Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
Opa evo je pastirka
trijumfalno napusta kucu
I'm a barby girl
Karamba i Karambita
ovo bre ka Grand Show
trijumfalno napusta kucu
I'm a barby girl
Karamba i Karambita
ovo bre ka Grand Show
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako me iznerviraste sta je ovo .. Ma ajde pa samo beograd ima 5 puta vise stanovnika od cg..
ma kakva riba....Svaka cast Mimi! Konacno i riba da pobedi!
Je li, da pitam nešto vas koji ste pratili VB skroz na skroz. Zašto su se ovih par dana ljudi žalili da nije moglo da se glasa za Milića i ovog Ajsa??? Vraćale su se poruke ili je prijavljivalo nepostojeći broj... Regularno, zar ne? U suštini mene lično ne dotiče sve ovo, ali ovaj anonimus od žene zvana Mimi eto kao neki pobednik i pritom ova priča o ovim neubeleženim glasovima. Nije da smrdi, nego ubija... eto to je Balkan, to je Srbija...
Josh ona nije dozxivjela onaj.... pravi vrhunacMimi je bila stilista
cuvenim svetskim imenima
i doajenima domaceg pjevanja
kao sto su svetski popularana tinejdz senzacija No Name
i legenda domaceg folka
Srecko Savovic
to istice kao vrhunac svoje karijere
Jeste, klasicna Nikshicanka, sa tim seljachkim akcentom od kojeg se jezxe svi u Crnoj Gori except Nikshicanki/a.Gajic je devojka. Nisam primetila njene cizme jer me nezanimaju. Devojka je OK skroz.
Mimi je bila stilista
cuvenim svetskim imenima
i doajenima domaceg pjevanja
kao sto su svetski popularana tinejdz senzacija No Name
i legenda domaceg folka
Srecko Savovic
to istice kao vrhunac svoje karijere
pa *** to kome je ona kreirala nije ni vazno ako se uzme u obzir koliko je para zaradila.![]()
Jeste, klasicna Nikshicanka, sa tim seljachkim akcentom od kojeg se jezxe svi u Crnoj Gori except Nikshicanki/a.
Ma ovo je ....... u zdrav mozak. Kao daju neko glasanje a to glasanje ne igra nikakvu ulogu. Zayebavaju ovaj narod i izvlače to malo para. Lično verujem da je nameštaljka, mada me ništa ne iznenađuje. Nek se zapitaju sledeći put kakav će biti odziv ako je ikakav značajan odziv bio i sad.ne znam samo kojih to likova ima da veruju u to glasanja i kao da ide u humanitarne svrhe...![]()
A koji je to Savovic ?!?!
Moze li mi neko reci sta je Ajs sad na kraju uradio????nemam priliku da gledam![]()
Svakog srozavas to sto mozes. Glumce/ice , filmove evo sad i Mimi . Mislim onokad dostignes nesto vise od nje onda pricaj. IRITIRA ME TO A I POLA LJUDI NA FORUMU .
Pojma nemam..za njega nisi cuo
Karamba
to ti je onaj sto pjeva
Godina nova
uuuu
svi nesto zele
llalala
onda ide pokradena grcka melodija
i eto hita
ona se pojavljuje u njegovom spotu
i glumi bicarku slomljenog srca