecene,jer je i konkurencija lepih devojaka velika,a kad ste prosecnog izgleda kao ona jedino same sebi mozete da podizete cenu.Iskreno,kada je usla prvi put u kucu,pomislio sam kako je ona sasvim prosecna,ali se trudi da se popne neki stepenik vise.To joj bas nesto ne uspeva.

Aman!Aj citajte malo bolje sta je ko napisao pa citirajte!Ne,sigurno ga ne kritikujem jer je siromasan vec zato sto se alavi!Jbt sto puta sam pisala o ovome.Ako i nema prilike da to jede inace,kod kuce,ok je da jede nesto sto dakle inace ne jede...ali u umerenim kolicinama i na normalan nacin!Kad je vise gladan nek jede vise,kad je manje nek pojede manje...Ko sto je voditeljka napomenula u petak kad su prenosili sta se desavalo u kuci-Burek sprema svoj UOBICAJENI obrok.A obrok matori,sve sto je valjda nasao u frizideru,samo da je sto vise!To pokazuje kako nema nimalo obzira prema ostalim ukucanima,dal ce biti hrane za ostale i dal se mozda i jos nekom jede nesto od toga?
Pa mora toliko da jede kada je stalno gladan.Ja ga nikada nisam video do sada da je nesto ostavio u tanjiru.Da li je neko obratio mozda paznju koliko je on mrsav,a koliko puta jede na dan?!Mozda decko ima pantljicaru,sta znas...Sta mi onda bre ove ribe cmizdre,kao ugojicemo se u kuci itd...On im samo na taj nacin pomaze da ostanu u top formi.Ne vidim da se ona Tanja nesto bunila protiv Bureka i njegovog jela,jer ako ona moze da se nahrani,mogu i ove ostale pozerke.

Zeka studira DIF,ili menadzment u sklopu sporta,necu da gresim,al nesto tako.Ovo su tipicni komentari ljubomornog muskarca,necu to komentarisati,smara me.
:mrgreen:Ovo podebljano me odusevilo kada sam procitao.Da li si ti svesna koje su to skole(tj.fakulteti) u pitanju?!:mrgreen: Takve stvari zavrsavaju obicno ljudi koji su ceo svoj zivot posvetili svojoj gradji i teretani,a glava je jako prazna.Menadzmenti u sportu i slicni fakulteti se zavrsavaju bez ikakvih problema,a prolaznost je jako velika i primamljiva za svakoga cak i za neke Rome koji nisu ni zavrsili osnovnu i nisu bas toliko osposobljeni za skolovanje.U svakom slucaju ovo bi 100 % zavrsili da imaju para kao Zeka,medjutim nemaju svi bogate roditelje.
Jako sam ljubomoran na Zeku i nemoj da me ljutis i nerviras...Lepsi je od mene,studira bolji fakultet...:roll: :mrgreen: (necu ti reci koji ja studiram,ali sam pri kraju),ima svoju kurton ligu(ili kao je vec zove) dok sam ja frajer iz zonske lige,i ima prolaznost kod klinkica,a ja nemam!!!:evil::lol: Ja se iskreno nadam i zelim da ti jednoga dana pridje i da se smuvate-NAJISKRENIJE! Onda ce praksa da ti pokaze gde si pogresila.Ti si cini mi se iz NS-a kao i on,tako da ima tu necega...:-D

Ako nisi primetio ja Jelenu uopste ne napadam neg je pravdam da nije proracunata kako su neki ovde rekli vec plitka i naivna i veruje da je Burek takav kako se predstavlja,sto nema veze sa zivotom.Ona mi najmanje smeta od svih njih.Nije da je gotivim,haha,ma jok,al me ne nervira,za razliku od Bureka smrdljivog.
Pa to sam upravo i ja konstatovao kod tebe,samo sto imas inteligenciju kao kod Zeke,pa nisi bas najbolje ukapirala.Ti zameras Jeleni samo to sto gotivi Bureka inace je devojka Cool...:mrgreen: Nije ona plitka,nego lukava kao i sve devojke,bar sam ja upoznat sa takvim ribama.Nego ajde necu da se hvalim da ne ispadnem smesan kao Gospodin ZEC ili Enin MARKO.Kada smo vec kod njih,eto zavrsi se i njihova "ljubav",ali jako neslavno.

Po cemu si ti zakljucio da se njima cuje ricanje goveda iz glave?Zato sto su iz Bosne?Dijana isto jel?Navedi primer po cemu si zakljucio da glumi gradsku ribu.Gari,ti imas mnogo velike predrasude iako mislis da nemas,kao branis Bureka i te fore.Ovo sto si napisao ima mnogo jaci efekat od bilo cega sto si napisao
Ajmo redom...Znaci ta dva Bosancerosa koje sam izgled odaje,bez ijedne reci mogu da budu procenjeni od svakog momka(ne devojke,jer devojke se u vecini slucajeva prevare i shvate neke stvari kasno),koji se krece svuda i obilazi svakakva mesta,pa cak i ta koje pomenuta dvojica posecuju.Oni su tipican prototip gradskih mangupa(u negativnom smislu) koji zamazuju oci devojkama na osnovu neke finoce i mangupskih upadica.Radi se o pre svega NEKULTURNOM ponasanju glumljenja frajera pred ribama,tako sto ces da ismevas druge ljude.Pa onda tu dolazimo do Bureka i Misela koji su bili na samoj meti te dvojice buzdovana.Recimo sta koga boli ku*ac da li je Misel homoseksualac ili nije?!:confused:Ocigledno da boli onog Bosanca iz Danske,koji ogovara kao da je odrastao u zenskom drustvu i poprimio najgore moguce osobine.Verovatno ne vidi svog "Stojka" od onolike stomacine,pa je srecan sto nije najveca seka persa i kreatura u se.ksualnom smislu.Jako je nepristojno i sa Elmirove(Bosanac br.2) strane,sto ponizava Bureka da bi u Suzaninim ocima ispao zanimljiv,posto je vec ovako priglup da bilo kakvu foru smisli,a da ne uvredi nikoga.A sada dolazimo do onog vizuelnog dela i garderoba dvojice bosanskih cobana koji su poreklom iz manjih mesta kao i Burek,ali su hteli da ostave utisak uglednih gradjana.Dakle kozna jakna,tarzanka sa loknicama i naocare preko cela,odali su Elmira pri samom ulasku.Njegovo ponasanje je samo potvrdilo njegov izgled.Kada je o Bosancu iz Danske rec,ta debela masna stoka sa stomacinom nastalom verovatno od nekog skupog danskog piva,pravi se prepametan i zanimljiv savetodavac svakome,pa cak i Bureku.Kao on ce da ga nauci kako da se ponasa,taj obican gastarbajter iz inostranstva koji nije ni "D" od prosecnog Danca.Dijana je tipicna provincijalka iz malog grada, koja zeli da se predstavi na sceni u pravom svetlu i velikom sjaju.To je jedan veliki kompleks danasnjih devojaka da budu primecene,jer je i konkurencija lepih devojaka velika,a kad ste prosecnog izgleda kao ona jedino same sebi mozete da podizete cenu.Iskreno,kada je usla prvi put u kucu,pomislio sam kako je ona sasvim prosecna,ali se trudi da se popne neki stepenik vise.To joj bas nesto ne uspeva.

Aman!Aj citajte malo bolje sta je ko napisao pa citirajte!Ne,sigurno ga ne kritikujem jer je siromasan vec zato sto se alavi!Jbt sto puta sam pisala o ovome.Ako i nema prilike da to jede inace,kod kuce,ok je da jede nesto sto dakle inace ne jede...ali u umerenim kolicinama i na normalan nacin!Kad je vise gladan nek jede vise,kad je manje nek pojede manje...Ko sto je voditeljka napomenula u petak kad su prenosili sta se desavalo u kuci-Burek sprema svoj UOBICAJENI obrok.A obrok matori,sve sto je valjda nasao u frizideru,samo da je sto vise!To pokazuje kako nema nimalo obzira prema ostalim ukucanima,dal ce biti hrane za ostale i dal se mozda i jos nekom jede nesto od toga?
Pa mora toliko da jede kada je stalno gladan.Ja ga nikada nisam video do sada da je nesto ostavio u tanjiru.Da li je neko obratio mozda paznju koliko je on mrsav,a koliko puta jede na dan?!Mozda decko ima pantljicaru,sta znas...Sta mi onda bre ove ribe cmizdre,kao ugojicemo se u kuci itd...On im samo na taj nacin pomaze da ostanu u top formi.Ne vidim da se ona Tanja nesto bunila protiv Bureka i njegovog jela,jer ako ona moze da se nahrani,mogu i ove ostale pozerke.

Zeka studira DIF,ili menadzment u sklopu sporta,necu da gresim,al nesto tako.Ovo su tipicni komentari ljubomornog muskarca,necu to komentarisati,smara me.
:mrgreen:Ovo podebljano me odusevilo kada sam procitao.Da li si ti svesna koje su to skole(tj.fakulteti) u pitanju?!:mrgreen: Takve stvari zavrsavaju obicno ljudi koji su ceo svoj zivot posvetili svojoj gradji i teretani,a glava je jako prazna.Menadzmenti u sportu i slicni fakulteti se zavrsavaju bez ikakvih problema,a prolaznost je jako velika i primamljiva za svakoga cak i za neke Rome koji nisu ni zavrsili osnovnu i nisu bas toliko osposobljeni za skolovanje.U svakom slucaju ovo bi 100 % zavrsili da imaju para kao Zeka,medjutim nemaju svi bogate roditelje.
Jako sam ljubomoran na Zeku i nemoj da me ljutis i nerviras...Lepsi je od mene,studira bolji fakultet...:roll: :mrgreen: (necu ti reci koji ja studiram,ali sam pri kraju),ima svoju kurton ligu(ili kao je vec zove) dok sam ja frajer iz zonske lige,i ima prolaznost kod klinkica,a ja nemam!!!:evil::lol: Ja se iskreno nadam i zelim da ti jednoga dana pridje i da se smuvate-NAJISKRENIJE! Onda ce praksa da ti pokaze gde si pogresila.Ti si cini mi se iz NS-a kao i on,tako da ima tu necega...:-D

Ako nisi primetio ja Jelenu uopste ne napadam neg je pravdam da nije proracunata kako su neki ovde rekli vec plitka i naivna i veruje da je Burek takav kako se predstavlja,sto nema veze sa zivotom.Ona mi najmanje smeta od svih njih.Nije da je gotivim,haha,ma jok,al me ne nervira,za razliku od Bureka smrdljivog.
Pa to sam upravo i ja konstatovao kod tebe,samo sto imas inteligenciju kao kod Zeke,pa nisi bas najbolje ukapirala.Ti zameras Jeleni samo to sto gotivi Bureka inace je devojka Cool...:mrgreen: Nije ona plitka,nego lukava kao i sve devojke,bar sam ja upoznat sa takvim ribama.Nego ajde necu da se hvalim da ne ispadnem smesan kao Gospodin ZEC ili Enin MARKO.Kada smo vec kod njih,eto zavrsi se i njihova "ljubav",ali jako neslavno.

vidi SSSR definitivno..imas prava,za Dijanu pogotovo...bosancerosi su ok momci,manje vise...pazi imaju mana...da su citavi u glavu...nebi ni bili tu gde su sada..
vidi....bila reportaza iz burekove kuce..negde u nekim novinama.....frajer ima komp u kuci...sa ravnim ekranom..ima tv i kablovsku...sve bre ko ja i ti
nebavi se zemljoradnjom...vec ide u crnu goru gde radi gradjevinu....uvek se najbolje oblacio u varosi
i pritom
seljaci zemljoradnici su ljudi pod manira...ljudi koji postuju,ljudi koji nece da budu nekulturni...ej vbre...veruj ti meni...sewljak po manirima i kucnom vaspitanju ume da bude veci gospodin nego mi iz grada

ovaj je tipican dzindzov..i nista vise...muva ribe na foru gradjevinara..koji sa skele kada vide neku da prolazi ispod krenu da dobacuju,zvizde,urlaju i slicno....
burek ti je taj tip...daleko je on od kosovskog seljaka....jer seljaci sa kosova su gospoda...oni nikad nikog nebi provocirali...i mnogo su umereniji i kulturniji od nasih juznjaka,ercova i sumadinaca......patrijarhalni su tipovi......a ovaj [podbada i provocira koga stigne
nije u pitanju selo....vec nevaspitanje

E,owako,poshto od ulaska u qcju nisam komentaRisaLa ni1 uqcjanina moRam da kazhem da nemam faworita,ali da mi je zhao jer je Zeka ispao...SmatRam da je zanimljiwiji od Mishel...i od Natashe...A,shto se tiche Bureka_definitiwno ne bih zheljela da pobjedi,aLi mi ga je nekad zhao.Swi u qcji ga napadaju,swako ga okriwljuje za neke gluposti.Mozhda folira,mozhda se nekad debilise sa onim wunenim charapama i sa kapama,ali to stwarno nije razlog da se swi(ili skoro swi)istresaju na njega.Onaj iz Cg mi nije simpa,ima neko ponashanje koje ne wolim,Tanja mi je takodje bzwz...JeLena mi je ok,simpatichna,bilo bi fino da pobijedi,Suzana je prosta,ali je zabawnija od mnogih taMo...Elmiru je def.ciLj da spawa sa nekom iz qcje i tako...;P

a sta kazete na jeleninu izjavu u ispovedaonici...na pitanje koga bi volela da ostane u kuci
a ona kao...bureka...jer je mnogo ucinio za mene.......a kad je zeka ispao,nije mogla da se sastavi
cist trik....podsvesno je verovala da ce burek da ispadne,pa da ostavi dobru reklamu na publiku...kako je ona kao eto,velika i dobra dusa...jer je on prema njoj bio dobar....a dok je bila vezana za njega...samo sto nije pocela da ujeda zidove od muke
cist trik i marketing...paz...burek jbt

BAŠ TAKO! Namazana je mala! :twisted:
Ali ubedljivo najodvratniji su mi Burek i Tanja! Kad sam je pre neku noc videla pijanu kako se ponaša i kako priča kao najodvratniji matori alkoholičar, definitivno mi se smučila!

E,owako,poshto od ulaska u qcju nisam komentaRisaLa ni1 uqcjanina moRam da kazhem da nemam faworita,ali da mi je zhao jer je Zeka ispao...SmatRam da je zanimljiwiji od Mishel...i od Natashe...A,shto se tiche Bureka_definitiwno ne bih zheljela da pobjedi,aLi mi ga je nekad zhao.Swi u qcji ga napadaju,swako ga okriwljuje za neke gluposti.Mozhda folira,mozhda se nekad debilise sa onim wunenim charapama i sa kapama,ali to stwarno nije razlog da se swi(ili skoro swi)istresaju na njega.Onaj iz Cg mi nije simpa,ima neko ponashanje koje ne wolim,Tanja mi je takodje bzwz...JeLena mi je ok,simpatichna,bilo bi fino da pobijedi,Suzana je prosta,ali je zabawnija od mnogih taMo...Elmiru je def.ciLj da spawa sa nekom iz qcje i tako...;P
Ajde daj prevod ovog posta....sve nekako imam osecaj da si Poljakinja:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back