Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Era krenuo da plače kao Ajs i Vikler što su plakali kad je on izbačen (naravno iz sprdnje). A Era je to tad iskulirao, reč nije rekao, a Ajs odmah sad ''napaseš mi se muda Ojdaniću'', vidi se ko je tolerantniji, ovaj je seljačina u šatro indie alternativnoj koži, kompleks koji hoda.

u fazonu ''žene volim samo kad ih platim'', ma katastrofa jedna. uostalom, gde je bio da zagrli istu tu Mimaču koju je gotivio poslednjeg dana, po izlasku dotične iz kuće?? seli tamo ko djane i kao nešto ''hejtuju'', da se urbano izrazim.

sve se vraća, hvala bogu da imamo malo mozga. seljačine seljačke
Slazem se. On da placa zene? Pa nije da hoce, nego mora rodjaci. :lol: Samo sa takvim zenama moze i da bude. Kao sto sam vec rekla pre bi poljubila mumiju Milica nego Ajsa. :lol: Ala je puko, boli nas brige. hahaha :lol: Ako je njega bilo bas briga onda ne znam kog je bilo briga. Uporedite sami kako je izasao Era a kako ovaj. Dno Dna. End of story...

BRAVO MIMI! :)

Samo seljacki sto nije pruzila ruku Milicu.

nije seljački, šta ima koji djavo da mu pruža, to se očekuje od nje i blablablatruć.

upravo to, Era izadje iskulira tzv hejtere, skače luduje i napravi atmosferu

Kompleksrutin izadje, ućutkuje, i plaća žene.
MORE MRŠ!!!!

Ovo je strasno,Mimi nije bila losa,al jednostavno joj ne trebaju pare.Stvarno uzas,trebao je Ajs da pobedi.Ja kad sam probala da glasam,nije bila aktivna opcija(HAHAHA),a u to vreme je isla reklama za glasanje.NAMESTENO!

Era krenuo da plače kao Ajs i Vikler što su plakali kad je on izbačen (naravno iz sprdnje). A Era je to tad iskulirao, reč nije rekao, a Ajs odmah sad ''napaseš mi se muda Ojdaniću'', vidi se ko je tolerantniji, ovaj je seljačina u šatro indie alternativnoj koži, kompleks koji hoda.

u fazonu ''žene volim samo kad ih platim'', ma katastrofa jedna. uostalom, gde je bio da zagrli istu tu Mimaču koju je gotivio poslednjeg dana, po izlasku dotične iz kuće?? seli tamo ko djane i kao nešto ''hejtuju'', da se urbano izrazim.

sve se vraća, hvala bogu da imamo malo mozga. seljačine seljačke

On je prvi cestitao Mimi, a za ono sto je izjavio upravu je! 80% zena je takvo!

a kul je reći da žene volim samo kad ih plaćam.
e, ako je takav sistem vrednosti, onda živela Mimi.

kad bi samo razdvojili masku od ličnosti, bilo bi sjajno.

brate covek vise nije znao sta prica.....
govor mu je bio iole bolji od ostalih...

inace da sam glasao... glasao bih za njga

(nece bezbednost na putevima dobiti mojih 30 dinara)

Shta ste sad odjednom vrisnuli, pa nije smak sveta... Da vam mozhda nije zhao shto nije pobedio Ajs? E meni je bash drago... Mimi je bila najbolja, da nije bila, ne bi pobedila i ne bi ljudi glasali za nju... A uvek cje biti zavidnih ljudi koji cje lupetati kako glasovi nisu ishli i ostale nebuloze... Bravo za Mimi... Hip, hip, URA!!!

.... provalio sam da na jebi se, ****** itd ne stavljaju cenzure......

Pa normalno da necje stavljati ako ide uzhivo, nemogucje je to posticji... Ali kad je pregled dana, onda uglavnom stavljaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back