Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jelena je mnooooogggoooo glupa, a ni Zeka nije mnogo bolji!!!!
I pored toga volela bi da on ostane, a da Burek konacno ispadne!
Mene i ona Tanja nervira, ali izgleda sam u manjini, jel moguće da vam je ona OK?

jeste,prosta je....mada ljudi...razumite...jelena ima 19...tanja 21 god
nemozemo njih da komentarisemo,i njihove postupke...to su jos klinci

U pravu si, jesu mlade...Evo sad razmišljam, Jelenu i mogu da zamislim kroz nekoliko godina kao zreliju i pametniju, ako ništa vaspitanija je i nema lošu dušu, i završiće fakultet pa će biti koliko toliko išlifovanija, ali zamisli Tanju za recimo 10 godina, kad je sad tako prosta i iskompleksirana, kakva će tek biti kad bude imala 31 god? :???:

Veliki Brat je za osobe koje nemaju svoj zivot,gledaju tudji,rugaju im se i gledaju Grand Paradu.Osobe koje udju tamo dosadno im je u zivotu, ne rade nishta i oce brzo da na'vataju pare i da se pojave na televiziji.Ivan Ljuba je bio najnormalniji tamo,zasluzio je pobjedu i ulozio novac u znanje.
Uzas!
p.s.iako sve gore navedeno,volim da ga gledam i nisam od onih ''jao to je strasno'' a svaki dan gledaju ,a ne prizanju.:D.nADAM se da ce uci neko ko je kao Ivan ili Dragana.Neko iole normalan.VIP je bio strasan i ocajan to vec nisam mogla da svarim.
Slažem se s tobom.A možda Ivan Ljuba nije jedina pozitivna osoba.Nažalost takve ljude malo ko primecuje.

ovako......ja sam iz Rashke,jednog malog mesta blizu Kosova....za neupucene prve Srpske drzave....ali nije ovo tema o tome...!!! e sad igrom slucaja imam drugare na Kosovu,cak iz mesta odakle je "gospodin" ,doticni "BUREK"....!!!! U razgovoru sa tim drugarima saznao sam sledece... taj Burek nije ni 2% ona osoba koja je u kuci VB-a....on "ne pije" medjutim bilo je situacija da se napije ...verovatno od "visnje"....xaxa.....sva ta laz o svemu,njegovom "teskom zivotu, siromasnom zivotu,bez vode ,struje cega vec je neka izmisljena laz kojom on zeli da izazove neko sazaljenje....mislim glupo mi je i da mu pomenem ime.....jer ti ljudi na Kosovu su zgrozeni njegovim predstavljanjem svih tih ljudi......!!!! jer se sada stice pogresna slika o svima njima.......ukoliko ima nekih pitanja recite........ pozzz

POZDRAV KOMSHIJA...
Ja sam iz Np-a. Slazem se 100 % sa tobom. Mada zdrav razum moze odmah da shvati da je to Burekovo ponasanje nenormalno!!!! :!: :?:
Sta je sa ovim ljudima koji ga podrzavam stvarno bih voleo da saznam....:-? :oops: :lol:

POZDRAV KOMSHIJA...
Ja sam iz Np-a. Slazem se 100 % sa tobom. Mada zdrav razum moze odmah da shvati da je to Burekovo ponasanje nenormalno!!!! :!: :?:
Sta je sa ovim ljudima koji ga podrzavam stvarno bih voleo da saznam....:-? :oops: :lol:
NERAZUMEM. HOĆEŠ REĆI DA JE ON IPAK FOLIRANT.JA SAM MISLILA DA JE ON BAS TAKAV.SIROV.NAPADAN.DOSADAN.NAPORAN.JELENA TREBA DA POBEDI KAKO JE IZDRZALA NJEGOVO PRISUSTVO

LJUDI VRATIMO DANILA!!!!!!!!!!!!
DANILO JE CAR I JEDINO JE VREDELO GLEDATI DOK JE ON BIO U KUCI JER SE UVEK NESTO DESAVALO. COVEK JE MOZDA NEKAD NERVOZAN ALI SHVATITE ON JE JEDINI TAMO BIO OZENJEN...BRINUO JE ZA ZENU. INACE SVE OSTALE STVARI KOJE JE RADIO SU POTPUNO U REDU,SUTRA KAD BIH USAO ISTO BI SE PONASAO KAO ON. UVEK JE BIO ISKREN,PRICAO SVIMA U LICE,I BIO SVOJ KAO I STO JE PRIVATNO verovatno jer ga neznam privatno ali to se zakljucuje po ponasanju sada kad je izasao! :idea: :oops:
ZAO MI JE STO SU GA OVI IZ VB-a PRIKAZIVALI SAMO KAO SVADJALICU A NE KADA JE BRISAO KUCU,SPREMAO RUCAK,CISTIO MUSKU SOBU to su mogli da vide samo oni preko live streama!!!!!
ZATO SMATRAM DA TREBA DA SE VRATI I POKAZE SVIMA TAMO KO JE ZAPRAVO JEDINI FAVORIT ZA POBEDU.... :razz: :lol: :!:

NERAZUMEM. HOĆEŠ REĆI DA JE ON IPAK FOLIRANT.JA SAM MISLILA DA JE ON BAS TAKAV.SIROV.NAPADAN.DOSADAN.NAPORAN.JELENA TREBA DA POBEDI KAKO JE IZDRZALA NJEGOVO PRISUSTVO

:arrow: :arrow: NIJE ON FOLIRANT NEGO GLUMAC KOJI IGRA NA KARTU SAZALJENJA.
JADNI SU ONI LJUDI KOJI ZELE DA IH DRUGI SAZALJEVAJU...
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!::!:
BUREK OUT VEC JEDNOM,OSLOBODI VISE I UKUCANE I NAS GLEDAOCE OVIH MUKA DA TE GLEDAMO TAKVOG!

Burek kad ima parica, on tad ode u
kafitj i popije chaj.. hahaha hah aaaa! :D

Burek nosi kapicu i charape kad je toplo,
jer mu smeta klima, a kad je hladno sheta
se polu go po celoj kutji, i napolju.. :?

Burek ne vecherava, ali se sinotj odvalio od
klope oko 2h.

Burek ne voli prostote, ali je i sam prost..

Burek je "ushao kao seljak, i izatji tje kao seljak",
verovatno je najprostiji od svih tamo, ali
njih sve njegova glupost zabavlja..

Chak i Tanju koja se nakostreshi kako on progovori..

U 4h prekjuche ga je uchila shta je kaputjino, jer da..
Burek ne pije kafu.. jedino shto ga "osvesti" posle kafe, jeste
"rastajanje sa dushom" na wc sholji. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back