Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
Pojma nemam..
ja sam covjek seljak tako da tu muziku ne poznajem dovoljno.
hmmm
covjece
za njega nisi cuo
nesto sa tobom sigurno nije uredu8-)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojma nemam..
ja sam covjek seljak tako da tu muziku ne poznajem dovoljno.
Slazem se. On da placa zene? Pa nije da hoce, nego mora rodjaci.Era krenuo da plače kao Ajs i Vikler što su plakali kad je on izbačen (naravno iz sprdnje). A Era je to tad iskulirao, reč nije rekao, a Ajs odmah sad ''napaseš mi se muda Ojdaniću'', vidi se ko je tolerantniji, ovaj je seljačina u šatro indie alternativnoj koži, kompleks koji hoda.
u fazonu ''žene volim samo kad ih platim'', ma katastrofa jedna. uostalom, gde je bio da zagrli istu tu Mimaču koju je gotivio poslednjeg dana, po izlasku dotične iz kuće?? seli tamo ko djane i kao nešto ''hejtuju'', da se urbano izrazim.
sve se vraća, hvala bogu da imamo malo mozga. seljačine seljačke
To mi u posljednje vrijemo skoro svi kazu.hmmm
covjece
za njega nisi cuo
nesto sa tobom sigurno nije uredu8-)![]()
Ni ja nikad cula za tog Savovica..
e cek, cek
a njen dizajn su one masnice koje je ubacila u sve sto je mogla
pa stvarno nesto inovatno
nevaspitano,nekulturno
a kul je reći da žene volim samo kad ih plaćam.
e, ako je takav sistem vrednosti, onda živela Mimi.
kad bi samo razdvojili masku od ličnosti, bilo bi sjajno.
Era krenuo da plače kao Ajs i Vikler što su plakali kad je on izbačen (naravno iz sprdnje). A Era je to tad iskulirao, reč nije rekao, a Ajs odmah sad ''napaseš mi se muda Ojdaniću'', vidi se ko je tolerantniji, ovaj je seljačina u šatro indie alternativnoj koži, kompleks koji hoda.
u fazonu ''žene volim samo kad ih platim'', ma katastrofa jedna. uostalom, gde je bio da zagrli istu tu Mimaču koju je gotivio poslednjeg dana, po izlasku dotične iz kuće?? seli tamo ko djane i kao nešto ''hejtuju'', da se urbano izrazim.
sve se vraća, hvala bogu da imamo malo mozga. seljačine seljačke
xaxaxaxaxa
posvecuje pobjedu pokojnoj baki
koji tres
leleee
sad reci da oces mir u svijetu
ne mogu da vjerujem
sramota,sramota
a kul je reći da žene volim samo kad ih plaćam.
e, ako je takav sistem vrednosti, onda živela Mimi.
kad bi samo razdvojili masku od ličnosti, bilo bi sjajno.
Koje gowno! Da li iko normalan moze da glasa za ovu besprizornu, dosadnu i vestacku spodobu? Veliki Brat je sranje, yebala ih crna gora i ova smaracica.
E ovo ti je ružno, baš...Inače sa ostalim tvojim komentarima se potpuno slažem, naročito sa onim da je Barbičica mogla da ispadne čovek na kraju i pruži ruku Miliću.
Evo cujem da ce da glumi u filmu sa 24 crnca !mislim da se to
moze porediti sa onim manekenskim
I want peace in World
bezpotrebna patetika
.... provalio sam da na jebi se, ****** itd ne stavljaju cenzure......
jaaaoj onaj ajs je bas faca.. Kakve su mu fore , jaaaaaaoj , mozda sam sa 2 put' nasmijao.. stvarno je legenda , postao je moj idol.. Kad je izasao iz kuce i ono sto je napricao nije stvarno mislio . Ono mu slucajno izlecjejea.
ajmo bičarke dodjite kod Ajsa na blajv
Pa normalno da necje stavljati ako ide uzhivo, nemogucje je to posticji... Ali kad je pregled dana, onda uglavnom stavljaju...
24 crnca ce biti samo u jednoj sceni...
a rezxiser planira da dovede cijelo pleme Mandingo crnaca