snipes
Zainteresovan član
- Poruka
- 369
ali ero naduvaj mi yaya je bilo odlično čovek je totalno prirodan i ponaša se uvek isto bez obzira koliko ga kamera snima. kralj je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi, ako ne bude dovoljno cijelo pleme doveshce pojachanje...E TO SU JUNOSE
VALJDA CE BIT DOSTA
mislim da se to
moze porediti sa onim manekenskim
I want peace in World
bezpotrebna patetika
Ajde reci mi sta je to ona radila u kuci? Metar dana bre idu pregledi, nisam znao da ona postoji uopste. Naravno da je Ajs trebao da uzme pare, najjaci lik ubedljivo. Ljudi, barem oni koji imaju barem 2 mozdane celije, koje rade ispravno, nema sanse da bi glasali za ovu vestacku smaracicu. Sada spodoba moze da se vrati u svoje pleme. Tuga!Shta ste sad odjednom vrisnuli, pa nije smak sveta... Da vam mozhda nije zhao shto nije pobedio Ajs? E meni je bash drago... Mimi je bila najbolja, da nije bila, ne bi pobedila i ne bi ljudi glasali za nju... A uvek cje biti zavidnih ljudi koji cje lupetati kako glasovi nisu ishli i ostale nebuloze... Bravo za Mimi... Hip, hip, URA!!!
.
NAMESTENO 101% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
vidim ja da je vama krivo sto je crnogorka pobijedila u sred srbije![]()
ahhahhahaha , pa sta da se radi , najjaci smo
(cast izuzecima - khm khm normalnim ljudima)
vidim ja da je vama krivo sto je crnogorka pobijedila u sred srbije (cast izuzecima - khm khm normalnim ljudima)![]()
ahhahhahaha , pa sta da se radi , najjaci smo
![]()
Di je sad onaj klinac cns | Kimi što kune u Ajzaka i spucava 40 poruka na njega...?![]()
zar postoje takvi ?
:shock:
ok , ko je trebao da osvoji nagradu i sto?nije tu stvar jel nekom krivo il nije
ovo je klasicna nepravda,namestaljka
nepotizam,veze,sponzorstvo itd
ona je projebala svoj put do kuce velikog brata
ja sam Crnogorac
pa kazem da je ovo teska sramota
evo me sad sam tek seo za komp nisam kao ti da zivim na internetu ne postoji takav lik pustio sam samo 10 poruka ukupno sinoc i sad mozda je zbog toga i izgubio...
ovim putem javno izjavljujem da vise necu gledati cak cu i izbrisati b92 sa tv-a zbog namestanja treba im dovesti ove iz insajdera!!!
ok , ko je trebao da osvoji nagradu i sto?
MILIC - Crnogorac je trebao da uzme nagradu.ok , ko je trebao da osvoji nagradu i sto?
evo me sad sam tek seo za komp nisam kao ti da zivim na internetu ne postoji takav lik pustio sam samo 10 poruka ukupno sinoc i sad mozda je zbog toga i izgubio...
ovim putem javno izjavljujem da vise necu gledati cak cu i izbrisati b92 sa tv-a zbog namestanja treba im dovesti ove iz insajdera!!!
ajojj po cemu to zakljuci zivota ti.. pa ne mozes nista lose da kazes za nju (eto osim tih silikona ) pa seres , trazis nesto sto veze s vezom nemaALI OSTAVI MALO I ZA MIMI! POSTO KURVICE IDU POSLE "DAMA"
Cush malo... dao bi joj ja sve !ALI OSTAVI MALO I ZA MIMI! POSTO KURVICE IDU POSLE "DAMA"
Eh, samo mi nemoj reci da je nebi poderao od pozadi?Idi cestitaj tvom idolu i budi kao ona sva fake. Btw ja sam musko.