Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shta ste sad odjednom vrisnuli, pa nije smak sveta... Da vam mozhda nije zhao shto nije pobedio Ajs? E meni je bash drago... Mimi je bila najbolja, da nije bila, ne bi pobedila i ne bi ljudi glasali za nju... A uvek cje biti zavidnih ljudi koji cje lupetati kako glasovi nisu ishli i ostale nebuloze... Bravo za Mimi... Hip, hip, URA!!!

.
Ajde reci mi sta je to ona radila u kuci? Metar dana bre idu pregledi, nisam znao da ona postoji uopste. Naravno da je Ajs trebao da uzme pare, najjaci lik ubedljivo. Ljudi, barem oni koji imaju barem 2 mozdane celije, koje rade ispravno, nema sanse da bi glasali za ovu vestacku smaracicu. Sada spodoba moze da se vrati u svoje pleme. Tuga!

Di je sad onaj klinac cns | Kimi što kune u Ajzaka i spucava 40 poruka na njega...? :roll:

:lol::lol::lol::lol: zar postoje takvi ?:lol::shock:

evo me sad sam tek seo za komp nisam kao ti da zivim na internetu ne postoji takav lik pustio sam samo 10 poruka ukupno sinoc i sad mozda je zbog toga i izgubio...
ovim putem javno izjavljujem da vise necu gledati cak cu i izbrisati b92 sa tv-a zbog namestanja treba im dovesti ove iz insajdera!!!

evo me sad sam tek seo za komp nisam kao ti da zivim na internetu ne postoji takav lik pustio sam samo 10 poruka ukupno sinoc i sad mozda je zbog toga i izgubio...
ovim putem javno izjavljujem da vise necu gledati cak cu i izbrisati b92 sa tv-a zbog namestanja treba im dovesti ove iz insajdera!!!

B-92 JE PRODAJA! 100% SI UPRAVU ZA SVE!

joj kako mi je drago sto nije Ajs pobedio,ajde on jos i nekako,ali ona svinja Vikler....fffuuuujjj,uzas,katastrofa!!!a u publici sve deca odusevljavaju se onim kretenima,greota ko su im idoli! a pritom glume i foliraju se,narocito Vikler pa to je ocigledno! bili su favoriti ali su se zgadili ljudima,a naravno kako i ne bi!

U Kuriru, nekoliko dana pre nomnacija u sredu, izlazi clanak, u kome se konstatuje, kao da je to opste poznata stvar, da u sredu iz kuce izlazi Borko. Posle toga, VB objavljuje nominacije, i svi znate sta je bilo, Borko napustio kucu. Juce Kurir opet briljira, kaze da pobedjuje Mimi, a da prvi izlazi Milic pa posle njega Ajs. Tako i bi.
Sve u svemu, velika namestaljka. Kupi mi tata Velikog Brata!

E u pm iznerviraste me dobro. Odoh ja da spavam , dobro ste me smorili.. Ovi sto pricaju o Mimi sve najgore , ja mislim imaju slicne one negativne osobine ovih repera.. premotajte postove , procitajte gospodo pa vidite.procitajte , pa upoznajte sami sebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back