Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:evil::evil: Kako me iznerviraste sta je ovo .. Ma ajde pa samo beograd ima 5 puta vise stanovnika od cg..

da ali kad ovi nasi krenu
znamo kako se zavrsava
teska prevara je izvedena i ovdje
pogle samo sta se deslio na Piramidi kad je ono tele od Radulovica inace covjeka iz rezima
pobjedio preko telefonskog glasanja Danilovica poslanika Srpske Lista
ono je bio najveci zlocin u istoriji CG televizije
to su i sad napravili

Tea zove maddonu,tea zove maddonu.........
Ne znam kada cesh prochitati ove postove ali ovde dolazi do svih nachina vredjanja....
DOKLE VISHE DA GOVORIM DA PRICHAM U SVOJEEEEEEEEEEEEE IMEEEEEEEEEEE!!!!!!
Ni u chije drugo vec u svojeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Je li, da pitam nešto vas koji ste pratili VB skroz na skroz. Zašto su se ovih par dana ljudi žalili da nije moglo da se glasa za Milića i ovog Ajsa??? Vraćale su se poruke ili je prijavljivalo nepostojeći broj... Regularno, zar ne? U suštini mene lično ne dotiče sve ovo, ali ovaj anonimus od žene zvana Mimi eto kao neki pobednik i pritom ova priča o ovim neubeleženim glasovima. Nije da smrdi, nego ubija... eto to je Balkan, to je Srbija...

Je li, da pitam nešto vas koji ste pratili VB skroz na skroz. Zašto su se ovih par dana ljudi žalili da nije moglo da se glasa za Milića i ovog Ajsa??? Vraćale su se poruke ili je prijavljivalo nepostojeći broj... Regularno, zar ne? U suštini mene lično ne dotiče sve ovo, ali ovaj anonimus od žene zvana Mimi eto kao neki pobednik i pritom ova priča o ovim neubeleženim glasovima. Nije da smrdi, nego ubija... eto to je Balkan, to je Srbija...

ne znam samo kojih to likova ima da veruju u to glasanja i kao da ide u humanitarne svrhe...:lol:

Jeste, klasicna Nikshicanka, sa tim seljachkim akcentom od kojeg se jezxe svi u Crnoj Gori except Nikshicanki/a.

Zamisli ima drugaciji akcenat. Stvarno bruka:roll: Moj favoriti su bili Milic i Copijevci. Ovi poslednji razocarase svo moje drustvo. Sa onim ogovaranjem su ispali sve samo ne urbani. Milic mi je stvarno super ali mi je ok i Mimi.

ne znam samo kojih to likova ima da veruju u to glasanja i kao da ide u humanitarne svrhe...:lol:
Ma ovo je ....... u zdrav mozak. Kao daju neko glasanje a to glasanje ne igra nikakvu ulogu. Zayebavaju ovaj narod i izvlače to malo para. Lično verujem da je nameštaljka, mada me ništa ne iznenađuje. Nek se zapitaju sledeći put kakav će biti odziv ako je ikakav značajan odziv bio i sad.

Moze li mi neko reci sta je Ajs sad na kraju uradio????nemam priliku da gledam:(

Era krenuo da plače kao Ajs i Vikler što su plakali kad je on izbačen (naravno iz sprdnje). A Era je to tad iskulirao, reč nije rekao, a Ajs odmah sad ''napaseš mi se muda Ojdaniću'', vidi se ko je tolerantniji, ovaj je seljačina u šatro indie alternativnoj koži, kompleks koji hoda.

u fazonu ''žene volim samo kad ih platim'', ma katastrofa jedna. uostalom, gde je bio da zagrli istu tu Mimaču koju je gotivio poslednjeg dana, po izlasku dotične iz kuće?? seli tamo ko djane i kao nešto ''hejtuju'', da se urbano izrazim.

sve se vraća, hvala bogu da imamo malo mozga. seljačine seljačke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back